FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 dec 2018, 01:06

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu. :kafa:
Brat moj lijepi.
:rol: :rol:
I lijepi i fuge izvlači. :kafa:
@Nobel ako su lagali mene, i ja lažem vas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2018, 01:11

Ma haj, sve je podnošljivo dok ne krene priča o recesiji i bankrotu, a tamo Rahman hladi jaja po Maldivima. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 01:13

skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu. :kafa:
nek prestane piti kafu!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 dec 2018, 02:09

Necete razbojnici !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 02:13

skoroalen je napisao/la:ako su lagali mene, i ja lažem vas.
lazu..da su rekli bilo sta drugo mozda bi im neko povjerovao..al da hebib pogodi fildzan, e to brate ne moze ni u crtanom filmu :lol:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 dec 2018, 06:56

:pray: :pray: :pray:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 dec 2018, 10:00

slusajmater je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:ako su lagali mene, i ja lažem vas.
lazu..da su rekli bilo sta drugo mozda bi im neko povjerovao..al da hebib pogodi fildzan, e to brate ne moze ni u crtanom filmu :lol:
:rol: :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 dec 2018, 11:57

Na zalost istina. Ja sam posle dosao kod Ahmeta, da izvucem finese kod fugi, kaye on meni haj' da popijemo kaficu dok nema Hebiba ovdje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pierce
Kontakt:

Post Postao/la pierce » 17 dec 2018, 12:38

zagorski je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Gledam ovaj MNK Centar ,igrao danas utakmicu protiv Brotnja i vidim Centar igra u nasim dresovima. :think:
I u mostaru protiv zrinjskog su igrali. Nezz sta je reci.
Btw. Bane Arsenijevic igra za Centar :D
Ako me sjecanje sluzi,prije 3 godine je neko ovdje pisao da ce ovaj MNK Centar uci u sastav FKS,nesto slicno kao kad je ovaj zenski FK integrisan.
Bane je 1/1 momak. Zivi u Istocnom Sarajevu (gdje se ozenio). Vodi skolu fudbala "Tango" i terene sa zaista vrhunskim uslovima gdje se moze uzeti termin... Na samom ulazu u I.Sarajevo, iz pravca aerodoroma na desnoj strani.... (nije reklama) :p
doktor

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 17 dec 2018, 13:58

Jel produzio iko?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2018, 15:10

Husref Musemić specijalni gost Balkan Soccer Campa na Floridi

Američki grad Jacksonville na Floridi od 20. do 23. decembra bit će središte balkanske sportske dijaspore u Americi. U tom periodu pod dirigentskom palicom US Soccer Education iz Denvera i u saradnji s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine bit će održan četvrti po redu Balkan soccer camp.

Najtalnetovaniji mladi nogometaši koje odabere stručni štab bit će predloženi NSBiH za daljnje provjere u nekom od kampova omladinske reprenzentacije Bosne i Hercegovine.

Na Floridi, s nogometašima će raditi stručni tim US Soccer Education, specijalni gost Husref Musemić, Erick French, Slobodan Janjuš, Murat Alibašić, Admir Šarčević, Muhamed Fazlagić Fazla, Nedim Runda, Izet Kantarević, Mehmed Smajić i Kenan Mehmedović, saopćeno je iz BHDINFODESK-a.

Za kamp je prijavljeno više od 80 mladih igrača, organizatori su obezbijedili i odgovarajuće protivnike s kojima će selekcije Balkan soccer kampa odmjeriti snage. Na njemu će se raditi sa svim uzrastima, sudionici kampa će imati šansu da prođu kroz kompletan proces opšte sportske i vrhunske nogometne edukacije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2018, 16:03

Runda.. :lol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 dec 2018, 16:12

Nije ti ovo trebalo sefe. Mo's misliti lobiranja da Rundici uhljebe bar jednog igraca u FKS...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 16:19

belosevic28 je napisao/la:Nije ti ovo trebalo sefe. Mo's misliti lobiranja da Rundici uhljebe bar jednog igraca u FKS...
Treba naci zamjenu za tuckanovica. I njega su ovako nasli :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 17 dec 2018, 16:27

Pozitivno je sto ide gledat mlade talente, Ibisevic je iz Amerike krenuo npr...
Negativno je Runda...
1946~

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 16:38

ThrillerHz je napisao/la:Pozitivno je sto ide gledat mlade talente, Ibisevic je iz Amerike krenuo npr...
Negativno je Runda...
Bio sam na jednom takvom kampu i nema tu nista pozitivno. Roditelji dovode sinove za koje misle da su ronaldo ili mesi, svadjaju se medjusobno, jebu ovim trenerima sve po spisku kad izvedu ili ne uvedu njihove sincice, a Husref nece znati sta ga je snaslo kad se skupe oko njega ko roj muha i svi uglas zuje oko usiju. Ima momaka koji su kvalitetni i koji treniraju (redovno) i mozda bi se mogli probiti u nasoj ligi, ali oni tu ne mogu doci do izrazaja. 95% te djece niti redovno treniraju niti imaju klubove, osim ako ne racunamo one nase dijasporske klubove tipa BOSNA FC, LJILJAN, SARAJEVO itd. Mnogi menadzeri a bogami i neke bivse igracke legende tu uzmu finog kesa od roditelja i obecaju im kule i gradove a na kraju naravno ne bude nista od toga. Talente treba traziti po Bosni i Hercegovini a ne po ovakvim turnirima koji su u rangu seoskih turnira koji se odrzavaju sirom BiH.
Ako vec zele traziti talente po USA onda to mogu uraditi samo skautiranjem po njihovim koledzima. Tamo ima talenata definitivno.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 dec 2018, 16:39

Ma smiješan turnir, čim sam pročitao da je tu papak Runda, znao sam o čemu je riječ. Na taj fazon je i onaj Tucaković došao ovamo, čini mi se.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 dec 2018, 16:46

AlfredNobel je napisao/la:Ma smiješan turnir, čim sam pročitao da je tu papak Runda, znao sam o čemu je riječ. Na taj fazon je i onaj Tucaković došao ovamo, čini mi se.
i savez je tu, ne vjerujem da je Rundin turnir, samo jedan od menadžera, ma izuzev nekog golmana, stopera ili radilice za vezni, nemaš šta gledat tu regiju...ali eto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 17:50

Denchi je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Ma smiješan turnir, čim sam pročitao da je tu papak Runda, znao sam o čemu je riječ. Na taj fazon je i onaj Tucaković došao ovamo, čini mi se.
i savez je tu, ne vjerujem da je Rundin turnir, samo jedan od menadžera, ma izuzev nekog golmana, stopera ili radilice za vezni, nemaš šta gledat tu regiju...ali eto
Ma to ti vise lici na cirkus ili pijacu nego na turnir

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 dec 2018, 17:54

Ma dobro.. svakako nema ništa pametno raditi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, PingoFTW i 31 gost.