FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E sad ne treba biti kao oni pa sve otjerati, osim ovih forum supaka. Dobro se zna ko su tipa avlami, izlija zabranit im ulaz na 4 kilometra od kluba.
Vratiti povjerenje bivsih uposlenika, igraca i ostalih otjeranih.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
novoregistrovani odmori malo, ne ulaze na Skupštinu novi ljudi već u Upravni i Nadzorni ...Sabura... Skupština ostaje u istom sastavu a Amar će procijeniti da li treba šta preispitivati.HilmijaFrlj1921 je napisao/la:Nakon sto na skupstini udju ljudi koji trebaju da udju
1. Preispitivanje svih odluka kluba u zadnje tri godine
2. Provjera poslovanja, klupskih dokumenata, ugovara sa igracima, sponzorima, provjera uplata - isplata (nezavisna agencija)
3. Provjera statusa uposlenika, pocev od klupske administracije pa na niže (preko 20 novo uposlenih u zadnje tri godine, pretezno ljudi Misimovica, jer krtice nam ne trebaju)
4. Sportski segment, poslaganje istog od temelja pa do krova
I po svim informacijama klub trenutno na racunu nema ni 50.000 KM !
Toliko o njihovom nacinu upravljanju kluba !
Bukvalno su pobjegli i ostavili sve kada je gotovo pa sigurno i jasno da se Amar vraca !
Samo nove ljude ubacit. Ni stare igrace ni uprave ni pm. Bukvalno poceti ispocetka. Provjeriti sve dokumente, racune i te stvari i onda napravit plan kako napravit normalnu ekipu za Evropu ove sezone. Vise od tog ne moze.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Napraviti spisak nepozeljnih, prekriziti ih sa spiska clanova kluba, zabraniti ulaz na stadion, kazniti po svaku cijenu !Bezideja je napisao/la:E sad ne treba biti kao oni pa sve otjerati, osim ovih forum supaka. Dobro se zna ko su tipa avlami, izlija zabranit im ulaz na 4 kilometra od kluba.
NO OSIM, NO PARTY !!!
Kakvi ljudi,cudo !!!Svi pljuvali ODLAZI,ODLAZI!!!A sad vam zao sto odlazi,pa ovo nidje nema...Mi navijaci??Mi smo dno dna!!!
-
- Kontakt:
Danan i elegenat neka se jave...hvala velika ima za akciju oko stadiona...sportski segment su ujebali sto je rezultat ostavki..Amare dobro doso !Bezideja je napisao/la:E sad ne treba biti kao oni pa sve otjerati, osim ovih forum supaka. Dobro se zna ko su tipa avlami, izlija zabranit im ulaz na 4 kilometra od kluba.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Ako aludiraš na moj post svako ko je iole upratio moje postove zna da ja nisam nikad pisao ništa ni u vezi uprave ni u vezi ljudi protiv njih. Uvijek pišem o čisto fudbalskim stvarima, samo me zanima Željo i ništa više. Mada ne znam ni koji qrac pišem ovo, ispade da se pravdam nešto.Djuroje je napisao/la:Kakvi ljudi,cudo !!!Svi pljuvali ODLAZI,ODLAZI!!!A sad vam zao sto odlazi,pa ovo nidje nema...Mi navijaci??Mi smo dno dna!!!
Veličanstvena pobjeda 

Ako ode Misimovic, necemo mi vidjeti za dugo gotov Jug niti zapad.
kao eto da Misimovic ode doci ce neko bolji....ma hoce k-----
kao eto da Misimovic ode doci ce neko bolji....ma hoce k-----
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
idemo dalje,hvala na svemu, nije da nisu ništa napravili, nadam se i želim da izađemo iz svega ovoga samo jači.
SAMO FK ŽELJEZNIČAR!
SAMO FK ŽELJEZNIČAR!
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Miske šta jarane napravi,ostani bolan i bori se.Nije te mahala dovela,,,
Niste znali raditi na sportskom planu a pravili ste se pametni! To ne moze i to ne ide. A sta sada? Kako dalje? Iskreno se ne nadam necemu velikom. Nisam ni ranije, da se razumijemo. Nema ovdje drzave i sporta. Pogledajte sta radi Zvezda, Dinamo. Doce neki uhljebasi koji ce se vodit onom hljeb i igara i ne birati sredstva da obraduju masu koja nema pojma. Onda ce nestati i to je to. I tako u krug. Sada je ovo sansa za sitne varalice i slicne
Imam osjecaj da cemo mi plakati za Misimovicem za nekoliko mjeseci ili godina
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Konzerva je napisao/la:Imam osjecaj da cemo mi plakati za Misimovicem za nekoliko mjeseci ili godina

“Don’t believe everything you hear. Real eyes, Realize, Real lies.”
jer koliko para toliko i muzike, tako je i Misimovic odradio maximum sto je mogao, ako nemas ekonomsko pokrice dzaba ti i murinjo da dodje, nema tu spasa ako nemozes ekonomski izgurati to...a tek sad kad dodju neka nesposobna uprava, sami ce sebi ovi sto su tjerali ovu upravu da grizu sami sebi prste
kuknjava kuknjava Vidis kako se oni brinu za klub, a to sto nam je sastav za trece federalne lige i sto nam prvi bjezi 15 bodova tj uhljupi ma to nema veze.
Kljuc u bravu otisao Senad kuknjava kuknjava
Kad ste tako brižni navijaci i brinite se za klub, sto se ne pocesete po mudima oko promasenih transfera, promasenih trenera, Petrovica koji nas je dobio na sudu, Kostica koji da nas je tuzio mogao isto nam **** nanu naninu. Hervasa prevare, kao Elsnera najvece prevare u historiji kluba i tako dalje.
Hajd dobro sto ste poceli registrovati i treba da se vodi diskusija svi su dobro dosli naravno, al kako sad odjednom da sportsport valja? Pa ste opet poceli pisati, da nam prosipate demagogiju i suplje price, a to vam braco moja nece proci.

Kljuc u bravu otisao Senad kuknjava kuknjava

Kad ste tako brižni navijaci i brinite se za klub, sto se ne pocesete po mudima oko promasenih transfera, promasenih trenera, Petrovica koji nas je dobio na sudu, Kostica koji da nas je tuzio mogao isto nam **** nanu naninu. Hervasa prevare, kao Elsnera najvece prevare u historiji kluba i tako dalje.
Hajd dobro sto ste poceli registrovati i treba da se vodi diskusija svi su dobro dosli naravno, al kako sad odjednom da sportsport valja? Pa ste opet poceli pisati, da nam prosipate demagogiju i suplje price, a to vam braco moja nece proci.

Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 17 dec 2018, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
To sto ovi odlaze ne znaci da cemo ici naprijed. Sad sve zavisi ko ulazi u klub. Mozemo naprijed, ali mozemo i nazad. Sa slicnima ne mozemo naprijed. Ni prijasnjm ni sadasnjim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne mozemo mi ni skim naprijed jer su nam ovi **** nanu naninu, treba se oporavljati najmanje godina dana od ovih ubleha. A uz to su navijaci gladni trofeja i pobjeda, lijepih igara na Grbavici kad ono zabijemo 4-5 golova, a mi se na tribina radujemo, sprdamo i uz to navijamo. Atmosfera koja nam treba prijeko pored svega ko god dodje.
MISKE VRATISE
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.