Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la majestic24 » 17 dec 2018, 12:24

Hoce li ovaj idiot danas dobiti otkaz u pm
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 dec 2018, 12:25

Ako je jucer izveo formaciju 7-3 sta nas tek ocekuje protiv Mbappe--Cavani--Neymar
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 17 dec 2018, 12:35

Daće manje golova PSG-u nego Zvezda.
:pop:
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 dec 2018, 12:37

Kao šlag na tortu ponajgori protivnik u LP. :lol:

Neymar-Mbappe :lol: Majko mila.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 dec 2018, 12:39

Gledajte to s pozitivne strane. Nakon PSGa jednostavno nema vise potrebe da ga drze u klubu. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 17 dec 2018, 13:14

Sad bi trebala ići ona tragikomična „i djeca nam se smiju moj Reufe...“ od nadrealista ali tako je, kako je. Dočekali su i dušmani svojih pet minuta, pardon već pet godina da prave zajebanciju od tima čije su gostovanje dočekivali na artanima i unaprijed prežaljenim bodovima.
Sa svakom novom loptom koja se zakoprca iza DeGea-inih leđa, sa svakim novim uzalud bačenim eurom na nekog mega-sega koji onda utakmice gleda sa klupe jer nije „dovoljno dobar“ da bude u 11, sa svakom objavom sastava koji u prvih 11 ima karikature poput Matića, Fellainija ili Lukakua, ljude čija tjelesna građa jednostavno nije za moderni fudbal, na površinu izlazi koliko je Ser Alex bio velik i koliki su ustvari ovo pajaci koje gledamo u zadnjih pet godina. Napraviti korisne igrače rotacije šampionskog UTD-a od likova kakvi su Butt, Fortune – piece of cake. Izaći sa 8 veznjaka na na Anfield ili Highbury i hladno pobijediti – nema problema. Dovesti za par miliona nepoznato dijete iz Meksika i načiniti ga najjačim džokerom s klupe u EPL – normala.
Evidentno je da smo predugo bili razmaženi – da li je to onaj osjećaj kada prcaš fanove protivnika u momentu kada City skrpi stotine miliona u igrače, a tvoj potez je da dovučeš čovjeka iz penzije i onda im uzmeš im titulu ispred nosa? Ili kada ti zafali napadač, a ti istog potegneš na posudbu iz švedske lige. I sve radi, savršeno. Postoje razlozi za to, a od mnogih vrijedi izdvojiti stvari poput „unitedovog načina“, vrijednosti, igre, načina na koji napadaš, do načina na koji se braniš. Uvijek se znalo kako mi igramo. I tako su se birali igrači – oni koji mogu igrati „the United way“. I koji su biti tu da ostanu. Ako neko misli da bi onolike pare SAF skrpio na Falcaa umjesto na Mbappea koji se te godine mogao pokupiti za razumne pare, onda je propustio dosta. Znalo se kako mi kupujemo. Znali smo šta hoćemo, znali smo kako hoćemo i znali smo šta je minimum prihvatljivog. Pomagala je tu i činjenica da je tu sjedio jedan David Gill, čovjek koji je u dušu znao šta Alexu treba. Igrom slučaja obnašajući funkciju protiv čijeg popunjavanja je trenutni šef parade.
Trebaće nam vremena da se naviknemo da je ovim klubom hodao jedan od najvećih magova ovog vremena i da će trebati vremena da se ovo pospremi. Nažalost, naš bajni menadžment je za ovih nekoliko godina pokazao zavidan amaterizam – od pokušaja sa „Mini Me“ (Moyesom), preko tiki take za sirotinju (LVG), pa sve do park the bus strategije sadašnjeg maestra. Svaka je na svoj način bila fail.
Iskreno, nikada nisam mislio da ću dočekati Boxing day jedva čekajući da se sezona završi. I, nadam se, sa potpunim resetom. Igrači su tu najmanji problem; menadžer koji je ionako bivši na dan kad se prvenstvo završi ... Pitanje je šta će naš bajni board, od kojeg polaze sve nevolje, uraditi. Nažalost, iskustvo sa dosadašnjim menadžmentom je pokazalo da tu ima svega osim nogometnog IQ-a. Ljudi se ponašaju kao da vode banku ili neki hedge fond. Finansijski parametri im, nažalost, idu u prilog, jer njihovim usko usmjerenim mozgovima gdje samo „bottom line“ igra – situacija je odlična, nikad više para. U njihovim glavama sve je OK.
Još uvijek potajno nadam da će i njima u neka doba sinuti da osnovni proizvod, zbog kojeg ljudi dolaze na stadion, ne valja i da će potražiti nekog ko zaista zna da ovo vodi. Nadam se da će ih prazne stolice koje kamera sve češće hvata na OT-u dohavizati. Ako ne, nek nam je bog na pomoći.
Daleko sam od optimiste, ali kako kažu, nada umire poslednja. Valjda. Znam samo da ću za vikend opet nabiti nogom u guzicu milu familiju i za sve pare sjesti da se nerviram, bez obzira na sve. Čisti mazohizam.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 dec 2018, 13:33

Samo je se nadati da PSG nece imati milosti. Yebo ti sve ako nas dobiju 2 ili 3 0 agg. Kad im nije smetalo ispadanje od sevilje nece ni ovo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 dec 2018, 13:47

Tuesday 12th Feb - PSG (H)
Saturday 23rd Feb - Liverpool (H)
Tuesday 5th March - PSG (A)
Saturday 9th March - Arsenal (A)
Saturday 16th March - Man City (H)

E yebiga. :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 dec 2018, 13:49

Poligon10 je napisao/la:Tuesday 12th Feb - PSG (H)

Tajger ima da zavrsi na psihijatriji. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 dec 2018, 14:00

slika

Kakva ce to serija izgovora biti izmedju tih utakmica
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 17 dec 2018, 14:16

To je to, tad odlazi, nema leba.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 17 dec 2018, 15:08

Ma vahu dovest :-)
fora je sto nece niko da preuzme klub u ovom stanju,
mislim niko od jacih menagera a carricku ne vjeruju..
Tak da Mou dobro dodje ova situacija,mislim il zavrsio 8 ili 12 isto je..

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 dec 2018, 16:10

Rooney88 je napisao/la:

A valja izdržati do toga da se ne zavrsi na psihijatriji

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 dec 2018, 16:42

tajger je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

A valja izdržati do toga da se ne zavrsi na psihijatriji
Pa sve je u ocekivanjima. Ti recimo se nadas nekoj vrhunskoj i brzoj igri, efikasnoj na kraju krajeva. Dok nas Jose vodi, to ti je kao da sjednes i gledas u kamen ocekujuci da se pretvori u orla. Logicno da ces se nervirati, umjesto da prihvatis cinjenicu da mi dok nas on vodi necemo igrati lijepo i efikasno, a bgmi ni produktivno. U ovakvoj atmosferi u i oko kluba se bezveze nadati razultatima i dobrim plasmanima, nema svrhe nikako. Jose ce sjediti na klupi dok uprava ne popusti, tu ne mozes nista uraditi nego samo cekati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Pivo
Kontakt:

Post Postao/la Pivo » 17 dec 2018, 17:14

Na što smo spali kad raju moram moliti da gledamo MANUTD :( jbt likovi kada je liga šampiona neće da nas gledaju
U ŽIVOTU JE VAŽNO BITI BORAC

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 17 dec 2018, 17:22

al... je napisao/la:Sad bi trebala ići ona tragikomična „i djeca nam se smiju moj Reufe...“ od nadrealista ali tako je, kako je. Dočekali su i dušmani svojih pet minuta, pardon već pet godina da prave zajebanciju od tima čije su gostovanje dočekivali na artanima i unaprijed prežaljenim bodovima.
Sa svakom novom loptom koja se zakoprca iza DeGea-inih leđa, sa svakim novim uzalud bačenim eurom na nekog mega-sega koji onda utakmice gleda sa klupe jer nije „dovoljno dobar“ da bude u 11, sa svakom objavom sastava koji u prvih 11 ima karikature poput Matića, Fellainija ili Lukakua, ljude čija tjelesna građa jednostavno nije za moderni fudbal, na površinu izlazi koliko je Ser Alex bio velik i koliki su ustvari ovo pajaci koje gledamo u zadnjih pet godina. Napraviti korisne igrače rotacije šampionskog UTD-a od likova kakvi su Butt, Fortune – piece of cake. Izaći sa 8 veznjaka na na Anfield ili Highbury i hladno pobijediti – nema problema. Dovesti za par miliona nepoznato dijete iz Meksika i načiniti ga najjačim džokerom s klupe u EPL – normala.
Evidentno je da smo predugo bili razmaženi – da li je to onaj osjećaj kada prcaš fanove protivnika u momentu kada City skrpi stotine miliona u igrače, a tvoj potez je da dovučeš čovjeka iz penzije i onda im uzmeš im titulu ispred nosa? Ili kada ti zafali napadač, a ti istog potegneš na posudbu iz švedske lige. I sve radi, savršeno. Postoje razlozi za to, a od mnogih vrijedi izdvojiti stvari poput „unitedovog načina“, vrijednosti, igre, načina na koji napadaš, do načina na koji se braniš. Uvijek se znalo kako mi igramo. I tako su se birali igrači – oni koji mogu igrati „the United way“. I koji su biti tu da ostanu. Ako neko misli da bi onolike pare SAF skrpio na Falcaa umjesto na Mbappea koji se te godine mogao pokupiti za razumne pare, onda je propustio dosta. Znalo se kako mi kupujemo. Znali smo šta hoćemo, znali smo kako hoćemo i znali smo šta je minimum prihvatljivog. Pomagala je tu i činjenica da je tu sjedio jedan David Gill, čovjek koji je u dušu znao šta Alexu treba. Igrom slučaja obnašajući funkciju protiv čijeg popunjavanja je trenutni šef parade.
Trebaće nam vremena da se naviknemo da je ovim klubom hodao jedan od najvećih magova ovog vremena i da će trebati vremena da se ovo pospremi. Nažalost, naš bajni menadžment je za ovih nekoliko godina pokazao zavidan amaterizam – od pokušaja sa „Mini Me“ (Moyesom), preko tiki take za sirotinju (LVG), pa sve do park the bus strategije sadašnjeg maestra. Svaka je na svoj način bila fail.
Iskreno, nikada nisam mislio da ću dočekati Boxing day jedva čekajući da se sezona završi. I, nadam se, sa potpunim resetom. Igrači su tu najmanji problem; menadžer koji je ionako bivši na dan kad se prvenstvo završi ... Pitanje je šta će naš bajni board, od kojeg polaze sve nevolje, uraditi. Nažalost, iskustvo sa dosadašnjim menadžmentom je pokazalo da tu ima svega osim nogometnog IQ-a. Ljudi se ponašaju kao da vode banku ili neki hedge fond. Finansijski parametri im, nažalost, idu u prilog, jer njihovim usko usmjerenim mozgovima gdje samo „bottom line“ igra – situacija je odlična, nikad više para. U njihovim glavama sve je OK.
Još uvijek potajno nadam da će i njima u neka doba sinuti da osnovni proizvod, zbog kojeg ljudi dolaze na stadion, ne valja i da će potražiti nekog ko zaista zna da ovo vodi. Nadam se da će ih prazne stolice koje kamera sve češće hvata na OT-u dohavizati. Ako ne, nek nam je bog na pomoći.
Daleko sam od optimiste, ali kako kažu, nada umire poslednja. Valjda. Znam samo da ću za vikend opet nabiti nogom u guzicu milu familiju i za sve pare sjesti da se nerviram, bez obzira na sve. Čisti mazohizam.
Vjerovatno jedan od najjačih postova ikad otkako pratim ovu temu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 17 dec 2018, 17:23

Tako nekako,upravu si al et ja to kazem dok ne počne utakmica onda me počnu nervni slomovi pucati sve bi ih pobio jbg moj Rooney

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 dec 2018, 17:30

tajger je napisao/la:Tako nekako,upravu si al et ja to kazem dok ne počne utakmica onda me počnu nervni slomovi pucati sve bi ih pobio jbg moj Rooney
Ako bude kakav meet&greet sa Mourinhom, ja ti placam sve i putne troskove
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 17 dec 2018, 17:43

Suza mi kanu niz obraz (na al-ov post). :cry: :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 17 dec 2018, 17:59

Slicno smo se i mi osjecali kad smo gledali 4. najveci
talijanski klub kako se takmici u Seriji B :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.