PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

slusajmater
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 01:32

sloboTZ je napisao/la:Razumijem ja naseg tobetija i njegove frustacije, liku su uskracena osnovna ljudska prava, ljeti nema vode, zimi nema grijanja poslije 11 navece, sad ne smije ni golfa vozat po seheru, pa do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet, uglavnom tuzlu.

Sabura ;)

Bice bolje.
al u qurtzu propo si ko kvacilo na tom glofu, baci gif
sloboTZ...ko si ti mutante okolotuzlanski? :lol: :lol: :lol:

slika

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 01:35

Beton je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:@TonbeSifsanone Pa to te drilon, miriton i egzon pravo uveli u posao? Napredujes mi znaci. <3
Aha, ja sam u proizvodnji. Treba nam jos jedna iskusna prodavacica poput tebe.
ali ne ljubavi i **** nego buhtlji
Opaaaa napredovao si kod sisfa znaci cak do human **** managementa. :tokralju:
Mojne. Ne zelim. Prepustam poziciju SDA glasacima. Bratija vam je to. Drz´te se medjusobno.
Da samo znas sta te kockaste glave i ti kvaziljudi o vama misle mooooj Tonbe. <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 01:37

Beton je napisao/la:
slobodaTZ je napisao/la:Razumijem ja naseg tobetija i njegove frustacije, liku su uskracena osnovna ljudska prava, ljeti nema vode, zimi nema grijanja poslije 11 navece, sad ne smije ni golfa vozat po seheru, pa do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet, uglavnom tuzlu.

Sabura ;)

Bice bolje.
al u qurtzu propo si ko kvacilo na tom glofu, baci gif
Tuzla nije svijet nego polusvijet.

Cast Solinasu, staragarda, sloboda72 i volimTz
´Ajde barem latinicom vladas. <3
? ? <3

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 01:38

dvoturak je napisao/la:
slika

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 01:42

dvokorak je napisao/la:
Beton je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:@TonbeSifsanone Pa to te drilon, miriton i egzon pravo uveli u posao? Napredujes mi znaci. <3
Aha, ja sam u proizvodnji. Treba nam jos jedna iskusna prodavacica poput tebe.
ali ne ljubavi i **** nego buhtlji
Opaaaa napredovao si kod sisfa znaci cak do human **** managementa. :tokralju:
Mojne. Ne zelim. Prepustam poziciju SDA glasacima. Bratija vam je to. Drz´te se medjusobno.
Da samo znas sta te kockaste glave i ti kvaziljudi o vama misle mooooj Tonbe. <3
Ne mozes ti nista prepustati jer time direktno krsis Dejtonski mirovni sporazum koji kaze da najslabije placena radna mjesta pripadaju Srbima.

Ma znam, vecina Sipaca su ista **** kao i vecina Srba. Bratija je to samo lafo glume da se ne vole, a zajednickim snagama stvaraju Republiku Kosovo. Politika koju mi obicni ljudi ne mozemo shvatiti.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 01:43

@TonbeSifsanone Ama kakvi su ovo niskovoltazni odgovori? Dovoljno je, Munira.
? ? <3

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 01:46

dvokorak je napisao/la:@TonbeSifsanone Ama kakvi su ovo niskovoltazni odgovori? Dovoljno je, Munira.
Pisemo samo na osnovu dokazanih tvrdnji, onoga sto cijeli svijet zna. Lazima nema mjesta, ne sluzimo se time je li tako? :salut:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 01:48

Beton je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:@TonbeSifsanone Ama kakvi su ovo niskovoltazni odgovori? Dovoljno je, Munira.
Pisemo samo na osnovu dokazanih tvrdnji, onoga sto cijeli svijet zna. Lazima nema mjesta, ne sluzimo se time je li tako? :salut:
Pa ne baljezgam ja ovdje o samoprozvanoj republjici.
? ? <3

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 01:49

dvoturak je napisao/la:
slika

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 01:53

dvokorak je napisao/la:
Beton je napisao/la:
Pa ne baljezgam ja ovdje o samoprozvanoj republjici.
Nije ba samoprozvana nego priznata jbt. Priznalo je preko 100 drzava, reprezentacije im usle u okvire svih svjetskih sportskih asocijacija i takmicenja, sad formiraju i vlastitu vojsku. Uskoro ce ih i Srbija priznati jer vide da na Kosovu vise nema nista srpsko. Nisu Siptari neki ljudi, ali su realno Srbe do temelje potukli.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 01:55

@Tonbe Sad bez zezancije. Evo najozbiljnije ti pisem. Kakvo je tvoje misljenje o samoprozvanoj republjici? Podrzavas?
? ? <3

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 01:58

dvoturak je napisao/la:
slika
Zadnja izmjena: slusajmater, dana/u 17 dec 2018, 05:35, ukupno mijenjano 1 put.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 02:01

dvokorak je napisao/la:@Tonbe Sad bez zezancije. Evo najozbiljnije ti pisem. Kakvo je tvoje misljenje o samoprozvanoj republjici? Podrzavas?
Priznata republjika druze dvoturak

Sta da kazem, svijet ima neki interes na Kosovu i zbog toga ga je pogurao u nezavisnost, ali opet sa druge strane nakon smanjenja stepena autonomije sasvim logican slijed dogadjaja. Srba svakako na Kosovu vise nema dakle vise nije srpsko jbg. I kazem ti mojne tako prema Siptarima. U Sarajevu po pekarama zaposljavaju veliki broj Srpkinja iz Istocnog Sarajeva. Jesu plate mizerne, ali a obzirom da u njihovim sredinama uopste nema posla bolje ista nego nista.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 02:07

Beton je napisao/la:
dvokorak je napisao/la:@Tonbe Sad bez zezancije. Evo najozbiljnije ti pisem. Kakvo je tvoje misljenje o samoprozvanoj republjici? Podrzavas?

Sta da kazem, svijet ima neki interes na Kosovu i zbog toga ga je pogurao u nezavisnost, ali opet sa druge strane nakon smanjenja stepena autonomije sasvim logican slijed dogadjaja. Srba svakako na Kosovu vise nema dakle vise nije srpsko jbg. I kazem ti mojne tako prema Siptarima. U Sarajevu po pekarama zaposljavaju veliki broj Srpkinja iz Istocnog Sarajeva. Jesu plate mizerne, ali a obzirom da u njihovim sredinama uopste nema posla bolje ista nego nista.
Za svaki pausalni odgovor ide jedno pivo, Tonbe. Valja ih sad 7-8 stregerit. :mrgreen:
´Ajde aBd i nase komsije nam se odvojile identicnim putem. Isto je to sve jbg. Necemo licemjeri da budemo. Ha ja. Svima isto pravo. :thumbup:
? ? <3

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 02:10

dvokorak je napisao/la:
Beton je napisao/la:

Za svaki pausalni odgovor ide jedno pivo, Tonbe. Valja ih sad 7-8 stregerit. :mrgreen:
´Ajde aBd i nase komsije nam se odvojile identicnim putem. Isto je to sve jbg. Necemo licemjeri da budemo. Ha ja. Svima isto pravo. :thumbup:
A sta ti kazes za Republjik Kosovo, da cujem tvoje misljenje?

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 17 dec 2018, 02:14

@Tonbe ama kakva samoprozvana drzava za kockaste glave i neljude ba!!!! Jesi li lud, covjece??????????

:salut:
? ? <3

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 17 dec 2018, 05:42

dvoturak je napisao/la: ide jedno pivo
slika

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 06:35

dvokorak je napisao/la:@Tonbe ama kakva samoprozvana drzava za kockaste glave i neljude ba!!!! Jesi li lud, covjece??????????

:salut:
Odgovori ba kad te pitam. Ti si stvarno specificna vrsta mentalno retardiranog covjeka. Imas problema sa shvatanjem vlastitog spola, starosne dobi i nacionalne pripadnosti odjednom. Prvi put vidim ovakvo nesto.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 dec 2018, 12:44

skoroalen je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Skoro odkad je pozvao da se glasa za šefa nije privirio ovdje :rol:

Skoro piši bolan ti si rega lik. Samo volis biti u čoporu sto je odlika većine nema te sta biti stid toga.

Tanko 1 na 1.
Vidim da čita trenutno moram ga yebavat malo, ali skoro je uz belog ovdje najbolji od pitara. Raja
Eto koliko mi je dosadno kad nemam pametnijeg posla nego čitat prepucavanja. :lol:
Znači da ti je bas dosadno jer eto čitaš :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 17 dec 2018, 12:56

Mladić ubacio ručnu bombu u prostorije kladionice u Loparama
Imao dojavu, nije prosla, minirao kladionicu.

Sta radis dvoturak, loparski kralju igara na srecu?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.