Što si tako izričit kad se dirne cppctbo hebalo te ono. Cppctbo je fašizam, a kod vas Tuzlaka tome nema mjesta. Hajde ln <3dvokorak je napisao/la:Kao sto sam vec gore napisao, fascinantno kako DabicArmy ovdje sve cita. ´Ajde, Munira, LN. <3 Valja ti se Krasniqi gangu nacrtati za nekoliko sati na poslu. Ljubimo se, volimo se. <3
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Skoro odkad je pozvao da se glasa za šefa nije privirio ovdje
Skoro piši bolan ti si rega lik. Samo volis biti u čoporu sto je odlika većine nema te sta biti stid toga.
Tanko 1 na 1.

Skoro piši bolan ti si rega lik. Samo volis biti u čoporu sto je odlika većine nema te sta biti stid toga.
Tanko 1 na 1.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 17 dec 2018, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- slusajmater
- Kontakt:
svilajnac1010 je napisao/la:

Mojne ba to, Tonbe! Kakve šifše u pič?u ga ?ebalo.Beton je napisao/la:Što si tako izričit kad se dirne cppctbo hebalo te ono. Cppctbo je fašizam, a kod vas Tuzlaka tome nema mjesta. Hajde ln <3dvokorak je napisao/la:Kao sto sam vec gore napisao, fascinantno kako DabicArmy ovdje sve cita. ´Ajde, Munira, LN. <3 Valja ti se Krasniqi gangu nacrtati za nekoliko sati na poslu. Ljubimo se, volimo se. <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- slusajmater
- Kontakt:
dvokorak je napisao/la:

-
- Kontakt:
Matija tobe spucali su ti veliku dozu u Jagomiru. Objavljivao si to danas vec. Hajde ti lezi biće bolje sutra aBd insallah. Ako ne bude tvoji te vode hodži...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- slusajmater
- Kontakt:
svilajnac1010 je napisao/la:

Oske dlakavi anuscic je veeeeliki #haramOsim13 je napisao/la:Što baš u pi?ku
? ? <3
Eto koliko mi je dosadno kad nemam pametnijeg posla nego čitat prepucavanja.sviunapad1010 je napisao/la:Skoro odkad je pozvao da se glasa za šefa nije privirio ovdje![]()
Tanko 1 na 1.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- slusajmater
- Kontakt:
dvoturak je napisao/la:
Ima jedan što drži pekaru ovdje u SA što će na dan formiranja vojske Kosova dijeliti besplatne buhtlje, svima pa i Cpbima pa dođi. Poslije šiptarskih buhtlji te vodim do Begove.dvokorak je napisao/la:Mojne ba to, Tonbe! Kakve šifše u pič?u ga ?ebalo.Beton je napisao/la:Što si tako izričit kad se dirne cppctbo hebalo te ono. Cppctbo je fašizam, a kod vas Tuzlaka tome nema mjesta. Hajde ln <3dvokorak je napisao/la:Kao sto sam vec gore napisao, fascinantno kako DabicArmy ovdje sve cita. ´Ajde, Munira, LN. <3 Valja ti se Krasniqi gangu nacrtati za nekoliko sati na poslu. Ljubimo se, volimo se. <3
- slusajmater
- Kontakt:
dovturak nije cpbin..on je sejdicevBeton je napisao/la: Ima jedan što drži pekaru ovdje u SA što će na dan formiranja vojske Kosova dijeliti besplatne buhtlje, svima pa i Cpbima pa dođi. Poslije šiptarskih buhtlji te vodim do Begove.
@TonbeSifsanone Pa to te drilon, miriton i egzon pravo uveli u posao? Napredujes mi znaci. <3
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
dvokarak po Austrii

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Razumijem ja naseg tobetija i njegove frustacije, liku su uskracena osnovna ljudska prava, ljeti nema vode, zimi nema grijanja poslije 11 navece, sad ne smije ni golfa vozat po seheru, pa do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet, uglavnom tuzlu.
Sabura
Bice bolje.
Sabura

Bice bolje.
Aha, ja sam u proizvodnji. Treba nam jos jedna iskusna prodavacica poput tebe.dvokorak je napisao/la:@TonbeSifsanone Pa to te drilon, miriton i egzon pravo uveli u posao? Napredujes mi znaci. <3
- slusajmater
- Kontakt:
dvoturak je napisao/la:

@Prizn Sa Austrijom imam onoliko veze koliko vi sa pojacanjima i rezultatima GAZDE Aydina. Ili onoliko koliko vi sa posteno naklepanim titulama sredinom 90ih. Kukuruz prvaci mooooji <3 <3 <3
? ? <3
Tuzla nije svijet nego polusvijet.slobodaTZ je napisao/la:Razumijem ja naseg tobetija i njegove frustacije, liku su uskracena osnovna ljudska prava, ljeti nema vode, zimi nema grijanja poslije 11 navece, sad ne smije ni golfa vozat po seheru, pa do podne mrzi sebe a od podne cijeli svijet, uglavnom tuzlu.
Sabura![]()
Bice bolje.
Cast Solinasu, staragarda, sloboda72 i volimTz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.