FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samke vani, navodno u šerif?
ako nije šuplja?

ako nije šuplja?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
@Alfred i njemu slicni nemaju pojma.
A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
bez potrebe skačeš protiv uprave kengure, nikakvog povoda nemaš, prvi smo sa finom prednosti, nijedan od ovih igrača nije kvalitete ni dulje ni sarića a i vidjeli smo da imamo jako dobre zamjene za svakoga izuzev bekova...nije ovakav potez bahatost, niti će se Hus tako lako odreći tih igrača da mu ne dođe kvalitetna zamjena, to je sasvim legitiman potez koji rade svi ozbiljni klubovi...Pantelija je napisao/la:A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".Pantelija je napisao/la:A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
Ko će u tom slučaju prihvatiti odgovornost.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je do duple doći braćo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-dođu zamjene, ta 2 na tribinama, igraju zamjeneEsport je napisao/la: Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".
-ne dođu zamjene, igraju ova 2 regularno
u oba slučaja možemo osvojiti titulu i ne osvojiti isto tako, niko nije garant titule, specijalno ne igrač koji je sa 25 godine upravo odigrao najbolju polusezonu karijere, veća je šansa da će biti tanak nego da će ponoviti igru iz zadnje polovine 2018....statistički jel
Zamjena će igrati ako bude bolja, neovisno o ugovoru, sasvim razumljivo(odluku o tome donosi stručni štab).Denchi je napisao/la:-dođu zamjene, ta 2 na tribinama, igraju zamjeneEsport je napisao/la: Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".
u oba slučaja možemo osvojiti titulu i ne osvojiti isto tako, niko nije garant titule, specijalno ne igrač koji je sa 25 godine upravo odigrao najbolju polusezonu karijere, veća je šansa da će biti tanak nego da će ponoviti igru iz zadnje polovine 2018....statistički jel
Niko nikada, ne može garantovati titulu(dok se teoretski-praktično ne osvoji), ali samo neodgovorna osoba će smanjivati šanse za svoj uspjeh.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ništa sarkastičnije nisam dugo, dugo pročitao na forumu.kengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne moze ti to niko garantovati prijatelju, ali talasati sada kada smo napokon na vrhu je zaista blago receno neozbiljno. Osim toga bez njih je sansa da ostanemo bez icega jako povecana. Osnovno je pitanje - sta dokazujemo time sto ih tjeramo na tribine ? Ne dobijas nista a potencijalno gubis puno. Ja sam mislio da je afera Benke i pive bila greska kluba.Pantelija je napisao/la:A inace garancija je da ces osvojiti sa ovim igracima jel? Kao sa saricem, duljevicem.... uzeli i pare i titulekengur je napisao/la:Tako je. I ja podrzavam upravu - sta god da kazu. Vaznije je da mi pokazemo velicinu nego da osvojimo titule i pare. Draze mi je da Hadzic i uprava ispadnu bahati lafovi. Mora se poceti "stititi" ugled kluba. I Tatar ako ista zucne i njega odmah otjerati. Krenuli smo sa Benkom ali ovo je jos bolje. Jos da ustedimo finansijski - ne treba nikoga dovoditi na zimu a buduci da imamo para, nije nama nista placati Pavlovicu, Hodzicu i jos par njih. Moze nam se a i da drugima pokazemo velicinu.Pantelija je napisao/la:Emir i klub imaju drugacije misljenje i ja ih podrzavam
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

pa ko talasa? jel uprava ili igrač koji neće da produži?kengur je napisao/la:
Ne moze ti to niko garantovati prijatelju, ali talasati sada kada smo napokon na vrhu je zaista blago receno neozbiljno. Osim toga bez njih je sansa da ostanemo bez icega jako povecana. Osnovno je pitanje - sta dokazujemo time sto ih tjeramo na tribine ? Ne dobijas nista a potencijalno gubis puno. Ja sam mislio da je afera Benke i pive bila greska kluba.
a dokazuješ da nećeš dozvoliti više da te siluju igrači kojima mi oživljavamo karijere i pravimo ih reprezentativcima(stavljamo ih u izlog) , što postaje trend - ružan trend....
otkud tolike emocije prema prolaznicima kroz klub?
Ako dodju zamjene to je kompletno drugi scenario koji ti spominjes. Hadzic je navodno izjavio da ako ovi ne potpisu - odmah idu na tribine. Zamjene su tek macak u vreci.Denchi je napisao/la:-dođu zamjene, ta 2 na tribinama, igraju zamjeneEsport je napisao/la: Odlično, otjeraš, klupiraš, potrebne igrače, i izgubiš titulu. Izgubiš na svim frontovima, ali saćuvaš "ego".
Ne vidim razloga zasto bi bila povecana sansa da drugi dio sezone budu losiji. Jedan je Ahmet.

- AlfredNobel
- Kontakt:
pa zato što nikad u životu nisu igrali na ovom nivou, nikad nisu imali toliko golova, asistencija, itd. a igraju godinama...ne znam, zašto npr. Komazec nikad nije ponovio onu polusezonu??? ni u čitavoj sezoni ne dođe blizu više nikad??? Rahman od nekih 6 sezona igranja, imao je jednu dobru polusezonu a 11 loših, kontaš? previše priče oko takvog igračakengur je napisao/la:
Ako dodju zamjene to je kompletno drugi scenario koji ti spominjes. Hadzic je navodno izjavio da ako ovi ne potpisu - odmah idu na tribine. Zamjene su tek macak u vreci.
Ne vidim razloga zasto bi bila povecana sansa da drugi dio sezone budu losiji. Jedan je Ahmet.Slazem se da nema garancija ali izvini ja ni u ludilu nebih radio nista sto ugrozava sanse za titulu. Trenutno sve ide solidno i ovu situaciju treba sacuvati.

Igraci imaju jos 6 mjeseci ugovora i nece da produze jer zele vecu platu u novom klubu umjesto da dio odstete ide nama. Oni ne mjenjaju smjer dogadjaja (ne talasaju). Ako nista ne urade to je prirodan put, igrace do kraja sezone i cao. Ako ih posaljes na tribine a nemas zamjena - to je drasticna promjena (talasanje).Denchi je napisao/la:pa ko talasa? jel uprava ili igrač koji neće da produži?kengur je napisao/la:
Ne moze ti to niko garantovati prijatelju, ali talasati sada kada smo napokon na vrhu je zaista blago receno neozbiljno. Osim toga bez njih je sansa da ostanemo bez icega jako povecana. Osnovno je pitanje - sta dokazujemo time sto ih tjeramo na tribine ? Ne dobijas nista a potencijalno gubis puno. Ja sam mislio da je afera Benke i pive bila greska kluba.
a dokazuješ da nećeš dozvoliti više da te siluju igrači kojima mi oživljavamo karijere i pravimo ih reprezentativcima(stavljamo ih u izlog) , što postaje trend - ružan trend....
otkud tolike emocije prema prolaznicima kroz klub?
U pravu si da smo im mi ozivili karijere. To za silovanje nije tacno. Igraci samo gledaju svoju zicagu. Da smo potpisali Rahmana prije pocetka sezone, bio bi nam puno jeftiniji a sada je i on skontao da moze uzeti vise i postaje nam preskup u pregovorima. Zakasnili smo i do nas je. Mozemo mi kriviti druge jer je lakse ali ako ne naucimo opet ce se isto ponavljati.
Interes kluba se stiti pregovorima na vrijeme i kontraktima koji nagradjuju uspjeh i kvalitetne igre a placaju minmalno za sjedenje na klupi. To se zove performans kontrakt. I to povecanje vrijednosti koji kod nas dobiju se moze staviti u konrakt. Nebi vjerovao sta sve moze ici u kontrakt. Samo treba znati.
Nisam ja uopste vezan emotivno ni za jednog igraca poslije rata ali se bojim da ce se ovo ponavljati dok ne naucimo lekciju. CInjenica je da sa Rahmanom akcije koje djeluju sterilno odjednom se transformisu u ozbiljnu sansu. Donosi prevagu ali niko nije nezamjenljiv. Ovaj put smo napravili gresku ali valjda se ovo nece vise ponavljati.
Hadziceve bahate izjave o tjeranju na tribinu mi zvuce kao da on misli da nam je dosao iz Borusije (nesto kao revolveras). Bolje biti skroman a uzeti 4 titule zaredom nego "prosipati silu" koja se na kraju vrati ko' bumerang. Pitaj komsije

počeli smo mi pričati ranije s Rahmanom o produženju, samo što se pravio lud, pa to nije hitno tad , pa ovako, onako, dakle on je već donio odluku da neće da produži, i kod svakog normalnog kluba na kugli zemaljskoj to ima posljedicu, i klub samo gleda svoju zicagu, tj. "ZAŠTO UIGRAVAT LIKA KOJI ODLAZI A NE IGRAČA SA BUDUĆNOSTI U KLUBU?" , nije prirodan put da pustiš da ti ugovor istekne u klubu koji te je stavio na mapu i stekao si afirmaciju igračku, to je ŠUPAČKI! i to je svako ko tako ode...niko nije spomenuo da će biti na tribinama bez zamjene, to nije opcija uopšte...nismo zakasnili s pregovorima nego je tako došao sa tim u glavi da malo odigra i ode, vođenom primjerom dvojice prije njega....ovi svi novi kontrakti su takvi na bazi performansi, međutim gle ludila ne sviđaju se baš igračimakengur je napisao/la:
Igraci imaju jos 6 mjeseci ugovora i nece da produze jer zele vecu platu u novom klubu umjesto da dio odstete ide nama. Oni ne mjenjaju smjer dogadjaja (ne talasaju). Ako nista ne urade to je prirodan put, igrace do kraja sezone i cao. Ako ih posaljes na tribine a nemas zamjena - to je drasticna promjena (talasanje).
U pravu si da smo im mi ozivili karijere. To za silovanje nije tacno. Igraci samo gledaju svoju zicagu. Da smo potpisali Rahmana prije pocetka sezone, bio bi nam puno jeftiniji a sada je i on skontao da moze uzeti vise i postaje nam preskup u pregovorima. Zakasnili smo i do nas je. Mozemo mi kriviti druge jer je lakse ali ako ne naucimo opet ce se isto ponavljati.
Interes kluba se stiti pregovorima na vrijeme i kontraktima koji nagradjuju uspjeh i kvalitetne igre a placaju minmalno za sjedenje na klupi. To se zove performans kontrakt. I to povecanje vrijednosto koji kod nas dobiju se moze staviti u konrakt. Nebi vjerovao sta sve moze ici u kontrakt. Samo treba znati.
Nisam ja uopste vezan emotivno ni za jednog igraca poslije rata ali se bojim da ce se ovo ponavljati dok ne naucimo lekciju. CInjenica je da sa Rahmanom akcije koje djeluju sterilno odjednom se transformisu u ozbiljnu sansu. Donosi prevagu ali niko nije nezamjenljiv. Ovaj put smo napravili gresku ali valjda se ovo nece vise ponavljati.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi mi bolji dan svanuokoalem je napisao/la:Zamisli dupla...![]()
Iako sam glasao za titulu na anketi
Trenutno korisnika/ca: Dadox, fks74, mosarajvosa83 i 39 gostiju.