FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa jel idu u Tursku? Nisam nigdje procitao. Spominjao se samo Ljubuski.
Ne treba radikalno kažnjavati one koji neće (ako) produžiti ugovor. Moramo misliti samo na titulu jer sa istom dobijamo baš dosta. Preveliku bi cifru zaradili osvajanjem titule, imali bi sigurno jako dobre ponude za naše igrače pogotovo za mlađe, dobra atmosfera i vece strpljenje kod navijaca. Ma obzirom da imamo jednog konkurenta treba premirati svaku ekipu koja igra protiv svinjskog i to cim krene sezona, ko im uzme bod(ove) nagradit ih i to ce na kraju biti mizerna cifra u odnosu sta cemo inkasirat ako uzmemo titulu.
Ne treba radikalno kažnjavati one koji neće (ako) produžiti ugovor. Moramo misliti samo na titulu jer sa istom dobijamo baš dosta. Preveliku bi cifru zaradili osvajanjem titule, imali bi sigurno jako dobre ponude za naše igrače pogotovo za mlađe, dobra atmosfera i vece strpljenje kod navijaca. Ma obzirom da imamo jednog konkurenta treba premirati svaku ekipu koja igra protiv svinjskog i to cim krene sezona, ko im uzme bod(ove) nagradit ih i to ce na kraju biti mizerna cifra u odnosu sta cemo inkasirat ako uzmemo titulu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije još ništa zvanično potvrđeno ali je plan da se ide tamo kao i u naše standardne baze u BiH.BordoSarajevo je napisao/la:Pa jel idu u Tursku? Nisam nigdje procitao. Spominjao se samo Ljubuski.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
"I dan danas imam noćne more i budim se sa graškama znoja zbog tog poraza Saraj'va. Sjećam se da je trener Jović nakon utakmice sjeo na trotoar i počeo plakati"
http://www.soource.ba/mobile/clanak/Admir/483250
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 15 dec 2018, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
800k € je nagradni fond od UEFE ko osvoi titulu od prosle godine.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravo ovo treba da bude razlog da odrzimo mir u kuci. Ne smijemo dozvoliti mešetarima "novinarskim" koji ce preko **** Husarica i Bulica da unose nemir u klub.Pitar6785 je napisao/la:800k € je nagradni fond od UEFE ko osvoi titulu od prosle godine.
Bez obzira koji igrac htio ici, mi kvalitet ekipe moramo zadrzati dok su tu, atmosferu ni pod razno ne smijemo narusiti. Sve suprotno tome titule mozemo zaboraviti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još su i povećali novčane nagrade od prošle sezone a i prvaci država su više privilegovani nego ikad pošto te odmah prebace u EL čak i ako ispadneš u CL u prvom kolu a to nije bio slučaj prije.emir79 je napisao/la:Upravo ovo treba da bude razlog da odrzimo mir u kuci. Ne smijemo dozvoliti mešetarima "novinarskim" koji ce preko **** Husarica i Bulica da unose nemir u klub.Pitar6785 je napisao/la:800k € je nagradni fond od UEFE ko osvoi titulu od prosle godine.
Bez obzira koji igrac htio ici, mi kvalitet ekipe moramo zadrzati dok su tu, atmosferu ni pod razno ne smijemo narusiti. Sve suprotno tome titule mozemo zaboraviti.
Sjećaš se da je Zrinjski odmah u prvom kolu bio izbačen od Spartaka iz Trnave ali da su nastavili dalje u EL i to ti dođu autsajderi tu, tek u trećem dobijaš ove jake a do tad si već dobar 2 miliona maraka ako uzmemo u obzir komplet zaradu i to bez ijednog prodanog igrača a svi znamo da će biti i toga.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Boga mi, bez Rahmanovića i Adukora bojim se da ćemo izgubiti balans i da bi to moglo biti pogubno. Pogotovo, ako se ne nađu dostojne zamjene, a ne zaboravimo da se u januaru teško mogu naći odlični igrači.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo nek' produže na godinu, dogovorimo se sa njima da će otići iz kluba čim stigne bilo kakva ponuda ali poslije maja, pa makar to bilo i 100K. Bitno je da mi duplu krunu/titulu uzmemo sa njima i da ih iskoristimo kao što oni nas iskorištavaju za platu i napredak u karijeri, sasvim normalna stvar. 95% sam uvjeren da se možemo dogovoriti na obostrano zadovoljstvo, dobri su to momci a i klub može a i mora dati garanciju da će to ispoštovati kad dođe do toga. Važnija nam je titula koja u konačnici može donijeti 2 miliona maraka bez nekih većih problema nego neki igrači za koje i nisi siguran da ih možeš prodati, to smo već vidjeli hiljadu puta.AlfredNobel je napisao/la:Boga mi, bez Rahmanovića i Adukora bojim se da ćemo izgubiti balans i da bi to moglo biti pogubno. Pogotovo, ako se ne nađu dostojne zamjene, a ne zaboravimo da se u januaru teško mogu naći odlični igrači.
- slusajmater
- Kontakt:
I rahmanovic i adukor ce biti standardni kao i do sada
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve si rekao, slažem se u potpunosti. Mada, mislim da od tov klupiranja i tribina neće biti ništa, jer će Husref tražiti da igraju, jer je to normalno i logično. Mišljenja sam da će biti kao i s Duljom, gdje Čala nije dao da ga šalju na tribine.MortemHz je napisao/la:Ma samo nek' produže na godinu, dogovorimo se sa njima da će otići iz kluba čim stigne bilo kakva ponuda ali poslije maja, pa makar to bilo i 100K. Bitno je da mi duplu krunu/titulu uzmemo sa njima i da ih iskoristimo kao što oni nas iskorištavaju za platu i napredak u karijeri, sasvim normalna stvar. 95% sam uvjeren da se možemo dogovoriti na obostrano zadovoljstvo, dobri su to momci a i klub može a i mora dati garanciju da će to ispoštovati kad dođe do toga. Važnija nam je titula koja u konačnici može donijeti 2 miliona maraka bez nekih većih problema nego neki igrači za koje i nisi siguran da ih možeš prodati, to smo već vidjeli hiljadu puta.AlfredNobel je napisao/la:Boga mi, bez Rahmanovića i Adukora bojim se da ćemo izgubiti balans i da bi to moglo biti pogubno. Pogotovo, ako se ne nađu dostojne zamjene, a ne zaboravimo da se u januaru teško mogu naći odlični igrači.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da mi uzmemo titulu niko neće "a" reći ako svi odu besplatno nakon toga, i Rahman, i Adukor i Velkoski. Pokusati se dogovoriti, uvjeren sam da se moze to sve srediti da svi budu zadovoljni, a i ako se ne dogovore ja bi ih opet koristio do kraja maximalno.
FK Sarajevo
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja sam siguran da Velkoski ostaje, ova dvojica nek ostanu da osvojimo titulu, a poslije toga nek idu gdje god žele!
Ne treba cjepidlačiti, ali treba interes kluba staviti na prvo mjesto, a interes kluba je u tome da osvojimo titulu, a ako Bog da i duplu krunu ove sezone i da se izdignemo iznad prosjeka prvenstva države BiH.

Ne treba cjepidlačiti, ali treba interes kluba staviti na prvo mjesto, a interes kluba je u tome da osvojimo titulu, a ako Bog da i duplu krunu ove sezone i da se izdignemo iznad prosjeka prvenstva države BiH.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li došao u Sarajevo na finale kupa ili nekad pred kraj prvenstva, u vrijeme onih odlučujućih utakmica?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam siguran da Velkoski ostaje, ova dvojica nek ostanu da osvojimo titulu, a poslije toga nek idu gdje god žele!![]()
pogledah video. Pa preporučujem svima da ga pogledaju, zanimljiv razgovor..AlfredNobel je napisao/la:"I dan danas imam noćne more i budim se sa graškama znoja zbog tog poraza Saraj'va. Sjećam se da je trener Jović nakon utakmice sjeo na trotoar i počeo plakati"
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Naravno, ali zavisi od obaveza koje imam ili koje bih eventualno imao. Uglavnom javio bih ti.MortemHz je napisao/la:Bi li došao u Sarajevo na finale kupa ili nekad pred kraj prvenstva, u vrijeme onih odlučujućih utakmica?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam siguran da Velkoski ostaje, ova dvojica nek ostanu da osvojimo titulu, a poslije toga nek idu gdje god žele!![]()

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Važi, samo nemoj brata voditi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Naravno, ali zavisi od obaveza koje imam ili koje bih eventualno imao. Uglavnom javio bih ti.MortemHz je napisao/la:Bi li došao u Sarajevo na finale kupa ili nekad pred kraj prvenstva, u vrijeme onih odlučujućih utakmica?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ja sam siguran da Velkoski ostaje, ova dvojica nek ostanu da osvojimo titulu, a poslije toga nek idu gdje god žele!![]()

Aduka i Rahman nece nigdje prije ljeta, stavise mislim da ce produzit ugovore odigrat evropu sa nama, dobri su to insani nisu kao drugi da ce te ispaliti u to sam uvjeren. Samo se nadam da cemo pojacat klupu i kakvog kapitalca dovest da pojacamo tim i lagano da odradimo tuzlu krupu 2xlisticu i svinjskog i mislim da ce to biti to...Ako Bog da inšallah... stipu kvazi novinare i **** menadzerske...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dolazimo do normalne price.BordoSarajevo je napisao/la:Da mi uzmemo titulu niko neće "a" reći ako svi odu besplatno nakon toga, i Rahman, i Adukor i Velkoski. Pokusati se dogovoriti, uvjeren sam da se moze to sve srediti da svi budu zadovoljni, a i ako se ne dogovore ja bi ih opet koristio do kraja maximalno.
Osvojiti titule(u), je prvo na listi prioriteta. Sve ostalo je u drugom planu.
Igrač(pogotovo kada dobro igra) dok god je na plati, mora se maksimalno iskoristiti, sve ostalo je bez veze.
Sa titulama, novcem koji ih prati, igrama u Evropi(sa šampionskom titulom imaš realno, minimum 6), sve je drugačije.