Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ASD
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ASD » 14 dec 2018, 15:43

Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.

Jbte, koje pare za ajmo reć ne toliko atraktivnu ligu.

Gdje smo mi, eeee gdje smo mi.....
Nije atraktivna liga, ali je drzava poprilicno velika tako da imaju pratioce.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 dec 2018, 15:52

ASD je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.

:thumbup: Upravo. 40 mil., naravno da ce imati dobre posjete. Al im je kvalitet fudbala kriminalan, za razliku od infrastrukture koje imaju klubovi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 dec 2018, 16:18

Penaltiky je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:U bilo kojo državi da se ovako javno objelodani da je jedan Fudbalski ili Nogometni klub namjestao utakmice,najveca instanca ili krovna kuca nogometa bi pokrenula bar internu istragu,jer svi ovi navodi su javno izreceni i moraju se zastiti drugi klubovi kao i regularnost Državnog prvenstva
Al ovo je **** gdje te instance služe da se džaba krka janjetina i rakija a ne da rade svoj poso.
Na zalost moram priznati da si u pravu...

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 14 dec 2018, 16:31

Pitaristok je napisao/la:mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje
:urnebes: :urnebes: :urnebes: eno sve mu zao sto nije zaigrao za zelju :D ybt, zar ima stvarno neko ko misli da je jaja ture bio u nasoj napacenoj zemlji :lol:
45515

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 16:34

grbavicka je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje
:urnebes: :urnebes: :urnebes: eno sve mu zao sto nije zaigrao za zelju :D ybt, zar ima stvarno neko ko misli da je jaja ture bio u nasoj napacenoj zemlji :lol:
Kupuje motane cigare ispred Binga na Slatini
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 14 dec 2018, 16:37

Penaltiky je napisao/la:Ma bio u kurcu, lik igro u Metalurgu iz Donjecka kad je navodno bio u Želji na probi.
Bio na probi u Zelji
Ja bio na treningu Zelje i na kraju treninga izlazi i naziva selam meni

YAYA TOURE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2018, 17:31

ASD je napisao/la:

Ne samo velika vec i razvijena. Pojedini analiticari Poljsku vec nazivaju novom Njemackom. Ekonomija u zadnjih 10 godina im se nevjerovatno razvila sto se odrazava i na sport naravno.
Dok nasa ekonomija sve vise i vise nazaduje, pa se i kod nas to odrazava na sport... pa glasajmo mi za sda, hdz i snsd kad smo ovce
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 17:34

Puno veća država sa većom kupovnom moći i kvalitetnijim ligom te većim brojem tekmi. Nikakvo čudo da su uzeli tolike pare.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 dec 2018, 21:55

hskzmostar je napisao/la:
Denchi je napisao/la::salut: i nakon te sezone više se ničega nisam bojao :D
slika

Na mostarskim terenima nije i nece igrati veci igrac! :tokralju:
kako nisu igrali,najbolji igraci Evrope i Svijeta su igrali pod BB,kao recimo stio su Lav Jasin i Oleg Blohin,a hoce li vise ne znam.Luka jeste dobar igrac ali je malo prenapuhan ako ce mo posteno(pored Ronalda,Mesija,Salaha,Mbambea,Neimara...)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 15 dec 2018, 22:10

Rodjak ti si samo ljubomoran jer nije igrao za Velez :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 16 dec 2018, 01:57

rodjak je napisao/la:
slika

kako nisu igrali,najbolji igraci Evrope i Svijeta su igrali pod BB,kao recimo stio su Lav Jasin i Oleg Blohin,a hoce li vise ne znam.Luka jeste dobar igrac ali je malo prenapuhan ako ce mo posteno(pored Ronalda,Mesija,Salaha,Mbambea,Neimara...)
@rođak,poštedi nas glupih komentara :)
Samo jedno ime

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 16 dec 2018, 07:35

rodjak je napisao/la:
slika

Zaboravio si Semira Tucu, ipak je on igrao u dva svjetska giganta veležu i Lucernu :urnebes:
Joj mitomana alahubdragi
Daj mi furadana!

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 dec 2018, 09:30

Ova liga treba omogućiti prvo da cijela država je može gledati. Za početak.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 dec 2018, 09:46

Riziko je napisao/la:Ova liga treba omogućiti prvo da cijela država je može gledati. Za početak.
Pa i može je gledati cijela država koliko ja znam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 dec 2018, 14:10

Ne možemo mi legalno u RS.

Sve i da može, oni streamove bht-a su blagi očaj.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 dec 2018, 14:23

Riziko je napisao/la:Ne možemo mi legalno u RS.

Moja TV se može aktivirati u dijaspori a ne može na teritoriji RS koja je dio države Bosne? Poprilično sam siguran da može bilo gdje i bilo ko aktivirati taj paket neovisno o tome kakav recimo internet imaš jer sam vidio u dosta slučajeva kako ljudi pišu ''Ja nemam BH Telecom internet, ja ne mogu to koristiti'' a nisu ni probali. To je obična stranica na koju se registruješ. Pa ne koristim ni ja BH Telecom internet pa imam Moja TV uvijek, ništa ti ne treba za to osim kartice. Na običnim kanalima svakako i nemaš prijenos naše lige osim na BHT-u gdje inače možeš pogledati GOŠK - Radnik ili tako nešto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 16 dec 2018, 14:46

Gledao sam utakmice sarajeva i zelje bez problema koristeci i telemach i eronetov internet . Registriras se , platis 2 km i vozi . kvaliteta je losa , ali je gledljivo ako te zanima . neznalice i mozgonje koji su navikli samo na hd sucelja , bezveze sire dezinformacije .

drugo je pitanje izbor utakmica koje bh telecom prenosi

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 16 dec 2018, 19:01

Penaltiky je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:
Kupuje motane cigare ispred Binga na Slatini
nije to bitno, bitno je da je zeljo reko, bjez ba, klocu

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 16 dec 2018, 19:12

MortemHz je napisao/la:
Riziko je napisao/la:Ne možemo mi legalno u RS.

Moja TV se može aktivirati u dijaspori a ne može na teritoriji RS koja je dio države Bosne? Poprilično sam siguran da može bilo gdje i bilo ko aktivirati taj paket neovisno o tome kakav recimo internet imaš jer sam vidio u dosta slučajeva kako ljudi pišu ''Ja nemam BH Telecom internet, ja ne mogu to koristiti'' a nisu ni probali. To je obična stranica na koju se registruješ. Pa ne koristim ni ja BH Telecom internet pa imam Moja TV uvijek, ništa ti ne treba za to osim kartice. Na običnim kanalima svakako i nemaš prijenos naše lige osim na BHT-u gdje inače možeš pogledati GOŠK - Radnik ili tako nešto.
Ma moze se gledat svugdje u svijetu. Obicna registracija i pay opcija da bi otkljucao stream.

E sad drugi dio price je kvaliteta realizacije koja je realno jadna al moze se gledat. Ono sto je problem jest dostupnost utakmica. Podrzavam da ide liga na MojaTV al daj sve utakmice live pa neka gleda tko sta hoce. Ne mora svaka biti nista vise od 2 kamere. Sasvim dovoljno al da se moze gledat.
It's better when it's live

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 dec 2018, 20:55

rodjak je napisao/la:
slika

Zaboravio si Semira Tucu, ipak je on igrao u dva svjetska giganta veležu i Lucernu :urnebes:
Joj mitomana alahubdragi[/quote]

ne pjeni bezveze,kakav mitoman ,sta lupas.Spomenuo sam ti dva igraca (koja nisu Velezova) a koja su bili najbolji igraci Evrope i svijeta koja su igrala na mostarskom terenu(kao odgovor na konstataticiju da niko prije a ni poslije nece igrati na mostarskim terenima bolji od Luke).Kao igrac koji je najvise osvojio priznanja u svijetu stoji da je Luka na vrhu to niko ne spori,ali je izbor realno malo prenapuhan ,ali ipak bolje je i on iz nase regije nego neko drugi ;) .
Samo ne znam sto se vi zrinjevci kitite Lukinim perijem kad to nije vas igrac,nego je Diinamov koji vama posudjen da malo igra jer tamo nije dobijo puno prilike da igra u prvom sastavu posto je bio mlad i neiskusan.Pa niste vi stvorili tog igraca,niti se nesto Luka pregulio igrajuci u zrinjskom.Cim se Luka malo ustalio u prvom timu Dinamo ga je vratio nazad :kafa: .

Vjerovatno je zato sto nemate nekih vecih legendi u klubu pa ga zato svojatate,razumljivo :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.