Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hahaha, imao sam sličnih scena kad traže komentar za komentar, ili lajk za lajk...majestic24 je napisao/la:Hebo ih facebook
pa zar ne treba pisati pored vjera : islam a ne muslimanmajestic24 je napisao/la:Hebo ih facebook
majestic24 je napisao/la:Mislim da bi tamo trebalo pisati:
vjerska opredjeljenost : Musliman
Ionako,kad zelim pisati "islam",ne nudi mi fb nista.
majestic24 je napisao/la:Mislim da bi tamo trebalo pisati:
vjerska opredjeljenost : Musliman
Ionako,kad zelim pisati "islam",ne nudi mi fb nista.
majestic24 je napisao/la:Ma j.ebe mi se za fb...ja ga imam godinu i pol i za to vrijeme sam stavio 3 pjesme na zid i 2 objave...nezamaram se s glupostima. Koristim ga iskljucivo samo za dopisivanje.
Napraviti cu mozda jedno grupu "Kad vidim koliko brace i sestara imas,pitam se da li ti je otac k.urvar ili ti je mati k.urva"
Kao religijsko oredjeljenje postoji...ne moze ti biti religija Bosnjak.bambina je napisao/la:Musliman kažu više ne postoji po pravilima već Bošnjak![]()
Nažalost kod nas se sve pogrešno tumači pa čak i to.the scouser je napisao/la:Kao religijsko oredjeljenje postoji...ne moze ti biti religija Bosnjak.bambina je napisao/la:Musliman kažu više ne postoji po pravilima već Bošnjak![]()
brazzo je napisao/la:ee onog retarda što je stavio slike sa majčine sahrane a ima 39 godina![]()
![]()
![]()
mlad je, naučit ćebrazzo je napisao/la:ee onog retarda što je stavio slike sa majčine sahrane a ima 39 godina![]()
![]()
![]()
De link hljeba tibrazzo je napisao/la:ee onog retarda što je stavio slike sa majčine sahrane a ima 39 godina![]()
![]()
![]()
@Frutek jesil dobio PPFrutek je napisao/la:De link hljeba tibrazzo je napisao/la:ee onog retarda što je stavio slike sa majčine sahrane a ima 39 godina![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Slatinash_7 i 13 gostiju.