Glup si carkoGefufna je napisao/la:Dodjes na -12 i onda te celavi debil zajebe.Mago je napisao/la:Nevjerovatno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Glup si carkoGefufna je napisao/la:Dodjes na -12 i onda te celavi debil zajebe.Mago je napisao/la:Nevjerovatno
Da, i to toliko, da se bas moras potruditi da me uvrijedis.Mago je napisao/la:Glup si carkoGefufna je napisao/la:Dodjes na -12 i onda te celavi debil zajebe.Mago je napisao/la:Nevjerovatno
Totalno smo van formeGefufna je napisao/la:Juventus 16 48
PSG 16 46
Man City 17 44
B.Dortmund 15 39
Barcelona 15 31
United (Pogba), Chelsea (Morata), Bayern/Barcelona (Vidal)Juvesampion je napisao/la:3 boda piši i 10 -ka za naše bivse igrače treba im regres uplatiti.
Strah je velikGefufna je napisao/la:United (Pogba), Chelsea (Morata), Bayern/Barcelona (Vidal)Juvesampion je napisao/la:3 boda piši i 10 -ka za naše bivse igrače treba im regres uplatiti.
Treba i u Evropu jos kojeg izvest i oslabit konkurenciju. Gdje kod su nasi otisli, klub grohno. Pjanica u City prodat u januaru.
I da, Buffon ce odradit svoje u LP kad bude potrebno.
Dobar ti primjer recimo Inter..Italia je napisao/la:Zbog takvog mentaliteta niko u Evropi i ne moze nista. Nije problem u mojoj ekipi, problem je sto drugi namjestaju.
Ma dobro, nije ni inter koliko je Napoli u LP, i Roma posle Garcie. Umjesto da su se fokusirali na sebe i da unaprijede "generacije" koje su imali, oni se bavili Juventusom. Zato sad i jesu tu gdje jesu. Napoli je iscrpio svoju generaciju i rasprodao sve "teskase" koje je mogao unovciti, a zamijenio ih izgradjenim igracima. I to ima smisla kada ekipa napreduje, a ove dvije nazaduju.J1897 je napisao/la:Dobar ti primjer recimo Inter..Italia je napisao/la:Zbog takvog mentaliteta niko u Evropi i ne moze nista. Nije problem u mojoj ekipi, problem je sto drugi namjestaju.
Kakvi likoviBiscione je napisao/la:Koji idiot moraš bit za takve izjave i držat glavu toliko zakopanu u zemlji. To razmišljanje je isto kao što Srbi misle za nas da smo mi poturčeni Srbi i da je sve ovo njihova zemlja od pamtivjeka. Kad ćete jedom shvatit da "dokazi" koji se objavljuju na "Juventus fan page Ex Yu" se ne mogu uzimati za ozbiljno. Jučer sud odbio i posljednju žalbu i oni opet negiraju. Razumijem ja da se ne može uvijek vjerovat sudu jer su "pravedniji" prema moćnicima i bogatijma ali baš zato što je Juventus uvijek bio finansijski najmoćniji klub u Italiji bi svakom čovjek sa zdravim razumom bilo jasno da ih niko ne bi mogao zaje*at i podvalit im. Ajd Milan sa Silviom možda i bi ali Inter nikad. Jednostavno Moratti nikad nije uživao takvu moć i status u Italiji.
Ok su pojačanja više-manje,ali kao što rekoh treće mjesto je realnost.Što je daleko od lošeg kada znamo gdje se bilo prijašnjih godina.Samo korak po korak.rope11 je napisao/la:jel' inter ubo ijedno dobro pojačanje ljetos, osim de vrija?
kad se sjetim priča kako se odlično odradio merkatomislim da je jedino siamonoi bio realan.
Šteta,ne osjeti se više smrad iz wc-a na tribinama.Chinaglia je napisao/la:jbg steta, serie a svakim danom sve vise izumire, malo cega je ostalo od tog istinskog smeka serie a![]()
SiamoNoi je napisao/la:Kakvi likoviBiscione je napisao/la:Koji idiot moraš bit za takve izjave i držat glavu toliko zakopanu u zemlji. To razmišljanje je isto kao što Srbi misle za nas da smo mi poturčeni Srbi i da je sve ovo njihova zemlja od pamtivjeka. Kad ćete jedom shvatit da "dokazi" koji se objavljuju na "Juventus fan page Ex Yu" se ne mogu uzimati za ozbiljno. Jučer sud odbio i posljednju žalbu i oni opet negiraju. Razumijem ja da se ne može uvijek vjerovat sudu jer su "pravedniji" prema moćnicima i bogatijma ali baš zato što je Juventus uvijek bio finansijski najmoćniji klub u Italiji bi svakom čovjek sa zdravim razumom bilo jasno da ih niko ne bi mogao zaje*at i podvalit im. Ajd Milan sa Silviom možda i bi ali Inter nikad. Jednostavno Moratti nikad nije uživao takvu moć i status u Italiji.
Moratti platio i Kinezi će ako treba.Već je počelo:
Jedna ljubav![]()
Držte gaće!!!
#strahjevelikOk su pojačanja više-manje,ali kao što rekoh treće mjesto je realnost.Što je daleko od lošeg kada znamo gdje se bilo prijašnjih godina.Samo korak po korak.rope11 je napisao/la:jel' inter ubo ijedno dobro pojačanje ljetos, osim de vrija?
kad se sjetim priča kako se odlično odradio merkatomislim da je jedino siamonoi bio realan.
A što se LP tiče...sa nikakvim Perišićem,ozlijeđeni Vrsaljko i Radja i opet si u igri za prolaz do zadnjeg kola.Praktički sa ekipom koja je prošle sezone "jedva" izborila LP.Slično vrijedi i za prvenstvo.Napredak je očit i bit će sve očitiji.Šteta,ne osjeti se više smrad iz wc-a na tribinama.Chinaglia je napisao/la:jbg steta, serie a svakim danom sve vise izumire, malo cega je ostalo od tog istinskog smeka serie a![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.