Biće zanimljivo

Sramota. Trener Kamenica pobjegao sa terena bez da čestita igračima i stručnom štabu sa kojima je do jučer radio. Nisu to cirkuski igrači gospon Kamenica to su momci iz grada rukometa iz kojeg si i ti postao. Brukagz234 je napisao/la:Gorazde Vogosca 21:17 46min
Edit: 27:25 pobjedaaa
Kopija gola Kentin Mahe-a dok je igrao u hamburgubaltazar7 je napisao/la:https://www.facebook.com/RKGracanicaOff ... 334422331/
Rijetko viđen gol. Glendža iz Leotara na utakmici protiv Gračanice
Pa ta ista Bosna je otjerala Mimića dok je igrao u Vogošći u prva liga FBiH, i još drugi visočani Maslo, Šahinović, Hus, Karavelić i ostali... I ovaj kur'on sad nešto našao da palamudi, a više je Vogošća dala pojedinim visočanima nego njihovo visoko!ham19 je napisao/la:Izgleda nas savez ima neka nova pravila koja rukomet jos nije vidio.
Svi veliki igraci u evropi potpisuju za druge klubove i po dvije god unaprijed(karabatic,cindric.tourant,fabregas.....)
Samo kod nas si suspendovan kad pregovaras sa drugim klubom.
I to u situaciji kad ti kasni plata po 3-4 mjeseca...
Ne moze on napisati na papir cijene, predati savezu i rec ja sam sve ovo platio 200 hiljada.pastore je napisao/la:Šuman traži 200 hiljada od saveza da mu isplate,čovjek neda nikome pristupa reprezentaciji,sam ugovara prijevoze,smještaj,i isključivo to mora da bude Sarajevo,čak i termine na mojmilu dogovara sa svim mogućim se utalio i lupa cifre.Uskoro ide saopćenje Rukometnog saveza povodom ovoga
Kad bi iznjeo ovdje neke stvari uzdrmalo bi javnost družeham19 je napisao/la:Ne moze on napisati na papir cijene, predati savezu i rec ja sam sve ovo platio 200 hiljada.pastore je napisao/la:Šuman traži 200 hiljada od saveza da mu isplate,čovjek neda nikome pristupa reprezentaciji,sam ugovara prijevoze,smještaj,i isključivo to mora da bude Sarajevo,čak i termine na mojmilu dogovara sa svim mogućim se utalio i lupa cifre.Uskoro ide saopćenje Rukometnog saveza povodom ovoga
Za svaki fening mora imati racun gdje je sta platio.
Koliko ja znam kad god je reprezentacija gostovala u nekom gradu to je bilo placeno od strane opcine,kantona ili rukometni savezi kantona/federacije...
E sad suman je sigurno "dobio" veliku platu na ugovoru i sad trazi to od saveza.
Vjerujem da je to najmanje 100 hiljada...
Ja koliko znam da se oprostio kad je zavrsio sa Vogoscom.ham19 je napisao/la:Zna li iko gdje igra Tarik Dedajic?
Oprostio se, stari mu ima firmu koliko znam, radi s njim, rukomet kao razonoda bio, vise para nekim klubovima dao nego sto je zaradjivao. Meni licno solidan igrac, u svakoj ekipi PL se moze naci u rotaciji, ali nije ga zanimalo to previseham19 je napisao/la:Zna li iko gdje igra Tarik Dedajic?
Nije bilo +10 ali jeste +8 i napad za +9. U drugom dijelu je Gračanica imala napad za -3 ali nisu uspjeli. Na kraju najrealnijih 30:25.pastore je napisao/la:Vogošća - Gračanica 30:25
Gračanica dobro prošla jer je bilo i +10
Čekamo Borac- Sloga Doboj i Sloga Vakuf-Izviđač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.