Niko nema mu.da da štrajkuje. Ja zagovarao par puta al truba. Hajde ovi što imaju porodicu, to razumijem. Valja djecu prehraniti.Barbarossa je napisao/la: Razlika radna subota u srednjoj Europi i kod nas - nebo i zemlja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel' ovo neka zayebancija oko izjave Novalića da će zabraniti odlazak radnika vani jer ne vjerujem da je toliko glup.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Jel' ovo neka zayebancija oko izjave Novalića da će zabraniti odlazak radnika vani jer ne vjerujem da je toliko glup.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa lik je toliko glup da raja fakat povjeruje da tako nešto lupi.Saurman je napisao/la:Jel' ovo neka zayebancija oko izjave Novalića da će zabraniti odlazak radnika vani jer ne vjerujem da je toliko glup.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Znaćemo za par dana hoće li proći zakon u Bundestagu čini mi se da je 19.12 glasanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
zar tebi nije svaki takavOsim13 je napisao/la:Ponedjeljak treba bit neradni dan
Zarathustra
Ma jes haman, al jedino što moram uranit a ponedjeljkom mi to najteže padneMoggi je napisao/la:zar tebi nije svaki takavOsim13 je napisao/la:Ponedjeljak treba bit neradni dan
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tražim vozace slepera
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Barbarossa
- Kontakt:
Za gdjeBosniacum Lilium je napisao/la:Tražim vozace slepera
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Što tebe zanima svega tiBarbarossa je napisao/la:Za gdjeBosniacum Lilium je napisao/la:Tražim vozace slepera

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Ima li Sandza u vojsci Srbije?Derdiyok je napisao/la:Koji su njegovi ?Gradonacelnik je napisao/la: Možda Asteriks planira obučavat samo svoje, a za protivnike važi demilitarizacija!
Koji su naši ?
- Barbarossa
- Kontakt:
Izmedju ostalog i prof. .sam vozačOsim13 je napisao/la:Što tebe zanima svega tiBarbarossa je napisao/la:Za gdjeBosniacum Lilium je napisao/la:Tražim vozace slepera
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ako oces provjerenije, onda ides direktno preko stranice https://tschechien.ahk.de/ saljes im kontakt mail na njemackom/engleskom i oni ti kazu kako trebas poslati svoj CV, te potpisati/skenirati formular koji ti posalju i tako ulazis u bazu za potencijalne poslodavce koji iz njihovog arhiva traze radnu snagu. Naravno to je nesto duzi proces, al svakako bi trebali javit.tebe sam tražio, daj malo detalja kako otići, kako dobiti dozvolu, posao, jel moguće doći do posla konstruktora sa SSS teh. Mehatronike i malo priča makar iz druge ruke
Imas i agnecije npr. u Istocnom Sarajevu, msm da je adresa Karađorđeva 21, al to je na svoju ruku. Moras se raspitati pa stupiti u kontakt sa bilo kim ko je isao na slican nacin. Jedna grupa iz Konjica je cini mi se otisla preko neke agencije iz B. Luke.
Inace, da bi kao stanovnik BiH imao zastitu po uredbi radno-pravnih odnosa, onda msm da trebas gledati druge lokacije tipa Slovenije, Njemacke itd. jer kako mi javise iz Agencije za rad i zaposljavanje BiH (drzavna institucija koja koordinira sa zavodima za zaposljavanje) da sa Slovackom i Ceskom nemaju taj dogovor o posredovanju pri zaposljavanju, pa ako se snadjes i jest dobro.
Naravno sam proces cekanja od momenta kada stupis u kontakt sa poslodavcem do radne dozvole itd., za Cesku je mnogo brzi u odnosu na Svabiju (naravno ako nisu po srijedi deficitarna zanimanja).
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
uprati li ko ovaj video ? Kako sumaher iz novog grada bvozi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ubistvo klasicno. Nagradjen od naroda sa maksimalnim brojem glasova. Ili je ipak klasican primjer toga kako je SDA bar 50% svojih glasova ove izbore na neki nacin ukrala. Pobjednici brojanja glasova. Pitanje sto ovaj video ima 12 hiljada pregleda, a ne 1 milion? Fino je i tu kod medija podmazano da se ne prica.
Ma nisu oni osvojili bar 30% glasova je dopisano.tuzlak1987 je napisao/la:Ubistvo klasicno. Nagradjen od naroda sa maksimalnim brojem glasova. Ili je ipak klasican primjer toga kako je SDA bar 50% svojih glasova ove izbore na neki nacin ukrala. Pobjednici brojanja glasova. Pitanje sto ovaj video ima 12 hiljada pregleda, a ne 1 milion? Fino je i tu kod medija podmazano da se ne prica.
A sto se efendica tice, slucaj je u ladici, cekali se izborinpa da se zasjedne u premjersku fotelju a slucaj zastari... medjutim...
Vidio si blijedu facu i kamenu kada je bio kod senada sa konakovicem...zna dilber za snimku i zna sta se desilo i da ako se ovaj dokopa vlasti da mu je mrka kapa... a istraga i slucaj 7 mjeseci stoje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
sjajan dan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.