RK Bosna

Neutral
Kontakt:

Re: RK Bosna Sunce Osiguranje

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 20:46

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 04 apr 2009, 20:48

amerosm je napisao/la:Bruka protiv ovakvih amatera ispasti iz KPK. Oni pojma nemaju a nasi gube 5 razlike na poluvremenu i mislim da nece uspjeti prokrenuti rezultat. Mislim da uprava na kraju sezone treba napraviti cistku i dovesti vrhunska pojacanja (slicno kao Zagreb) jer LP mi vise necemo sa ovakvim igracima vidjeti kad se broj klubova smanji na 24. Za trenera treba pokusati dovesti Irfana Samjlagica.
ma nikakve strane igrace, samo domace,najbolje domace sto postoji,imaju para,kakav jonovski,nadoveza,djurkovic,kajganic,samo nase,puna zemlja talenata

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 04 apr 2009, 20:50

Ali ko ovoga Sircu vrati u Bosnu, BOZE TI MENE SACUVAJ, kakav idiot... :x

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 20:56

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 04 apr 2009, 21:12

I zale se na sudije kako su ih zakinuli u prvom mecu.Smijesno.Ljudi 8 puta bolji tim.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 apr 2009, 21:21

Bosna je veceras tim koji nema ni odbranu ni napad!
Pa zar se ovo rukomet zove? Ja sumnjam da je ovo 1/4 Kupa Kupova, ovo je neka namestaljka!
Komentator je naj zesci, ko da prenosi mec kluba neke druge zemlje, svr*ava na ovako ocajnu igru, strasno!

Radja, vani iz Bosne!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 apr 2009, 21:22

High

Post Postao/la High » 04 apr 2009, 21:24

Nema RK Bosna ekipu nikako.Jedini Kapisoda i Sabanovic,oni se isticu,ostalo je to sve prosjek.Ovaj klub koliko tolika dobro stoji u finansijskom smislu,pa trebaju poraditi na pojacanjima podhitno !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2009, 21:32

Mislim da oni najbolje stoje sto se finansija tice od svih sportskih klubova u BiH. Problem je sada sto ce se LP samnjiti na 24 kluba i sa ovakvom ekipom nemamo sanse da se takmicimo tamo. Kao prvo treba proci kvalifikacije pa onda da udjemo u grupnu fazu. Ako Bosna zeli uspijeh mora sebi napraviti model kao sto je uradio Zagreb CO, vracanjem igraca iz repke postepeno u taj klub.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Yankee
Kontakt:

Post Postao/la Yankee » 04 apr 2009, 21:35

Pa ova ekipa iz Svicarske je veceras na parketu izgledala kao da je za dvije klase jaca od Bosne.A Bosnin roster me stvarno nervira!Igraju 2 pivota(Pucelj i Durkovic)od kojih je u napadu opasnija i moja nena.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 05 apr 2009, 01:08

ma bosna nikad nece bit pravi klub

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 05 apr 2009, 01:32

adn_sah je napisao/la:ma bosna nikad nece bit pravi klub
ne mozes to reci,dosli su medju 8 u drugom po jacini takmcenju u europi,kad ce sarajevo ili zelju proci bar prvi krug kupa uefa,bosna jeste pravi klub,imaju mnogo novca,jedan dio tog novca je lose rasporedjen,ali sta je tu je,najbolji su ubjedljivo u drzavi,svake godine igraju europska takmicenja,dolaze nam real,portland,hamburg,ne moze se reci da bosna nije pravi klub,ovi svicarci i nisu nesto,ali mi smo lose odigrali,idemo dalje

jurek
Kontakt:

Post Postao/la jurek » 05 apr 2009, 11:06

haha SRAMOTE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bolji ovi scvicarci 5 puta inace nebi obe dobili sa 5-6 razlike...
sramota

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 apr 2009, 11:27

Kakva sramota...pa dok je Halid bio puno su bolje igrali hajmo peticiju da vrate Halida u RK.Bosna Sunce Osiguranje, ko je Za :?: :?: 8-) :)
mB!

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 05 apr 2009, 13:40

dok je halid tu bio i ekipa j bila puuuuno bolja. a sad npr. nema pravog desnog beka. igra sirco koji ima 40 godina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 apr 2009, 15:13

Da halid je cinio cuda, to je nekom smetalo, pa je covjek dobio bezze otkaz, to su obicne gluposti, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju bili da izbace svicarce, siguran sam da bi bolje igralal druga bosna i sloga od bosne u ove dvije utakmice, ali nekako su igrali ko da nisu imali motic, onaj nadoveza me nerviraj najvise dobio 100 iskljucenja.

smradex
Kontakt:

Post Postao/la smradex » 06 apr 2009, 09:08

Mozda motiv ima veze s tim sto im kasne 3-4 plate :lol:

Ma bosna lose odigrala, i u napadu i u odbrani i zasluzeno ispali. Kazu da su gore stvarno odigrali dobro i nezasluzeno izgubili 5 razlike, ali ovdje je bio raspad sistema. Sirco vise nije za utakmice na ovom nivou, ali ne krivim njega nego Radju sto ga je forsiro onoliko dok se nije nafulo propisno i tek onda ga izveo. Ok, nemaju desnog beka, ali ima 3 lijeva mladja, ubaci jednog pa ako nista ice brze napadi i nece nikom ispadat lopte i slicno.

Golic lose odigro, Kapisoda isto, bekovi svi losi...ma raspad sistema bas, jedino je medjic odigro kolko tolko dobro, ako nista trudio se covjek..

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 06 apr 2009, 22:07

Pa ne može Bosna ni igrati dobro kad ima islužene igrače (Djurkovic, Jonovski, Golic, Sirco, Čaćić itd.) nigdje omladine, onog Međića bacaju po posudbama, momak odigrao na posudbi skoro u svakom klubu u našoj ligi ( ista situacija je i sa Kratovićem), pa neka se uprava malo zapita šta će slijedeće sezone, je li se i jedan mladi igrač afirmisao, da bi mogao biti nosilac igre Bosne kao što su to bili do prije koju godinu Toromanović, Martinović, Stojanović i sl.
To je politika naših klubova da dovode stare islužene igrače sa balkana a da djeca Bosne ne igraju niti minute.
Neka uprava kluba pokaže koji je od igrača iz podmladka Bosnine škole rukometa danas u prvom timu ili na klupi osim Melića, najlakše je dati pare i dovesti gore pobrojane igrače, a djeca bosne samo propadaju :twisted:
Do nedavno Bosnin igrači su činili okosnicu reprzentacije, a sada ih je tu jedva 3-4, i kako mogu igrači koji Bosnu ne osječaju u srcu da se bore i da ginu za nju.
Iz iskustva znam da je bezbroj talenata škole rukometa Bosne propalo radi nemara ljudi u upravi i dovođenja kojekakvih bjelosvijetskih igrača u klub koji su odigrali po sezonu i otišli, a velike su se pare dale za njih.
SAMO ŽELJO

zivinice rkk
Kontakt:

Post Postao/la zivinice rkk » 10 apr 2009, 15:27

Cestitke Bosni na sinocnjoj pobjedi u Zivinicama....Bas je bila dobra utakmica,prisustvovao sam utakmici...Utakmica se igrala skoro 2 sata, a sve to zbog sudija koji su trebali doboti batine, ono nije ni za 2 lige, mislim na sudjenje....Mislim Bosna je zasluzeno pobijedila, svaka ima cast, vidilo se na njima da im je bilo i previse drago kad se zavrsila utakmica, ali onako sudjenje nece nas nigdje odvesti......Zato su sudije i bile prekinule utakmicu, jer znaju da ne bi dobro prosle......Prvo poluvrijeme 14:14, nakon toga Bosna polako preuzima inicijativu i pobjedjuje.....Mada tesko , al jbg bolji su bili i imaju bolji fond igraca.....Mi smo ove sezone znatno slabiji, jedino cime se sad mozemo pohvaliti da imamo odlican drugi tim Konjuh 2 koji odlicno igra u 2.Ligi i to dokazuje kakvu skolu imamo......BOSNA JE VEC OSVOJILA....CESTITKE.....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 apr 2009, 20:26

moj rodjak je isao na utakmicu u schafhausenu i kaze da jesu sudija citavu utakmicu navijale za domacine da je bosna cutavu utakmicu bila ravnopravna ali da su pretkraj sudjenjem pretjerali
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.