Lijepo. Alejcumu selamavenija je napisao/la:
Selam svima, manite se barem jedan dan Alije i Islama.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lijepo. Alejcumu selamavenija je napisao/la:
Malo ćeš da izvineš, da su svi Bosanci.VolimTz je napisao/la:Ma niko buraz, dvoturak je član BANU-a. Ne može se Bosna ujediniti pod petrokrakom, i nema Bosanaca, Srba i Hrvata. Imaju Bošnjaci, Srbi i Hrvati i svi su oni Bosanci ako hoćeš. Dio Tuzlaka mora prvo da ovo ukapira da bi mogao povesti neke promjene koje ne bi bile štetne po Bosnu. Tu se ne slažemo buraz, samo tu. Ima nas 80k u Tz, tako je popis pokazao, iseli nas sve. To sami protiv svih je šuplja isto.sviunapad1010 je napisao/la:@VolimTZ ti imas sličan problem kao nas drug @solinas. O cemu ti pričaš ko mrzi Bosnu. Ako igdje ima Bosne kakve treba biti ima je u Tuzli, ako ikada krene ta pozitivna priča i promjena ovih što nas drže u torovima 25 godina krenuti će iz Tuzle. Budi uvjeren odavde će krenuti zato su svi kontra nas. Mi smo daleko najmanje zatrovani mržnjom i to treba da nam je čast a ne kao što drugi prikazuju da smo najgori.
Najviše je Tuzla Bosna kakva treba da bude svugdje i da je tako širom BiH mi bi imali 1000 puta manje problema.
Nacionalisti ne donose ništa dobro nigdje i podjele u torove. Na krivom si putu druze. Tuzla je jedna preseli u neki drugi grad ako ti to smeta, ali ovdje će svi pokušaji nametanja priče iz ostatka BiH propasti.
NemojFrancescoTotti je napisao/la:Lijepo. Alejcumu selamavenija je napisao/la:
Jok, neki su IrokeziGradonacelnik je napisao/la:Malo ćeš da izvineš, da su svi Bosanci.VolimTz je napisao/la:Ma niko buraz, dvoturak je član BANU-a. Ne može se Bosna ujediniti pod petrokrakom, i nema Bosanaca, Srba i Hrvata. Imaju Bošnjaci, Srbi i Hrvati i svi su oni Bosanci ako hoćeš. Dio Tuzlaka mora prvo da ovo ukapira da bi mogao povesti neke promjene koje ne bi bile štetne po Bosnu. Tu se ne slažemo buraz, samo tu. Ima nas 80k u Tz, tako je popis pokazao, iseli nas sve. To sami protiv svih je šuplja isto.sviunapad1010 je napisao/la:@VolimTZ ti imas sličan problem kao nas drug @solinas. O cemu ti pričaš ko mrzi Bosnu. Ako igdje ima Bosne kakve treba biti ima je u Tuzli, ako ikada krene ta pozitivna priča i promjena ovih što nas drže u torovima 25 godina krenuti će iz Tuzle. Budi uvjeren odavde će krenuti zato su svi kontra nas. Mi smo daleko najmanje zatrovani mržnjom i to treba da nam je čast a ne kao što drugi prikazuju da smo najgori.
Najviše je Tuzla Bosna kakva treba da bude svugdje i da je tako širom BiH mi bi imali 1000 puta manje problema.
Nacionalisti ne donose ništa dobro nigdje i podjele u torove. Na krivom si putu druze. Tuzla je jedna preseli u neki drugi grad ako ti to smeta, ali ovdje će svi pokušaji nametanja priče iz ostatka BiH propasti.
pa zar nije kupovo?Osim13 je napisao/la:Nema razloga da demantira spinove retarda, šuti, ne spušta se na njihov nivo. Polako, pokazaće se sve na kraju.
Zna se ko glasa da pobjedi Rokoko.Marsal je napisao/la:Ljudi, sramota je da Rokoko pobijedi kraj Hende.
Jesu li nekome uskraćena neka prava u Tuzli? Jel ti zabranjeno ići u džamiju ili crkvu možda? O čemu ti pričaš i šta ti hoćeš izjasni se. Reci smetaju mi/smeta mi to i to konkretno. Tebi lično koja su prava ugrožena?staragarda je napisao/la:Oprao ih je tuzlanski faraon na ruke,vjeruj... izmišlja im neprijatelje, uzima strasni kesh a njima potura pricu o ispravnosti....u Tuzli ti je najveći IN biti nevjernik....kao,tad si prava ćarsijska raja....jos ako udaris po Aliji, izbjeglicama...to je top onda....pozeljno je također da malo setas u dresu zvezde ili partizanaBeton je napisao/la:Ja bih samo volio znati ko je kontra vas? Vi sebi izmišljate neprijatelje, kuhate sa svakim živim i onda se pravite žrtve. I niste vi osmislili tu priču nego baš političari iz vašeg grada, i ta priča im pomaže da 50 godina vladaju nad glupanima. To je isto kao kad SDA kaže da je udar na SDA udar na Bošnjake. Vjerovatno se na to smiješ, ali ti ovo tvoje što pričaš nije smiješno. Shvati da ste vi isti glupani kao i SDA-ovci samo su različiti neprijatelji, vi njima, oni vama.
Koju logiku slijedi trenutna Uprava
Pojavio se urnebasan GIF, video animacija s Duškom Dugouškom i Patkom Dačom. Jedan forsira Senada Misimovića, predsjednika najtrofejnijeg fudbalskog kluba u državi, a drugi Amara Osima čovjeka koji je od šest Željinih titula u Bosni i Hercegovini osvojio pet.
Nije haram al je velika sramotaOsim13 je napisao/la:Pokraj Hende glasat za bilo koga drugog je veliki haram
A on je fakat hodža ili? Prvi put čujem za njegaOsim13 je napisao/la:Pokraj Hende glasat za bilo koga drugog je veliki haram
Hodža, živi u Njemačkoj propagira patriotizam i zabranio bi svima da idu iz Bosne, dođe jednom u dvije godine da glasa za SDA i povrh svega kao vjersko lice širi mržnju prema drugom i drugačijemMortemHz je napisao/la:A on je fakat hodža ili? Prvi put čujem za njegaOsim13 je napisao/la:Pokraj Hende glasat za bilo koga drugog je veliki haram
Vladika Kačavenda napravio transfer u IZ u najkraćim crtama.Osim13 je napisao/la:Hodža, živi u Njemačkoj propagira patriotizam i zabranio bi svima da idu iz Bosne, dođe jednom u dvije godine da glasa za SDA i povrh svega kao vjersko lice širi mržnju prema drugom i drugačijemMortemHz je napisao/la:A on je fakat hodža ili? Prvi put čujem za njegaOsim13 je napisao/la:Pokraj Hende glasat za bilo koga drugog je veliki haram![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.