Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samoposteno
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samoposteno » 14 dec 2018, 10:00

sviunapad1010 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Glasanje za forumaša i kantu godine u toku:

viewtopic.php?f=43&t=13907

viewtopic.php?f=43&t=13908

Da malo podignemo izlasnost na izborima. :lol:
Nevalja ti ovo zaboravio si napisat za koga da se glasa ponovo sve :urnebes: :urnebes:
Za nekoga sa evropskih liga :urnebes: :urnebes:

Mora neko biti kontra nabusitih pitara hahahah
Jedini ko zasluzuje da bude forumas godine a nije na anketi je svrakino1921 i greska je sto se on nije guro

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 dec 2018, 10:05

samoposteno je napisao/la: Jedini ko zasluzuje da bude forumas godine a nije na anketi je svrakino1921 i greska je sto se on nije guro
Ja dao bodove drugu svrakino1921 jesi li ti?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 dec 2018, 10:08

sviunapad1010 je napisao/la:
samoposteno je napisao/la: Jedini ko zasluzuje da bude forumas godine a nije na anketi je svrakino1921 i greska je sto se on nije guro
Ja dao bodove drugu svrakino1921 jesi li ti?
Ja mislim da jesam zaboravan sam u zadnje vrijeme nesto :urnebes:
MortemHZ 6b
Mocmahale 4b
Pastrmka 3b
Svrakino1921 2b
Beton 1b
Evo kako sam glaso

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 14 dec 2018, 10:47

tuzlak1987 je napisao/la:Znam da ce ovo moje misljenje iznervirati navijace Zeljeznicara koji jedva cekaju da ova uprava ode ali Osim je vjerovatno ovo naplatio i sada samo koristi to sto nije proslo kroz zvanicne tokove vec kada je klub bio u haosu preko nekih desetih racuna plate bile isplacivane i sada dolazi po to drugi put. Slucaj mozda kao izmedju fudbalera Slobode nekad iz 2012. mozda kada su dobili plate preko druge firme, a onda 5-6 godina kasnije se pojavili da im se isplati to opet, pa onda opet kada su rate malo zakasnile. Izmuzli klub maksimalno dobro posavjetovani od advokata.
Uglavnom Osim kao protivnik uprave malo im pakosti ovdje ali nije dzentlmenski opet prema svom klubu. Omastio je i on brk ovdje i na sudu mu ne mogu nista osporiti. Ali da je uzeo pare duple bez pola muke uzeo je.
Jasno je svima zasto je tuzio klub, kao sto je svima jasno cime se bavio, i kako je uzeo vecinu titula...

Pitanje je koliko on ima veze sa ovim sudjenjem sto su imali, klub koji su toliko gurali da odjednom poslije Slobode izgubi taj uticaj, a Amar je sad pokazao da je spreman na sve da se vrati u klub...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 11:02

ynwa gdje ce ordaga.. :D

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 14 dec 2018, 12:33

hskzmostar je napisao/la:
Denchi je napisao/la::salut: i nakon te sezone više se ničega nisam bojao :D
slika

Na mostarskim terenima nije i nece igrati veci igrac! :tokralju:
mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 dec 2018, 12:36

Pitaristok je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:
Denchi je napisao/la::salut: i nakon te sezone više se ničega nisam bojao :D
slika

Na mostarskim terenima nije i nece igrati veci igrac! :tokralju:
mozda ni na bh terenima pored njega i dzeke, bio je i jaja ture al on nema minuta u plbih, nazalost nije proso probu kod želje
Znači istina je da je Yaya Toure bio na probi u Želji,pa ga tamo proglasili neperspektivnim...A ja,vidis mislio da se zajebavaju... :rol: :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 12:54

Ma bio u kurcu, lik igro u Metalurgu iz Donjecka kad je navodno bio u Želji na probi.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 dec 2018, 13:21

Evo kakvo mi imamo tuzilastvo i sudstvo, savez, celni ljudi Zeljeznicara pricaju da su titule kupljenje, bivsi igraci potvrdjuju, a organi koji trebaju pokrenuti procese utvrdjivanja istine i oduzimanja namjestenih titula kao da se nista ne desava. Pa zamisli da Perez kaze da je Real kupovao titule, Hiero, Carlos potvrde,pa onda iznosi javno na pressicima za medije itd, igraci se oglasavaju da potvrde a savez i sudstvo suti kao da se nista ne desava.

Jesu nas privikli na zabokrecinu i onda neko ocekuje bolje..ljudi otvoreno bez ikakvog straha cak i vecina navijaca priznaju da je Amar Osim kupio titule. Nije mi jasno sta ceka savez i zasto se ne obavjesti tuzilastvo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 14 dec 2018, 13:21

Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.

Jbte, koje pare za ajmo reć ne toliko atraktivnu ligu.

Gdje smo mi, eeee gdje smo mi.....
NK Široki Brijeg

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 dec 2018, 13:23

Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.

ko ce dati velike novce za ligu u kojoj sami klubovi, bar njihovi predstavnici pricaju kako su kupovali titule i nikom nista, evo primjer zelje :facepalm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2018, 13:24

Evolve je napisao/la:Poljska Ekstraklasa prodala je televizijska prava za sljedeće dvije sezone za 116 miliona eura.

Mi par miliona maraka uzmemo za par godina od BH Telecoma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 14 dec 2018, 13:25

MortemHz je napisao/la:

Podjeli to sa 12 klubova, svaki dobije cca 100k godišnje.
NK Široki Brijeg

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2018, 13:27

Evolve je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:

Podjeli to sa 12 klubova, svaki dobije cca 100k godišnje.
Mislim da u ugovoru stoji 5 miliona maraka za 3 godine, svakako je opet jadno a i zlo ti dođe kad skontaš da je to ubjedljivo najbolja ponuda bila.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 14 dec 2018, 13:36

Sad te pitam, kako da mi budemo konkurentni protiv klubova iz ovakvih liga? Moraju se svi planeti posložiti da im budeš konkurentan ( Da imaš dobru ekipu, da nisi prodavao najbolje igrače jer moraš da bi preživio, da imaš par igrača extra klase koji se razviju iz omladinskog pogona a takvi dodju dva možda tri u 10godina, da imaš adekvatan teren da se možeš nadigravat, itd itd itd..). Mislim ok, to je naša realnost, ali drugi put kad se izlazi u europu da nije iznenađenje ispast od neznam luxemburga ili albanaca,makedonaca nedaj Bože slovenaca ili evo poljaka. To je naša realnost, svi jako puno ulažu u nogomet u infrastrukturu dok naši grade zgrade od 8miliona za sebe a dovoljna im prostorija 4x4 i WC koliko rade za ovu ligu.
NK Široki Brijeg

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 dec 2018, 14:06

avenija je napisao/la:Evo kakvo mi imamo tuzilastvo i sudstvo, savez, celni ljudi Zeljeznicara pricaju da su titule kupljenje, bivsi igraci potvrdjuju, a organi koji trebaju pokrenuti procese utvrdjivanja istine i oduzimanja namjestenih titula kao da se nista ne desava. Pa zamisli da Perez kaze da je Real kupovao titule, Hiero, Carlos potvrde,pa onda iznosi javno na pressicima za medije itd, igraci se oglasavaju da potvrde a savez i sudstvo suti kao da se nista ne desava.

Jesu nas privikli na zabokrecinu i onda neko ocekuje bolje..ljudi otvoreno bez ikakvog straha cak i vecina navijaca priznaju da je Amar Osim kupio titule. Nije mi jasno sta ceka savez i zasto se ne obavjesti tuzilastvo.
Nadležni organ saveza djeluje po zvaničnoj prijavi.
Prijavu može podnijeti bilo tko pa bujrum. Prikupi i složi to malo sistematski sve o čemu govoriš i podnesi prijavu.
tuzlanska Sloboda

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 dec 2018, 14:23

zlajci je napisao/la:
avenija je napisao/la:Evo kakvo mi imamo tuzilastvo i sudstvo, savez, celni ljudi Zeljeznicara pricaju da su titule kupljenje, bivsi igraci potvrdjuju, a organi koji trebaju pokrenuti procese utvrdjivanja istine i oduzimanja namjestenih titula kao da se nista ne desava. Pa zamisli da Perez kaze da je Real kupovao titule, Hiero, Carlos potvrde,pa onda iznosi javno na pressicima za medije itd, igraci se oglasavaju da potvrde a savez i sudstvo suti kao da se nista ne desava.

Prijavu može podnijeti bilo tko pa bujrum. Prikupi i složi to malo sistematski sve o čemu govoriš i podnesi prijavu.
Po zvanicnoj prijavi da,ali i NFSBiH,može pokrenuti istragu,posebno kada se radi o regularnosti veceg broja šampionata,kao sto je uradio i Fudbalski savez Italije kada su Juventusu oduzete dvije titule

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 dec 2018, 14:26

Vanja8 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

Po zvanicnoj prijavi da,ali i NFSBiH,može pokrenuti istragu,posebno kada se radi o regularnosti veceg broja šampionata,kao sto je uradio i Fudbalski savez Italije kada su Juventusu oduzete dvije titule
Zato su oni Italija, a mi smo to što jesmo. Nadam se da nije potrebno dalje elaborirati da oni neće i zašto neće pokrenuti postupak po službenoj dužnosti.
Međutim, bilo tko od nas da pošalje prijavu su dužni pokrenuti postupak.
tuzlanska Sloboda

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 dec 2018, 14:31

U bilo kojo državi da se ovako javno objelodani da je jedan Fudbalski ili Nogometni klub namjestao utakmice,najveca instanca ili krovna kuca nogometa bi pokrenula bar internu istragu,jer svi ovi navodi su javno izreceni i moraju se zastiti drugi klubovi kao i regularnost Državnog prvenstva

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 15:30

Vanja8 je napisao/la:U bilo kojo državi da se ovako javno objelodani da je jedan Fudbalski ili Nogometni klub namjestao utakmice,najveca instanca ili krovna kuca nogometa bi pokrenula bar internu istragu,jer svi ovi navodi su javno izreceni i moraju se zastiti drugi klubovi kao i regularnost Državnog prvenstva
Al ovo je **** gdje te instance služe da se džaba krka janjetina i rakija a ne da rade svoj poso.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.