FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 13 dec 2018, 23:33

Ma nemojte nikako poganit temu njima, a posebno im predviđat te crne scenarije. Lani su neki njihovi botovi isto za nas pisali, pa vidi sad, karma je kučka. Nek plivaju u svojim gov.nima kako znaju, mi smo ba prvi, što se zamaramo furdom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 13 dec 2018, 23:36

skoroalen je napisao/la:Ma nemojte nikako poganit temu njima, a posebno im predviđat te crne scenarije. Lani su neki njihovi botovi isto za nas pisali, pa vidi sad, karma je kučka. Nek plivaju u svojim gov.nima kako znaju, mi smo ba prvi, što se zamaramo furdom.
:thumbup:
Nego je li ko upratio story Hadzica na IG, sa Jahicem negdje u inistranstvu...
Nadam se da nesta dobro kuhaju

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 13 dec 2018, 23:46

skoroalen je napisao/la:Ma nemojte nikako poganit temu njima, a posebno im predviđat te crne scenarije. Lani su neki njihovi botovi isto za nas pisali, pa vidi sad, karma je kučka. Nek plivaju u svojim gov.nima kako znaju, mi smo ba prvi, što se zamaramo furdom.
100% ne treba obracat paznju, dovoljni su samo sebi, kod njih koja god strana da uzme klub nece na miru radit, duboke su podjele

Samo sta kazu da hoce SIPA uletit u klub, pa grob te **** jedino bi Amidza Zula osto od zaposlenih a da ga ne uhapse, babo Amawa prosli put jedva izvuko da ga ne uhapse zbog stimanja,
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 14 dec 2018, 00:56

skoroalen je napisao/la:
miky_hz je napisao/la: Trebao si sa Skorom u koaliciju uci prije glasanja ovako se odvojio ko Konakovic od Bakira,taman ti moze zafaliti
ovih par glasova sto uzima.Da nebude ko ce koga neg' svoj svoga :mrgreen:
Ma ja sam glasao za brata Mortema, i nemoj da neko slučajno ovdje glasa za mene. :mrgreen:
Mortem je SDA u ovom slučaju a ja sam nezavisni kandidat, hvala ekipi koja me izglasala u finalni krug al ovdje nemam šanse i svoje birače prebacujem na Mortema. :lol:
Tebe cemo izabrati za hrvatskog forumasa godine i ''mirna bosna'' :lol:

Nego hajmo SVI SVI SVIII za mortema

viewtopic.php?f=43&t=13907

pogurajte malo i komsiju @rokoko za kantu, da ne kazu kako ne mislimo na njih :lol:

viewtopic.php?f=43&t=13908

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2018, 12:06

Krste produzuje ugovor,nije se nasao dogovor sa Korejancima. Adukor i Rahman imaju jos 6 dana da se izjasne sta zele.20.12 je datum do kada moraju dati odgovor klubu zele li ostati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 dec 2018, 12:16

miky_hz je napisao/la:Krste produzuje ugovor,nije se nasao dogovor sa Korejancima. Adukor i Rahman imaju jos 6 dana da se izjasne sta zele.20.12 je datum do kada moraju dati odgovor klubu zele li ostati.
Sasvim pošteno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 14 dec 2018, 12:26

ne vjerujem da im je dao vise od po milke, to ce mu vratiti od jedne evrope il ce im na kraju uzeti dva tri prostora,
tako da nisu oni u k.... sa njim

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 dec 2018, 12:29

Smijali se nasoj muci, sad su oni pravi QURCI!

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 dec 2018, 13:08

miky_hz je napisao/la:Krste produzuje ugovor,nije se nasao dogovor sa Korejancima. Adukor i Rahman imaju jos 6 dana da se izjasne sta zele.20.12 je datum do kada moraju dati odgovor klubu zele li ostati.
:thumbup:
ZZ

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 dec 2018, 13:20

Adukor i Rahmanović trebaju dobro razmisliti. Nije isto otići iz kluba kao igrač iz prve postave koji pridonio osvanaju titule, i otići iz kluba kad ti istekne ugovor, kao igrač koji je zadnju polusezonu presjedio na klupi ili tribini,a klub osvojio naslov prvaka. To se sve gleda. Da su pametni šarnut na godinu i po, pa ih odma prodati nakon Evrope za min. 200,300 milja eur. Jer svaki klub vani će to platiti.

Nek odu Grčku, Poljsku ili Rumuniju, ti klubovi mogu platit to obeštećenje

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 14 dec 2018, 15:16

Stroj1946 je napisao/la:Adukor i Rahmanović trebaju dobro razmisliti. Nije isto otići iz kluba kao igrač iz prve postave koji pridonio osvanaju titule, i otići iz kluba kad ti istekne ugovor, kao igrač koji je zadnju polusezonu presjedio na klupi ili tribini,a klub osvojio naslov prvaka. To se sve gleda. Da su pametni šarnut na godinu i po, pa ih odma prodati nakon Evrope za min. 200,300 milja eur. Jer svaki klub vani će to platiti.

Nek odu Grčku, Poljsku ili Rumuniju, ti klubovi mogu platit to obeštećenje
Nista se to ne gleda, potpisace sad ugovor sa novom ekipom i cekati da istekne ovaj. Igracima je prioritet da bjeze odavde i to nam svima treba biti jasno

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 dec 2018, 15:24

Jest, potpisat ce zato za neki osrednji klub.... Kako se ne gleda kad si u sampionskoj ekipi, dizes sebi rejting. Ko da bi mi Cimirota prodali u PAOK za onaj iznos da nismo bili sampioni, ili da smo bili 2,3 !? Bi klinac

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 dec 2018, 15:44

Stroj1946 je napisao/la:Jest, potpisat ce zato za neki osrednji klub.... Kako se ne gleda kad si u sampionskoj ekipi, dizes sebi rejting. Ko da bi mi Cimirota prodali u PAOK za onaj iznos da nismo bili sampioni, ili da smo bili 2,3 !? Bi klinac
Pokazujes da Mortem nike upravu kad veli da nisi poznavaoc fudbalskih prilika :mrgreen:
I ja bi im tu neku varijantu predlozio. Neka ih do ljeta (uz produzenje ugovora) , uzmu aBd titulu/duplu i uz neko normala obestecenje odu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 dec 2018, 16:27

Pitaristok je napisao/la:ne vjerujem da im je dao vise od po milke, to ce mu vratiti od jedne evrope il ce im na kraju uzeti dva tri prostora,
tako da nisu oni u k.... sa njim
Navodno 600K :D
Od koje evrope?
Pa nije torta haveru da dodje neko I otkine sebi komad
Samo ce ih gusit dok mu ne isplate iznos, sto znaci nema , plata, rate kredita, regularnih racuna dok se amaw ne namiri,

Igraci nakon dvije neisplacene plate su slobodni igraci po novim pravilima

Zato mislim da ce ga brzo isplatit bar jedan dio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 14 dec 2018, 16:40

Jel to i Adukor zateze sa ugovorom, opasni ovi menadzeri :kafa:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 14 dec 2018, 18:16

Za istek ugovora Dulji, Saricu, Rahmanu, Adukoru itd ne mogu kriviti nit nasu upravu, niti te igrace, glavni krivac je savez, sto ne ulaze u infrastrukturu i sto ne radi nista na unapredjenju nase lige!
SAVEZ NAPOLJE!!!
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 dec 2018, 18:44

ThrillerHz je napisao/la:Za istek ugovora Dulji, Saricu, Rahmanu, Adukoru itd ne mogu kriviti nit nasu upravu, niti te igrace, glavni krivac je savez, sto ne ulaze u infrastrukturu i sto ne radi nista na unapredjenju nase lige!
SAVEZ NAPOLJE!!!
Ko ne zeli samo napadati(radi furke) slozit ce se s tobom.Duljevic i Saric su bili prevaga u tom momentu.Rahmanovic jeste odigrao vrhunski,ali nije klub u situaciji kao sa Duljevicem i Saricem.Sta ce uraditi ne znam ,ali obzirom na trenutnu situaciju mislim da ce izvuci max. Zamjerio bih klubu ako Stanojevic i Crepulja dodju u priliku kao Rahmanovic (6 mjeseci prije isteka).Ponuditi produzenje 12 mjeseci prije isteka ugovora.Pa bujrum Zapad. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 dec 2018, 19:02

Recimo Muskron ima 500 tE za dovodjenje Rahmanovica.Njima svejedno da li ce FKS dobiti 200t,a Rahman i menadzer 300 tE. Nama to naravno nije svejedno.Normalno menadzer i Rahmanovic zele 500tE za sebe.Sa svih strana legitimno,e sad je na Upravi da pokaze je li prava i izvuku najbolje za klub. Sta je najbolje ja ne znam.Ako mozemo do titule bez R. onda Zapad,ako struka smatra da je neophodan(a vjerovatno ce smatrati da je neophodan , radi samih sebe).Ovoj Upravi ne bih oprostio da u buducnosti dodju u ovu situaciju sa bilo kojim igracem(npr.Crepulja,Stanojevic).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 dec 2018, 20:16

Ovog Hasića treba dovesti i svu mu slobodu pružiti u igri.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.