sto se tice predmeta u osnovnoj skoli ja sam najvise volio engleski, sport, historiju i geografiju

ona izborna nastava je bila ludnica, ne znam imal to sad
najmrzi su mi bili fizika i matematika

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Stvarno,svašta se dešava u ovome životuadnan_nanda je napisao/la:joj ljudi sad gledam neki frajer postavio na fb slike sa sahrane svoje majkepa hebo me svako ako je imalo normalan, k'o da sam horor gledao
svasta, i neko ce staviti i lajk na toadnan_nanda je napisao/la:joj ljudi sad gledam neki frajer postavio na fb slike sa sahrane svoje majkepa hebo me svako ako je imalo normalan, k'o da sam horor gledao
Sta fb uradi od ljudi,pa stavljaju slike sa sahrane ccc.. jos kad vidim da neko ima preko 200 slika,i kad se slikaju u ogledalo,dodje mi da placem.. haj posalji slike da i ja vidimadnan_nanda je napisao/la:joj ljudi sad gledam neki frajer postavio na fb slike sa sahrane svoje majkepa hebo me svako ako je imalo normalan, k'o da sam horor gledao
Nema vezenevjernik je napisao/la:vozdra Otvarač, samo pazi da ne dobijes koji Zatvarač
Onda ću ja upotrijebiti antizatvaračDevil je napisao/la:Bice zatvarac brzo![]()
Prva tema je otvorena iako ista ima,nece se to svideti gosn.Adminu.
me tooadnan_nanda je napisao/la:hajd ti postani otvarač piva da donesi i otvori jedno hladno![]()
@harry_90 sad cu ti send link
šta hoćeš, pivo ili link?Megamon je napisao/la:me too
coca colu i linkadnan_nanda je napisao/la:šta hoćeš, pivo ili link?Megamon je napisao/la:me too
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VensanKasel i 5 gostiju.