Pravoslavni jerej iz Rume, inače suprug i otac maloletnog deteta, našao se u centru skandala kada se ovim gradićem proširio snimak njegovog seksa sa ljubavnicom!
Da stvar bude još bizarnija, upravo je dete pronašlo snimak kod oca u telefonu.
"Sve je počelo tako što je popovo dete gledalo telefon oca i odjednom naleteo na ovaj snimak. Odmah ga je pokazao majci koja nije mogla da veruje svojim očima. Ne zna se da li je više šokirao sam video supruga ili to što je upravo njihovo dete to gledalo", navodi izvor
Za sada nije poznato kako se snimak raširio, ali meštanima Rume nije dugo trebalo da otrkiju ko se na njima nalazi. Inače, ženu su prepoznali po tetovaži, koja je odmah po izbijanju ovog skandala isključila Fejsbuk profil.
Kako saznajemo od Rumljana, reč je o popu koji je venčavao parove i išao po kućama gde je svetio vodicu, zbog čega je izbila još veća bruka posle eksplicitnog snimka.
"On nas je venčao, a svake godine nam dolazi u kuću da sveti vodicu. Od sada će naići samo na zatvorena vrata, ne želim ga u svom domu!", otrkila je jedna besna građanka.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Pa kad skontaš koliko neki ljudi žele imati djecu a ne mogu, a ovakvi ih imaju, i gledaj šta rade. Što kae helćo, dozvole tražiti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I jos ih zaklao, ne treba ga nj kopat nego na deponiju bacit samoOsim13 je napisao/la:Pa kad skontaš koliko neki ljudi žele imati djecu a ne mogu, a ovakvi ih imaju, i gledaj šta rade. Što kae helćo, dozvole tražiti.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Citam komentare oko ovog slucaja i vecina se okomila na majku, kao gdje ona bila te jos imas popratnih komentara tipa "nemojte tako, sta znate kakva je njega nevolja pogodila". Molim vas, eto o cemu IDIOTI pisu na vijesti kako je otac ubio troje djece. Bude te sramota s kim kisik dijelis.
- ASD
- Kontakt:
Zbog toga sto to kosta, a svrha nikakva, kazem opet, ne treba je ukinuti ali skresati broj vojnika na trecinu pa i manje treba.Kajzer10 je napisao/la:Pa ako samo zbog toga nema smisla,onda ne znam šta reci. Kad smo kod odbrane drzave, ima i onih koji ce istu braniti pa eto zbog takvih je bitno imati kakav takav odbrambeni kadar.Marsal je napisao/la:Pa upravu su. Nasa vojska nema smisla. Ili ti zaista očekuješ da će danas npr Sreten Anđelić iz Gackog ili Ante Milanovic iz Posušja braniti BiH.Kajzer10 je napisao/la:Ma vojska najmanje smisla ima u ovim mirnim i idilicnim sredinama poput Balkana. Dje ce ovdje ko na koga
Bolje i OSBiH nego entiteske vojske ali i oni su suvišni. Nama ne treba više od 3000 vojnika.
A ne vidim drugi razlog zasto je suvišno imati vojsku kad je svaka drzava na svijetu ima, ako izuzmemo ove drzave velicine jedne mahale.
Ja se ne sjecam tragicnijih desetak dana. Katastrofa.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Raskomadat ga i bacit u septicku mater mu **** poremecenu. Ne mogu da dodjem sebi, jel ovo moguce. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Marsal
- Kontakt:
Da vidis sta joj tek botovi i idioti po Fejsbuk profilu pisu.Kajzer10 je napisao/la:Citam komentare oko ovog slucaja i vecina se okomila na majku, kao gdje ona bila te jos imas popratnih komentara tipa "nemojte tako, sta znate kakva je njega nevolja pogodila". Molim vas, eto o cemu IDIOTI pisu na vijesti kako je otac ubio troje djece. Bude te sramota s kim kisik dijelis.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakve sve gadosti pisu na profilu majke, kazu pojedini ona je kriva koliko i otac.**** vam ja pleme treba vam lomiti i noge i ruke za takve komentare, niko jos ne zna nista ali su svi vec zakljucili da je majka ****, da je ostavila djecu zauvijek i slicne stvari.Dok se ne istrazi slucaj do kraja najbolje ne pisati nista ali naravno gdje ces to primitivnom insanu dokazati, on vec sve zna unaprijed, koji ce nam **** policija i sud kad imamo takve strucnjake.
Koliko mi ovo povkari dan, nevjerovatno s kim ja zivim u istoj drzavi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja bi ove sto ostavljaju svakakve komentare po profilima a i portalima na ovaku vijest poredao u vrstu i lomio ruke da ne mogu zadugo pisati nikakve komentare nigdje, i to sa zadovoljstvom mamu im **** bolesnu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mjera koju ce da uvedu ovi politicari zbog iseljavanja stanovnistva ce biti ta da ce mozda za svakog ko hoce da ode se morati prvo uplatiti neka kazna od 10 hiljada ili tako nesto. 

Gdje si to čitaotuzlak1987 je napisao/la:Mjera koju ce da uvedu ovi politicari zbog iseljavanja stanovnistva ce biti ta da ce mozda za svakog ko hoce da ode se morati prvo uplatiti neka kazna od 10 hiljada ili tako nesto.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gledam sad članak baš su fino sredili onaj katolički centar kod skvera. A IZ od Turalibegove džamije, spomenika napravi trafiku iNovinatuzlak1987 je napisao/la:Mjera koju ce da uvedu ovi politicari zbog iseljavanja stanovnistva ce biti ta da ce mozda za svakog ko hoce da ode se morati prvo uplatiti neka kazna od 10 hiljada ili tako nesto.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
bakrotirat cu zbog bureka u tusnju what doPenaltiky je napisao/la: Gledam sad članak baš su fino sredili onaj katolički centar kod skvera. A IZ od Turalibegove džamije, spomenika napravi trafiku iNovina
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
I to na profilu majke se raspreda i prdi iz fotelje i komentariše, ni manje ni više.enobarca je napisao/la:Ja bi ove sto ostavljaju svakakve komentare po profilima a i portalima na ovaku vijest poredao u vrstu i lomio ruke da ne mogu zadugo pisati nikakve komentare nigdje, i to sa zadovoljstvom mamu im **** bolesnu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Neke novcane naplate ili oporezivanje dijaspore se mora uraditi. Sad je problem kako i kada.tuzlak1987 je napisao/la:Mjera koju ce da uvedu ovi politicari zbog iseljavanja stanovnistva ce biti ta da ce mozda za svakog ko hoce da ode se morati prvo uplatiti neka kazna od 10 hiljada ili tako nesto.
Problem je sto i zemlje koje odvode nase ljude ce morati neke mjere poduzimati, vec su krenuli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.