I ja podržavam Misketa.zagor1987 je napisao/la:Sta kaze ova legenda malenih,a ironija da bude jos veca podrzava hadi Misketa kaze sad se javljaju oni ljudi da pomognu melji koji su osvajali titule kako su osvajali![]()
fala bogu pa i oni znaju kako su osvajali,zato i nemamo 10 titula
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nama je jako važno i to da im Miske ostane.
ako bude trebalo transparente ćemo pravitMemara je napisao/la:Nama je jako važno i to da im Miske ostane.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to, on ne daje pare Željezničaru već ih posuđuje, piše u tekicu.Stroj1946 je napisao/la:Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg

Nisu oni ništa dobili sa njim a kamate i gubitak samo raste, igraju katastrofalno, ispali odmah iz kupa itd.
Doduše, jedina pozitivna stvar je ta što fakat imaju puno više prihoda od raznih ugovora, mnogo se tu više novca obrne nego prije.
međutim isti lik odlučuje gdje te pare idu, na LED reklame, njemu lično kroz dealove sa građevinskim firmama, konsalting firme, i preplaćuje igrače koji su prenapuhani, bez sportskog know-how....MortemHz je napisao/la:Upravo to, on ne daje pare Željezničaru već ih posuđuje, piše u tekicu.Stroj1946 je napisao/la:Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg
Nisu oni ništa dobili sa njim a kamate i gubitak samo raste, igraju katastrofalno, ispali odmah iz kupa itd.
Doduše, jedina pozitivna stvar je ta što fakat imaju puno više prihoda od raznih ugovora, mnogo se tu više novca obrne nego prije.
ali zato ga volimo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima. On im navuko te sponzore. Nisu ba imali generalnog sponzora dugo godina. Niko ih nije htjeo. Svako znao da se krade lova. I uložio svoje pare. E sad valja to vraćati. Sa kamatama. Traži lik svoje. Normalno.MortemHz je napisao/la:Upravo to, on ne daje pare Željezničaru već ih posuđuje, piše u tekicu.Stroj1946 je napisao/la:Neće on tako lako otići. Puno para je uloženo da bi tek tako otišo. Kad vrati te pare, onda se on noge fata. Copy-Paste Osima mlađeg
Ja kad sam se raspravljao sa košpama oko Misketa kad je tek došo i kad je bio na vrhuncu, i govorio da će nayebati, bošnjakluk je to, znam kako naši dišu. Dobro reko. Vidjet ćemo za koju godinu, gnojivo motkom će te ga tjerat, oni se smijali i podyebavali nas za Kineza.
Kako će ih on syebati dodatno i kad ode, oko potraživanja. Plakat će ko djeca. Nisu oni svjesni ni sekunde.
Njegov ostanak je za nas dobar. Što duže to bolje. To je bit.
-
- Kontakt:
Yebo ba njih. Nek se go.vna guse u svojim go.vnima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
on kad ode pa-pa licencaStroj1946 je napisao/la:
Ima. On im navuko te sponzore. Nisu ba imali generalnog sponzora dugo godina. Niko ih nije htjeo. Svako znao da se krade lova. I uložio svoje pare. E sad valja to vraćati. Sa kamatama. Traži lik svoje. Normalno.
Ja kad sam se raspravljao sa košpama oko Misketa kad je tek došo i kad je bio na vrhuncu, i govorio da će nayebati, bošnjakluk je to, znam kako naši dišu. Dobro reko. Vidjet ćemo za koju godinu, gnojivo motkom će te ga tjerat, oni se smijali i podyebavali nas za Kineza.
Kako će ih on syebati dodatno i kad ode, oko potraživanja. Plakat će ko djeca. Nisu oni svjesni ni sekunde.
Njegov ostanak je za nas dobar. Što duže to bolje. To je bit.

i ja samo

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije sve tako negativno. Grbavica nikad ljepša i bolja bila nije. Ima dosta pozitivnih stvari. Nema trofeja, al' nije bilo vala ni kod nas nešto prečesto. Ova godina može biti presudna. Idemo po duplu aBd.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
a ako su im blokirali zbog amawa račun, to bi značilo da moraju isplatit do sljedeće sezone?
dovest će oni karinu, samo đeca će bit promovirana i neko jeftin Adžem opet ili Dudić

dovest će oni karinu, samo đeca će bit promovirana i neko jeftin Adžem opet ili Dudić

O drugim klubovima razgovarajte na temama koje su predviđene za to!
Hvala.
Hvala.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvinjavam se, logovao sam se sa drugog akaunta.Lik je napisao/la:O drugim klubovima razgovarajte na temama koje su predviđene za to!
Hvala.
Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
R E A L N O S T.Memara je napisao/la:Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ne bi se oni još digli oko Misketa da smo mi 3-4...KrajisnikBosnjak je napisao/la:R E A L N O S T.Memara je napisao/la:Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.
milion%
Pa i sa nama je ista situacija bila i mi smo svoj nekako neuspjeh ublazivali time ma samo nek nisu oni ,i njihova i nasa "sreca" je sto je Zrinjski uzimao titule ovo vrijeme,i imao se taj "mir".Samo se cekalo ko ce prvi mi ili oni doci na vrh i onda se znalo da ce druga strana da pukne,jel sve se moze istrpiti ali da su oni sampion a ti ne ili obratno e to je vec alarmantno i tu glave lete.Denchi je napisao/la:ne bi se oni još digli oko Misketa da smo mi 3-4...KrajisnikBosnjak je napisao/la:R E A L N O S T.Memara je napisao/la:Ma njih najviše yebe to što smo mi prvi pa onda sve ostalo.
milion%
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne brinite nista Koldzo i SDA ce svojoj prciji dati da isplate krkana,kao sto su im daki za teren i preko saveza krov,a kao nagradu ide i jug i sve ostalo sto su ulozili od pratecih stvari na stadionu plus stotine hiljada od glacobje Koldze,hvala ti Boze sto navijam za Sarajevo i sto au nam sve zene u upravi i ovakvi kakvi jesu su za ove djevice marije,pa za ove je Ibrakovic svetac i djevac
Cekajte samo da Misketa giganta haha maknu i da dodju drugi,kad lola otvori knjigu sa kamatama sto im je davao ima da ih u crno zavije
MortemHz je napisao/la:Izvinjavam se, logovao sam se sa drugog akaunta.Lik je napisao/la:O drugim klubovima razgovarajte na temama koje su predviđene za to!
Hvala.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.