Svi zajedno predvođeni gospodinom, biznismenom i humanitarcem Azmirom Husićem!Beton je napisao/la:Ima, i to su oni pravi Tuzlaci, ali isto kao i u Sarajevu došlje satraše autohtone i ne daju im da dođu do izražaja.MocMahale444 je napisao/la:Nije tacno, ima normalnih tuzlaka. Znam da je cudno ali tako je.
Podrška Solinasu, staragarda, sloboda72, volimTz u borbi protiv Kikačana i Majevičana!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Sto se prepoznaju isti brzoBeton je napisao/la:Ima, i to su oni pravi Tuzlaci, ali isto kao i u Sarajevu došlje satraše autohtone i ne daju im da dođu do izražaja.MocMahale444 je napisao/la:Nije tacno, ima normalnih tuzlaka. Znam da je cudno ali tako je.
Podrška Solinasu, staragarda, sloboda72, volimTz u borbi protiv Kikačana i Majevičana!

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- svrakino1921
- Kontakt:
Imali li nam naseg Morte
Hazmir je stijena, kako gabaritno tako i duševno.Osim13 je napisao/la:Svi zajedno predvođeni gospodinom, biznismenom i humanitarcem Azmirom Husićem!Beton je napisao/la:Ima, i to su oni pravi Tuzlaci, ali isto kao i u Sarajevu došlje satraše autohtone i ne daju im da dođu do izražaja.MocMahale444 je napisao/la:Nije tacno, ima normalnih tuzlaka. Znam da je cudno ali tako je.

Zadnja izmjena: Beton, dana/u 13 dec 2018, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzlaci na fizičkom ili tjelesnomavenija je napisao/la:
Pa što ne daš autohtonim da dođu do izražaja brđanine?Beton je napisao/la:Ima, i to su oni pravi Tuzlaci, ali isto kao i u Sarajevu došlje satraše autohtone i ne daju im da dođu do izražaja.MocMahale444 je napisao/la:Nije tacno, ima normalnih tuzlaka. Znam da je cudno ali tako je.
@Osim
Vrijeme je da nam se firma počne kućiti, evi našo sam neki namještaj, kaj misliš?
https://www.olx.ba/artikal/27978817/koz ... i-trosjed/
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Rano počeo slaviti titulu forumaša godine.svrakino1921 je napisao/la:Imali li nam naseg Morte
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čekam ljupkusvrakino1921 je napisao/la:Imali li nam naseg Morte
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar, dva snimljena seta bi ga isplatila. Treba vidjeti sa onim biznismenom iz Bihaća da nas malo gurne na tržištePenaltiky je napisao/la: @Osim
Vrijeme je da nam se firma počne kućiti, evi našo sam neki namještaj, kaj misliš?
Sanja bi dobro legla nakon ovog hajpa, pare bi lopatom uzimali.Osim13 je napisao/la:Dobar, dva snimljena seta bi ga isplatila. Treba vidjeti sa onim biznismenom iz Bihaća da nas malo gurne na tržištePenaltiky je napisao/la: @Osim
- MocMahale444
Nije Mortaga los aliBeton je napisao/la:Rano počeo slaviti titulu forumaša godine.svrakino1921 je napisao/la:Imali li nam naseg Morte

Osim13 nije sto je Manijak ali je jedno posteno djubre.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dovedi sve rođake što još nisu sišli sa Majevice i pojačaj se.Penaltiky je napisao/la:Pa što ne daš autohtonim da dođu do izražaja brđanine?Beton je napisao/la:Ima, i to su oni pravi Tuzlaci, ali isto kao i u Sarajevu došlje satraše autohtone i ne daju im da dođu do izražaja.MocMahale444 je napisao/la:Nije tacno, ima normalnih tuzlaka. Znam da je cudno ali tako je.
@Osim

SLOBODA DOVELA IBRAHIMOVIĆA

Allah te nagradio Muha

Sanja mi je za sekretarice koja traži povećanje plate mjera pravaPenaltiky je napisao/la:Sanja bi dobro legla nakon ovog hajpa, pare bi lopatom uzimali.Osim13 je napisao/la:Dobar, dva snimljena seta bi ga isplatila. Treba vidjeti sa onim biznismenom iz Bihaća da nas malo gurne na tržištePenaltiky je napisao/la: @Osim
Ne pamtim da mi je iko išta ljepše rekao u životuMocMahale444 je napisao/la:Nije Mortaga los aliBeton je napisao/la:Rano počeo slaviti titulu forumaša godine.svrakino1921 je napisao/la:Imali li nam naseg Morte![]()

Allah te nagradio Muha

Oske će da pojede konkurenciju ko Amar Osim Željin budžet.MocMahale444 je napisao/la:Nije Mortaga los aliBeton je napisao/la:Rano počeo slaviti titulu forumaša godine.svrakino1921 je napisao/la:Imali li nam naseg Morte![]()
Slobodanka ima svog Ibrakadabru za sirotinju. Krase ga sjajne reference. Prije šest godina najbolji strijelac 1. lige FBiH, zadnjih godinu dana proveo na flegeu u Njemačkoj.
ko Lutvo vreću PedigreaBeton je napisao/la: Oske će da pojede konkurenciju ko Amar Osim Željin budžet.
- MocMahale444
Vidis kakvi ste mufloni. Tobe nikad ne bi pobjedio da mu nismo pomogli. Halal bilo.
To govori ko je mangup a ko ne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne etiketiraj i ne prozivaj bez dokaza.MocMahale444 je napisao/la:Vidis kakvi ste mufloni. Tobe nikad ne bi pobjedio da mu nismo pomogli. Halal bilo.
beton kad je viljušku prvi put prije dvije godine vidio nije mu bilo jasno kako će s njom sijeno prevrtati onako malom.
Oske može ovako scenarij, ti SDA direktor, zavučeš ga Sanji da po povećaš platu, ali tu pada vlada i dolazi ASDA direktor (ja) i on joj zavuče.
Oske može ovako scenarij, ti SDA direktor, zavučeš ga Sanji da po povećaš platu, ali tu pada vlada i dolazi ASDA direktor (ja) i on joj zavuče.
-
- Kontakt:
Pod kojim si nickom bio prosle godine na forumu? Sta se pravis blesav znaju svi kako je tobe izglasan prošle godine.Beton je napisao/la:Ne etiketiraj i ne prozivaj bez dokaza.MocMahale444 je napisao/la:Vidis kakvi ste mufloni. Tobe nikad ne bi pobjedio da mu nismo pomogli. Halal bilo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.