PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- slusajmater
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
sile koje nasrcu na zeljanu umorice se. miske nece!
Da te dočekam, gotov sam u svako doba i na svakom mjestu; moja je kamata rasla prije nego je tvoja naplaćena. Miske od Željaslusajmater je napisao/la:sile koje nasrcu na zeljanu umorice se. miske nece!

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Nemamo mi nista s vama. Ko vas yebe mutAvelije.avenija je napisao/la:tuzlaci i zenicani ne glasajte sa sibicare na anketi za forumasa godine, birajte ih za kante.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Izjava misketa Do sada su navijaci mijenjali uprave a sada ce uprava da mijenja navijace dosta je vise
svakako niste ni bitni KOMUNJARE smrdljivesviunapad1010 je napisao/la:Nemamo mi nista s vama. Ko vas yebe mutAvelije.avenija je napisao/la:tuzlaci i zenicani ne glasajte sa sibicare na anketi za forumasa godine, birajte ih za kante.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Denchi je napisao/la:Da te dočekam, gotov sam u svako doba i na svakom mjestu; moja je kamata rasla prije nego je tvoja naplaćena. Miske od Željaslusajmater je napisao/la:sile koje nasrcu na zeljanu umorice se. miske nece!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Vaso (je) Miske

pa što tražiš glasove od nas mudžos?avenija je napisao/la:svakako niste ni bitni KOMUNJARE smrdljivesviunapad1010 je napisao/la:Nemamo mi nista s vama. Ko vas yebe mutAvelije.avenija je napisao/la:tuzlaci i zenicani ne glasajte sa sibicare na anketi za forumasa godine, birajte ih za kante.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj ga sad zauzet je anketomavenija je napisao/la:svakako niste ni bitni KOMUNJARE smrdljivesviunapad1010 je napisao/la:Nemamo mi nista s vama. Ko vas yebe mutAvelije.avenija je napisao/la:tuzlaci i zenicani ne glasajte sa sibicare na anketi za forumasa godine, birajte ih za kante.

Penaltiky je napisao/la: pa što tražiš glasove od nas mudžos?
Dresiram vas komunjarice da vidim jeste li poslusni ko govedo ili ce te tek postati
Štaš ti dresirat, nisi sposoban za alarm na telefonu podesiti Pujdo.avenija je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: pa što tražiš glasove od nas mudžos?
Dresiram vas komunjarice da vidim jeste li poslusni ko govedo ili ce te tek postati
Šta očekivat od Tuzlaka. Komunizam umro u cijelom svijetu prije 30 godina, oni još uvijek u tom fazonu. Kod njih je tek 1989 godina u Tuzli.
- MocMahale444
Dobar je @Prison, Marashal. Ima ih jos par normalnih.sviunapad1010 je napisao/la:Nemamo mi nista s vama. Ko vas yebe mutAvelije.avenija je napisao/la:tuzlaci i zenicani ne glasajte sa sibicare na anketi za forumasa godine, birajte ih za kante.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ne kontate vi mutAvelije nista bas. Ali nije ni očekivati da kontate. Imaju prizon i Marsal ostali su škart mrtvi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Hoćeš da kažeš da još nismo propali ko mudo kroz gaće ko ostatak države?Stroj1946 je napisao/la:Šta očekivat od Tuzlaka. Komunizam umro u cijelom svijetu prije 30 godina, oni još uvijek u tom fazonu. Kod njih je tek 1989 godina u Tuzli.
@Muho
I avenija je dobar za prikaz stereotipnog bosanskog glupana.
- MocMahale444
- samoposteno
- Kontakt:
Dobro je bar dvojicu imamo vi nemate ni jednog normalnog ....zapravo bio je jedan sad navija za simin hansviunapad1010 je napisao/la:Ne kontate vi mutAvelije nista bas. Ali nije ni očekivati da kontate. Imaju prizon i Marsal ostali su škart mrtvi.
samoposteno je napisao/la:Dobro je bar dvojicu imamo vi nemate ni jednog normalnog ....zapravo bio je jedan sad navija za simin hansviunapad1010 je napisao/la:Ne kontate vi mutAvelije nista bas. Ali nije ni očekivati da kontate. Imaju prizon i Marsal ostali su škart mrtvi.

- MocMahale444
Da ti nisi jedan od braće Adilović? Tvoj humor, zatucanost i prikazani nivo inteligencije ide nekako uz Šefku i oblik glavurdže.avenija je napisao/la:samoposteno je napisao/la:Dobro je bar dvojicu imamo vi nemate ni jednog normalnog ....zapravo bio je jedan sad navija za simin hansviunapad1010 je napisao/la:Ne kontate vi mutAvelije nista bas. Ali nije ni očekivati da kontate. Imaju prizon i Marsal ostali su škart mrtvi.
![]()
- MocMahale444
Nije tacno, ima normalnih tuzlaka. Znam da je cudno ali tako je.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.