leorey je napisao/la:Pa Rejal je jaca ekipa i sada vjeruj mi ( nevezano za to sto im ide slabo ove sezone). Primjeti se koliko recimo Ronaldo manje ulazi u sanse u Juventusu, pa u Rejalu je znao on sam imat po 15 udaraca na gol nekad na tekmi. Ulazis u sanse svake 2 minute, nekad i prije. Zasto? Pa zbog bekova i dobre sredine.
Ja sam uvjeren da bi njih Madrid prosao i sad kad bi se sastali. U januaru im treba samo neki napadac, neka devetka.
To Ronaldo nema šansi? Koliko ih je sinoć promašio? Koliko je prošle godine u ovo vrijeme imao golova? Koliko asistencija?
Kakvi mitovi
Juventus je na vrhu ili pri vrhu u svim ofanzivnim statistikama - posjed, broj i tačnost dodavanja, broj i tačnost udaraca, broj velikih šansi. Ronaldo prvi u ligama petice po broju šuteva na utakmici (7), 11 golova i 7 asistencija, generalno igra fantastičnu sezonu, kao i Juventus. Samo ko je gledao svaku utakmicu zna koliko šansi on lično namjesti i koliko Juventus stvara po utakmici.
O ovom da je Real i sad jači ne bih. Ko živ ko mrtav do KO faze, ali sutra da se sastanu Juventus bi ih rastavio na proste faktore.
Al' dobro, ti si one godine kad ste izgubili 3-0 najavljivao potop i poker golova.