Champions League 2018/2019

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Champions League 2018/2019

Post Postao/la Mig_Mig » 13 dec 2018, 10:52

jestamaji je napisao/la:koji im je ku.rac pa izvlače tek u ponedjeljak??

šta bi bilo cool? sigurno borusija-liverpul! to bi bio najbolji mogući par. da nije uzimu čak bi se isplatilo skoknuti do dortmunda zbog takog nečega.
od ostalih tekmi bi bilo dobro da psg ili city izvuku nekoga ko opstruira do bola, atletico najbolje :mrgreen: nažalost ne mogu oba izvući simeonea :mrgreen: :mrgreen: šalke je u najboljoj poziciji, oni znaju da dobijaju moćan tim ( Real, Barca, PSG, City ili Juve) i da ispadaju, elem igraj i uživaj :mrgreen:

finale atletico-juve bi bilo po mojoj mjeri!
Ko bi rekao da ovako pametno znas zborit ;) Ovo ti je za onaj Dalas haha
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 dec 2018, 11:13

Da bacimo grah:

Liverpool-Real Madrid
Lyon-Barcelona
Roma-Paris
Ajax-Porto
Schalke-Juventus
Man United-Dortmund
Tottenham-Bayern
Atlético-Man City

Ovosezonsko finale City-Liverpool
"Prije tri sedmice smo pričali o tome da mladi igrači koji su odrasli u Real Madridu mogu bez problema igrati u prvoj postavi, ali su danas pokazali da ne zaslužuju to. Frustrirani smo zbog domaćeg poraza, ali smo završili kao prvoplasirani u grupi i to je najbitnije", kazao je Carvajal.
Ako je bas ovako izjavio onda je papak.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 dec 2018, 11:55

Barca - Liverpool, Suarez i Coutinho :beba:
Juventus - Atletico, da se rješimo barem polovice antinogometa
Tottenham - Porto, logično
PSG - United, Mourinho da školuje Tuchela :mrgreen:
Real Madrid - Ajax, bilo bi gusto
Bayern - Lyon, čitaj iznad
City - Schalke
Dortmund - Roma
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2018, 12:21

Schalke - Manchester City
Atletico - Porto
Liverpool - Juventus
Roma - Bayern
Tottenham - Dortmund
Lyon - Barcelona
Ajax - PSG
Manchester United - Real
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 dec 2018, 12:27

Ne zanima me ko će skim, nadam se samo da će biti dobrog fudbala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 dec 2018, 12:28

https://draw.inker.fun/#/cl/ko

Evo ko hoće da se zaigra :)

EDIT
Liverpool Porto
Atlético Paris
Schalke Man City
Roma Bayern
Tottenham Real Madrid
Man United Barcelona
Ajax Dortmund
Lyon Juventus
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 dec 2018, 12:34

canales je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
canales je napisao/la:Juve je smijesna ekipa.bez mu da.
To si zakljucio nakon sto su veceras izgubili nebitnu tekmu?
Kakva nebitna,utakmica za prvo mjesto,koju god sam gledo njhovu utakmicu dobili su na silu,nikoga nisu natrpali,tako se ne osvaja liga prvaka,cak se i Ronaldo uklopio u njihov stil,,ne jurisa naprijed kod 1-o trazi da se umrtivi igra,u Realu je trcao po loptu u mrezu kod 4-o i trazio jos vise golova.
Pa Rejal je jaca ekipa i sada vjeruj mi ( nevezano za to sto im ide slabo ove sezone). Primjeti se koliko recimo Ronaldo manje ulazi u sanse u Juventusu, pa u Rejalu je znao on sam imat po 15 udaraca na gol nekad na tekmi. Ulazis u sanse svake 2 minute, nekad i prije. Zasto? Pa zbog bekova i dobre sredine.

Ja sam uvjeren da bi njih Madrid prosao i sad kad bi se sastali. U januaru im treba samo neki napadac, neka devetka.
27.10.2020

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 13 dec 2018, 12:39

Pa normalno da bi prošli, samo treba vezni red da se dozove i odigraju sedam utakmica kako spada.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 dec 2018, 13:09

Drago mi je sto su prosli svi koju su i trebali proci i da je zavrsen najdosadniji dio takmicenja u historiji.
Moje neko predvidjanje da ce Tottenham jako daleko stici!
NON MOLLARE MAI

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 dec 2018, 13:21

leorey je napisao/la:Pa Rejal je jaca ekipa i sada vjeruj mi ( nevezano za to sto im ide slabo ove sezone). Primjeti se koliko recimo Ronaldo manje ulazi u sanse u Juventusu, pa u Rejalu je znao on sam imat po 15 udaraca na gol nekad na tekmi. Ulazis u sanse svake 2 minute, nekad i prije. Zasto? Pa zbog bekova i dobre sredine.

Ja sam uvjeren da bi njih Madrid prosao i sad kad bi se sastali. U januaru im treba samo neki napadac, neka devetka.
:urnebes:

To Ronaldo nema šansi? Koliko ih je sinoć promašio? Koliko je prošle godine u ovo vrijeme imao golova? Koliko asistencija?

Kakvi mitovi :tokralju:

Juventus je na vrhu ili pri vrhu u svim ofanzivnim statistikama - posjed, broj i tačnost dodavanja, broj i tačnost udaraca, broj velikih šansi. Ronaldo prvi u ligama petice po broju šuteva na utakmici (7), 11 golova i 7 asistencija, generalno igra fantastičnu sezonu, kao i Juventus. Samo ko je gledao svaku utakmicu zna koliko šansi on lično namjesti i koliko Juventus stvara po utakmici.

O ovom da je Real i sad jači ne bih. Ko živ ko mrtav do KO faze, ali sutra da se sastanu Juventus bi ih rastavio na proste faktore.

Al' dobro, ti si one godine kad ste izgubili 3-0 najavljivao potop i poker golova. :salut:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 dec 2018, 13:29

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 dec 2018, 13:37

Pazi ti to, u Realu je imao čitavih 0.17 šuteva više po utakmici. U Realu kvalitet šansi za čitav jedan gol podbacio u cijeloj sezoni, u Juventusu skoro 3 dosad.

Al' bitno da se mitovi prepričavaju :kafa:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 13 dec 2018, 13:51

Daleko je februar - mart.

Realno, povijedi se Messi Barsi, Ronaldo Juveu, Momir Salah Liverpulu, svi zdravi u Realu, Murinjo se prehladi, puno toga mjenja....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 dec 2018, 14:39

mogao bi Pepun rano halaliti klempu ako izvuce Patetico
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 dec 2018, 15:22

IlCapitano je napisao/la:
leorey je napisao/la:Pa Rejal je jaca ekipa i sada vjeruj mi ( nevezano za to sto im ide slabo ove sezone). Primjeti se koliko recimo Ronaldo manje ulazi u sanse u Juventusu, pa u Rejalu je znao on sam imat po 15 udaraca na gol nekad na tekmi. Ulazis u sanse svake 2 minute, nekad i prije. Zasto? Pa zbog bekova i dobre sredine.

To Ronaldo nema šansi? Koliko ih je sinoć promašio? Koliko je prošle godine u ovo vrijeme imao golova? Koliko asistencija?

Juventus je na vrhu ili pri vrhu u svim ofanzivnim statistikama - posjed, broj i tačnost dodavanja, broj i tačnost udaraca, broj velikih šansi. Ronaldo prvi u ligama petice po broju šuteva na utakmici (7), 11 golova i 7 asistencija, generalno igra fantastičnu sezonu, kao i Juventus. Samo ko je gledao svaku utakmicu zna koliko šansi on lično namjesti i koliko Juventus stvara po utakmici.

O ovom da je Real i sad jači ne bih. Ko živ ko mrtav do KO faze, ali sutra da se sastanu Juventus bi ih rastavio na proste faktore.

Al' dobro, ti si one godine kad ste izgubili 3-0 najavljivao potop i poker golova. :salut:

Ko je najavljivao potok i poker golova? Pa svi nakon PSG-a smo znali da nema sanse da osvojimo te godine, te sezone nema ko nam nije 2 gola bar uvalio.

S druge strane, vi ste 2015 govorili da cete nas pobijediti i da je Pogba bolji od Inieste, pa na kraju Iniesta bio man of the match :urnebes:

Ja ti kazem, Rejal bi vas u 2 utakmice i sada prosao, kao sto bi prosli 95 % timova. Takav je to mentalitet.

CInjenica je da bi Ronaldo na svom kontu u LP i ove godine vec imao 7-8 golova za igra jos za Madrid. Pa uzmi u obzir samo sta su sve njihovi napadaci promasili i koliko im je penala svirano.

Nisam rekao da je Ronaldo los u Juventusu, naprotiv, da se razumijemo.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 dec 2018, 15:25

Riziko je napisao/la:Daleko je februar - mart.

Realno, povijedi se Messi Barsi, Ronaldo Juveu, Momir Salah Liverpulu, svi zdravi u Realu, Murinjo se prehladi, puno toga mjenja....
Pa ove sezone zanimljivo je to sto niti jedan tim nije bas u formi, ne moze se reci ko je favorit za osvajanje. Barca, oba Madrida, Juventus, City, United, Bayern, svi ti giganti nisu konstantni ove sezone i imaju mnogo neocekivanih kikseva. Bit ce zato zanimljivo gledati nastavak sezone u LP.
27.10.2020

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 13 dec 2018, 15:28

Finale bi moglo odlučivati tri ekipe koje su često gubile LP npr. Liverpool - Juventus, Juventus-Atletiko, Atletiko - Liverpul. Smorilo je sve isto sa Realom, Barsom i Bajernom. Dojma sam da bi se ovi gore nabrojani pobili za uhonju.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 dec 2018, 15:30

leorey je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:

Ko je najavljivao potok i poker golova? Pa svi nakon PSG-a smo znali da nema sanse da osvojimo te godine, te sezone nema ko nam nije 2 gola bar uvalio.

S druge strane, vi ste 2015 govorili da cete nas pobijediti i da je Pogba bolji od Inieste, pa na kraju Iniesta bio man of the match :urnebes:

Ja ti kazem, Rejal bi vas u 2 utakmice i sada prosao, kao sto bi prosli 95 % timova. Takav je to mentalitet.

CInjenica je da bi Ronaldo na svom kontu u LP i ove godine vec imao 7-8 golova za igra jos za Madrid. Pa uzmi u obzir samo sta su sve njihovi napadaci promasili i koliko im je penala svirano.

Nisam rekao da je Ronaldo los u Juventusu, naprotiv, da se razumijemo.
Ti. Dobro se sjećam da si govorio da ćete pobijediti 4-0 i generalno si uvijek bio 'skeptičan' oko Juventusa.

Možda bi izbacili 95%, ali Juventus je u tih 5%.

Nije to činjenica, to je šbbkbb. Mada slažem se da ne bi dobio presmiješan crveni i igrao bi u lakšoj grupi sa igračima s kojima igra godinama. Za Juventus je 2 utakmice propustio i pošteno se ispromašivao sinoć. Uzmi i ti u obzir šta su sve Juventusovi igrači promašili i da bi CR imao jedno 3-4 asistencije više da nisu. Kad već nagađamo.
leorey je napisao/la:
Riziko je napisao/la:Daleko je februar - mart.

Pa ove sezone zanimljivo je to sto niti jedan tim nije bas u formi, ne moze se reci ko je favorit za osvajanje. Barca, oba Madrida, Juventus, City, United, Bayern, svi ti giganti nisu konstantni ove sezone i imaju mnogo neocekivanih kikseva. Bit ce zato zanimljivo gledati nastavak sezone u LP.
Juventus je u izuzetnoj formi. 18 pobjeda, remi i 2 bezbolna poraza.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 dec 2018, 16:10

Juventus je **** od ekipe. Vazda bila. Ukratko onako. Gori su od Benfice po pitanju Europe. I Ronaldo se prelaskom u taj klub pozdravio sa individualnim trofejima sto se pokazalo odmah.

Uzet ce se ta liga, ali to je nista novo. Ronaldo u ekipi a cuvas 1:0 na svom terenu. Hehe.
27.10.2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 dec 2018, 16:11

Molim te alaše ostvari ovo u maju mjesecu :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.