@moggi nije usao u anketu i odlucio ovako da pokaze svoju snagu, za dobra stara vremenaRiziko je napisao/la:Kakve kladionice, Mančestera malo ko nije bar nadigrao ove sezone.
Dobro, za Juventus ne garantujem da ih nisu zvali iz Širokog Brijega![]()
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Dva najbolja evropska trenera u ovom trenutku, prije svega.Saurman je napisao/la:Čeka nas klasik Man Utd - Bayern.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Juve je smijesna ekipa.bez mu da.
To si zakljucio nakon sto su veceras izgubili nebitnu tekmu?canales je napisao/la:Juve je smijesna ekipa.bez mu da.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Za koliko su te skratili, 14KM?canales je napisao/la:Juve je smijesna ekipa.bez mu da.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al odzada trenutno.mada dajem malu prednost jozi ipak je jozo tata za kolaca kad je u pitanju trenerski jobRiziko je napisao/la:Dva najbolja evropska trenera u ovom trenutku, prije svega.Saurman je napisao/la:Čeka nas klasik Man Utd - Bayern.
Pravda za Tyson Furya
Kakva nebitna,utakmica za prvo mjesto,koju god sam gledo njhovu utakmicu dobili su na silu,nikoga nisu natrpali,tako se ne osvaja liga prvaka,cak se i Ronaldo uklopio u njihov stil,,ne jurisa naprijed kod 1-o trazi da se umrtivi igra,u Realu je trcao po loptu u mrezu kod 4-o i trazio jos vise golova.Kaunas je napisao/la:To si zakljucio nakon sto su veceras izgubili nebitnu tekmu?canales je napisao/la:Juve je smijesna ekipa.bez mu da.
Kad se Basler vrati iz penzijeSaurman je napisao/la:Čeka nas klasik Man Utd - Bayern.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne bi bilo loše vidjeti duel City-AtleticoS obzirom da po pravilima u osmini finala ne mogu da igraju klubovi iz istih zemalja, kao i oni koji su bili u grupi, Mančester Siti ima samo četiri moguća rivala: Ajaks, Roma, Šalke i Atletiko Madrid.

Što se ostalih tiče, volio bih neke od ovih parove
Barca - Liverpool
Barca - United
Juve - Liverpool
Bayern - Liverpool
Bayern - Tottanham
PSG - United
PSG - Atletico
PSG - Tottanham
Dortmund - United
Sreća nema Chelsea i Arsenala, oni su uvijek iste dobivali

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Niko da spomene utakmicu za pamćenje golmana Ajaxa ono što je večeras branio prkosi zakonima fizike a sinoć se ovdje hvalio Alisson kojeg su napucavali na golu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Madrid - Schalke.
Kao u stara dobra vremena.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
I to dvije sezone u nizu. 2014 rutinsko izbacivanje uz haman 10 golova, a onda sljedeće sezone se čupali kući i jedva prošli, nakon što su prvu dobili 2-0. Tad je Sane prvi put zablistao na velikoj sceni i dao nagovijestiti da se radi o budućoj zvijezdi.TonySosa je napisao/la:Madrid - Schalke.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Daj nam Uniteda.To bi bio najgori dvomec LP.Obe ekipe bi se trudile da ispadnu
Nemate rijesenje za Belgijskog faraona.MElloo je napisao/la:Daj nam Uniteda.To bi bio najgori dvomec LP.Obe ekipe bi se trudile da ispadnu

On i ramos u ufc mecu za prolazBelmin6 je napisao/la:Nemate rijesenje za Belgijskog faraona.MElloo je napisao/la:Daj nam Uniteda.To bi bio najgori dvomec LP.Obe ekipe bi se trudile da ispadnu
Lewandowski se polahko približava Ruudu i Karimu Velikom.
Remember, remember the 5th of November.
-
- Kontakt:
Phil Jones je prvi igrač Man Utd koji je dao autogol u Ligi Prvaka nakon samoga sebe prije 7 godina.
koji im je ku.rac pa izvlače tek u ponedjeljak??
šta bi bilo cool? sigurno borusija-liverpul! to bi bio najbolji mogući par. da nije uzimu čak bi se isplatilo skoknuti do dortmunda zbog takog nečega.
od ostalih tekmi bi bilo dobro da psg ili city izvuku nekoga ko opstruira do bola, atletico najbolje
nažalost ne mogu oba izvući simeonea
šalke je u najboljoj poziciji, oni znaju da dobijaju moćan tim ( Real, Barca, PSG, City ili Juve) i da ispadaju, elem igraj i uživaj
finale atletico-juve bi bilo po mojoj mjeri!
šta bi bilo cool? sigurno borusija-liverpul! to bi bio najbolji mogući par. da nije uzimu čak bi se isplatilo skoknuti do dortmunda zbog takog nečega.
od ostalih tekmi bi bilo dobro da psg ili city izvuku nekoga ko opstruira do bola, atletico najbolje

Prvo finale koje bi završilo bez pobjednikajestamaji je napisao/la:

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.