Vjerovatno skupljao hrabrost, jer njemu na psihijatriji nema pomoci.Beton je napisao/la:Gdje si bio Šari, skupljao hrabrost ili redovna posjeta psihijatriji?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
BATMAN HAS NO LIMITS
Ma ima, nije on kriv što je odrastao u mentalno zaostalom gradu.Gotham je napisao/la:Vjerovatno skupljao hrabrost, jer njemu na psihijatriji nema pomoci.Beton je napisao/la:Gdje si bio Šari, skupljao hrabrost ili redovna posjeta psihijatriji?
Drugar Sara u drive-by maniru uleti.
Sta radite bagro?

Sta radite bagro?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Građanska dužnost obavljena.
Ma sve i da se podijelimo, opuhat ćemo one engleze. Nas prepucavača i Rusa trista miliona.
Ma sve i da se podijelimo, opuhat ćemo one engleze. Nas prepucavača i Rusa trista miliona.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- slusajmater
- Kontakt:
dvoturak je napisao/la:

Pa Panonsko jezero je i napravljeno da bi se plitkoumnim seljoberima sa vodom iz njega ispirao mozak i za sada pali. Nemamo hljeba, nemamo posla, ali imamo Panonsko.Gotham je napisao/la:BetonE nemoj tako, oni imaju Panonsko jezero.

Čekaj svoj red. Kad Sari dođe ti postaješ starleta numero duo.dvokorak je napisao/la:Drugar Sara u drive-by maniru uleti.![]()
Sta radite bagro?
Ali ti je ovaj nadimak vrh, pogađa u srce ko Nedžad Fazlija.slusajmater je napisao/la:dvoturak je napisao/la:

-
- Kontakt:
Podjeljeni smo skoro to je jasno vec. Prošlo vrijeme druže.skoroalen je napisao/la:Građanska dužnost obavljena.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- MocMahale444
Nema veze, bice zestoko i ovdje samo polako.sviunapad1010 je napisao/la:Podjeljeni smo skoro to je jasno vec. Prošlo vrijeme druže.skoroalen je napisao/la:Građanska dužnost obavljena.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako opaka rasko-siftarska vendetta....
? ? <3
Beton je napisao/la: Ali ti je ovaj nadimak vrh, pogađa u srce ko Nedžad Fazlija.
Čim mi neko Fazliju spomene sjetim se ovog i pustih ulica Londona na Olimpijskim igrama

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Vidite li ovu crvenu liniju? E to što vidite, toga nema. Od danas radimo zajedno".sviunapad1010 je napisao/la:Podjeljeni smo skoro to je jasno vec. Prošlo vrijeme druže.skoroalen je napisao/la:Građanska dužnost obavljena.

Ma brate, bit će to dobro na kraju. Meni iskreno svejedno ko će bit, lani je ova prestižna titula donijela trajni ban, al bilo bi lijepo da srendžeri skontaju da slava i novčići nisu najvažniji u votaži. Samo PL.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- slusajmater
- Kontakt:
Takmicari se tukli da budu prvi do fazlije jer je ovaj nas frljo gadjao svoju, a pogadjao njihove meteOsim13 je napisao/la:Beton je napisao/la: Ali ti je ovaj nadimak vrh, pogađa u srce ko Nedžad Fazlija.
Čim mi neko Fazliju spomene sjetim se ovog i pustih ulica Londona na Olimpijskim igrama![]()

Fudinom ga torbicom ZaimeOsim13 je napisao/la:Beton je napisao/la: Ali ti je ovaj nadimak vrh, pogađa u srce ko Nedžad Fazlija.
Čim mi neko Fazliju spomene sjetim se ovog i pustih ulica Londona na Olimpijskim igrama![]()

- slusajmater
- Kontakt:
dvoturak je napisao/la:

- slusajmater
- Kontakt:
ko nas hebibovicOsim13 je napisao/la:Gađa Fazlija mete ko Stojan Vranješ

Al SlusajBaju svojata Dabicevo Capajebo. 

? ? <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.