Ne mogu košarkaši ni naopako, samo po jedan iz jedne utakmice.VGS je napisao/la:SemirP je napisao/la:A stvarno pretjerivanje,zato NBA dodali gluposti hiljadu, ali ne mozes igrati dvojicu kosarkasa iz istog meca et.VGS je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Nabili su fakat milion stvari a neke osnovne ja nmg naci, npr oba daju i 3+ ili zbroj golova 2-4, domacin 1-2 itd..
Doduse ja mislim da se moze kombinovati oba daju i 3+ kao dva odvojena tipa ali u onu rubriku multi gore pritisnes samo sto ja nemam tu opciju jer se kladim sa bonusom, to vazi samo za uplacene pare... kontam mozda i kosarkasi mogu tako. Jesi li probao?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Eh to je bas glupo, doduse i granice su im glupe. Gledam sinoc u wwinu derozan 22.5 over 1.85 a kod njih imas granicu 24.5 over under sa ovim kvotama i imas one mogucnosti samo overa gdje je najniza da ce dati 22 1.30 otprilike 
Samo sto imas mogucnost da se kladis na asistencije skokove itd to je prednost ostalo ne valja u vezi nba.

Samo sto imas mogucnost da se kladis na asistencije skokove itd to je prednost ostalo ne valja u vezi nba.
Heh gledaj Reala pa ga ti stavi u fix 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Real gubi od prcene cska, pa gdje to ima...
Ne smijem da igram 3+, jer su postali nikakvi s golovima, a to ce hladno doci, ali kec ni u snovima nece.
Ne smijem da igram 3+, jer su postali nikakvi s golovima, a to ce hladno doci, ali kec ni u snovima nece.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
- Kontakt:
cska proslu u svojoj avliji na -10 stepeni izgubi od plzena uz prelaz i sad u sred madrida ima 2:0 za 45 minuta,pa u kojem paralelnom univerzumu je to realno

- kladionicar03
sinoc stavim ibaka,rudy gay i lowry preko poena u bet live i prodjem to,igram jos jedan listic gdje stavim opet lowry i ibaku preko poena ali u premier kl. ali posto k...o premier trazi min 5 parova dodao sam bio real daje gol 1,03 kvota ,city vise od 1,5 golova i bajern daje gol,posrani real nemoze gola dati kuci jos gube 0-3,ovo mi je jedan od gori padova a usput jos j..m mater premieru i na njihove uslove sto traze

Sad sam 100% siguran da ovaj glupi real prodaje utakmice koje im nisu od nekog značaja.Nesto se slicno desilo skoro protiv Eibara.Tačno vidis kako nece da daju go kako ne idu naprijed.Odsad samo čekat ovako glupe utakmice i igrati kontra prelaz 2/2 ili 3:0 tačan rezultat.Mogu mislit da je bila veoma masna kvota.
Moze li mrtvi United do gola? Ajdeeee 

Saktar Lyon jos jedan... 

Evoooo gaaa. Ajme sviraj kraj svuda! 
Lyon x za 250 eura

Lyon x za 250 eura

- kladionicar03
evo ga zavrsilo ako si to samo cekao svaka castjopaa7 je napisao/la:Evoooo gaaa. Ajme sviraj kraj svuda!
Lyon x za 250 eura

Ma joj brate showkladionicar03 je napisao/la:evo ga zavrsilo ako si to samo cekao svaka castjopaa7 je napisao/la:Evoooo gaaa. Ajme sviraj kraj svuda!
Lyon x za 250 eura

U bet at home ponudi nocas samo Irving od kosarkasa over under 

- kladionicar03
ja ih bojkotujem dok mi ne daju bonusVGS je napisao/la:U bet at home ponudi nocas samo Irving od kosarkasa over under

Nurkić 11.5 u Premieru, ovo ako ne bude over **** me svako. Pa nije Gasol bog.
Towns 22.5 više
Bojan 18.5 manje
Embiid 26.5 više
Bojan 18.5 manje
Embiid 26.5 više
- kladionicar03
pretjerivali su vala,tu bi uzeo za inat juku vise a lillard bi trebao manje veceras.Oikamid je napisao/la:Nurkić 11.5 u Premieru, ovo ako ne bude over **** me svako. Pa nije Gasol bog.
Beal 23-
Young 16+
Drummond 18+
Bogdanović 17-
Kanter 15+
Young 16+
Drummond 18+
Bogdanović 17-
Kanter 15+
- kladionicar03
embiida su digli na 29,5 gdje ima jos 26,5jopaa7 je napisao/la:Towns 22.5 više
Bojan 18.5 manje
Embiid 26.5 više

- kladionicar03
ja sam ovako uzeo
kanter vise 14.5
sabonis vise 13,5
randle vise 21,5
kemba ludi vise 23,5
kanter vise 14.5
sabonis vise 13,5
randle vise 21,5
kemba ludi vise 23,5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.