Ja glasao za osim13.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rasipamo zestoko. Ja sam za svog covjeka glasao...sviunapad1010 je napisao/la:Po ovome do sada rasipamo glasove. I rigi ce biti u pravu.
Ti si @beli raja i glasao si za osketa. Samo ne smijes priznati zbog svojihbelosevic28 je napisao/la:Rasipamo zestoko. Ja sam za svog covjeka glasao...sviunapad1010 je napisao/la:Po ovome do sada rasipamo glasove. I rigi ce biti u pravu.
Osim13 je napisao/la:Morto 4X4![]()
Naravno, zna se šta radim izdajnicima.sviunapad1010 je napisao/la:Ti si @beli raja i glasao si za osketa. Samo ne smijes priznati zbog svojihbelosevic28 je napisao/la:Rasipamo zestoko. Ja sam za svog covjeka glasao...sviunapad1010 je napisao/la:Po ovome do sada rasipamo glasove. I rigi ce biti u pravu.
Ti si posvetio posljednih 10 dana pisajući ovo, opušteno ba, što ti je toliko stalo? Barem 5 puta na dan napišeš da ćeš glasati za Osima, znamo brate.sviunapad1010 je napisao/la:Morteme prepucavanja ti nikad nece halalit ako nas poraze. Pozovi svoje da glasaju za @osim13. Vidis da vec zaostajes. A i mi zaostajemo jer gunneri kad navale Quarter dobija. Budi raja.
mogao bi željo duplu krunu, đe sad onaj biće dupla, koji vizionarredbull93 je napisao/la:Posto ce sarajevo osvojiti ligu, zelji bar da damo forumasa godinered je i miske da se okiti nekom titulom ove sezone, ipak su ispali iz kupa zbog ovoga.
Obecaj mirki da ces je oploditi i da ce biti prva dama foruma pa ce poceti lobirati i za tebe. Voli ona mjenjati jasleMortemHz je napisao/la:Ti si posvetio posljednih 10 dana pisajući ovo, opušteno ba, što ti je toliko stalo? Barem 5 puta na dan napišeš da ćeš glasati za Osima, znamo brate.sviunapad1010 je napisao/la:Morteme prepucavanja ti nikad nece halalit ako nas poraze. Pozovi svoje da glasaju za @osim13. Vidis da vec zaostajes. A i mi zaostajemo jer gunneri kad navale Quarter dobija. Budi raja.
Ka'e već zaostaješ a ja imao duplo više bodova u glasanju od drugog pratitelja a sad je razlika u dva glasa u anketi koja je počela prije sat.
Nema potrebe da ti meni smanjuješ neke bodove, da me na svakom koraku pljuješ i ostalo. Samo opušteno, sretno svima, vjerujem da će biti zasluženo ko god uzme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.