Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rigoletto je napisao/la:Gdje su velikani na listi? Komsije su ove godine ponovno ostvarile plasman u
Komsija stvarno ne znam do kad ce te kompeksi prat ali simpatican si sa pjenom ispod tog valjkastog nosa"Ekipa je nakon posljednje utakmice polusezone u Konjicu protiv Igmana dobila 7 dana slobodnog nakon čega se okupila pred odlazak u Stolac na prijateljsku utakmicu. Momčad nastavlja sa svakodnevnim treninzima osim danima vikenda koji će biti slobodni i taj ritam držat će se sve do 15.12. ove godine. Nakon toga ekipa odlazi na odmor koji će trajati sve do 7.01.2019.godine kada počinju pripreme za proljetni dio prvenstva. Ono što već sada možemo potvrditi je to da će ekipa sigurno jedan dio priprema obaviti u Turskoj i da ćemo tamo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica a imena protivnika u ovom trenutku još uvijek ne znamo" - javljeno je iz mostarskog kluba.
Pa ovo je treci put da smo u Turskoj,bili u Austriji na pripremama u FrancuskojPenaltiky je napisao/la:U Turskoj. WOW.
Znaci ipak velez ode u europu?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa ovo je treci put da smo u Turskoj,bili u Austriji na pripremama u FrancuskojPenaltiky je napisao/la:U Turskoj. WOW.![]()
haj bjezi jednom vas Husic poslao u Tursku i upisao to u ona tri miliona
Nego forumski ovisnice mozes li nagurat do 20 postova u prosjekuizadji nekad jbte imas li drustvo,picku
Posli u europu a zavrsili u maloj azijiGradonacelnik je napisao/la:Opet će organizovat crvenu noć za gorivo da se mogu vratit ,dok im vize ne isteknu.![]()
Imam hercegovačku drolju. Rekao sam ti već da malo bolje pratiš, ako si zaboravio kreni s Ginkom i prestani se provaljivati. Moš mislit imate pripreme u Turskoj. Kae bili u Austriji na pripremama tamo radili fasadeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa ovo je treci put da smo u Turskoj,bili u Austriji na pripremama u FrancuskojPenaltiky je napisao/la:U Turskoj. WOW.![]()
haj bjezi jednom vas Husic poslao u Tursku i upisao to u ona tri miliona
Nego forumski ovisnice mozes li nagurat do 20 postova u prosjekuizadji nekad jbte imas li drustvo,picku
Ti imasPenaltiky je napisao/la: Imam hercegovačku drolju. Rekao sam ti već da malo bolje pratiš, ako si zaboravio kreni s Ginkom i prestani se provaljivati. Moš mislit imate pripreme u Turskoj. Kae bili u Austriji na pripremama tamo radili fasade
Tek nakon što su se vratili sa prvog dijela prirema u Fojnici, i u pakleno vrućem Mostraru proveli tri dana, „Rođeni“ završnu fazu priprema odradit će u Francuskoj. U zemlji galskih pijetlova Velež će boraviti od 18. do 31. srpnja, gdje će odigrati i tri kontrolne utakmice.
Prva je na rasporedu već 23. srpnja, kada „Rođeni" igraju sa Brestom. 27. srpnja je susret sa Sošom, predstavnikom Francuske u Europa ligi i kojeg sa klupe predvodi Mehmed Baždarević, dok je generalka „Rođenim" uoči starta prvenstva i premijerligaškog susreta a Čelikom, utakmica koja se igra 30. lipnja sa Dijonom
Ero vidiš da si lud, proganjaš me po temama a ja ti kažem da skoro nikad u zadnje vrijeme ne pišem naveče jer radim prveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ti imasPenaltiky je napisao/la: Imam hercegovačku drolju. Rekao sam ti već da malo bolje pratiš, ako si zaboravio kreni s Ginkom i prestani se provaljivati. Moš mislit imate pripreme u Turskoj. Kae bili u Austriji na pripremama tamo radili fasade![]()
pa brato visis 24 sata na ovom forumu jbte ti mozes samo hemoroide na pakasu imat
![]()
a za Austriju nismo radili fasade nego igrali sa nekim Izraelcima. U Fracuskoj smo sa timovima iz Francuskog sampionata. Dva remija i poraz. Nemoj se ti javljat prodje ti mladost na forumu
![]()
]
Ma ja nabijes 20 postova dnevno za 20 minutaPenaltiky je napisao/la:Ero vidiš da si lud, proganjaš me po temama a ja ti kažem da skoro nikad u zadnje vrijeme ne pišem iza podne jer radim prveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ti imasPenaltiky je napisao/la: Imam hercegovačku drolju. Rekao sam ti već da malo bolje pratiš, ako si zaboravio kreni s Ginkom i prestani se provaljivati. Moš mislit imate pripreme u Turskoj. Kae bili u Austriji na pripremama tamo radili fasade![]()
pa brato visis 24 sata na ovom forumu jbte ti mozes samo hemoroide na pakasu imat
![]()
a za Austriju nismo radili fasade nego igrali sa nekim Izraelcima. U Fracuskoj smo sa timovima iz Francuskog sampionata. Dva remija i poraz. Nemoj se ti javljat prodje ti mladost na forumu
![]()
]
Pa uzmi pregledaj kad, ako ti je već stalo. Znam ja da si ti ljubitelj VHS kaseta i dial upa, al imaš stvar koja se zove mobitel, i tako ja na poslu između gledanja Family Guya i igranja Asphalta uđem. Pozdrav i sretno u Turskoj da neko ne padne sa skele.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ma ja nabijes 20 postova dnevno za 20 minuta![]()
vidis kako odgovoris u roku 5 min. Priznaj brato patoloski si ovisnik
Ma necu brato zayebajem se koji ti je rackuPenaltiky je napisao/la:Pa uzmi pregledaj kad, ako ti je već stalo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ma ja nabijes 20 postova dnevno za 20 minuta![]()
Naporan si, ne **** te niko na tvojoj temi ni jedan posto pa ovdje uletiš i hvališ se s Turskom, lad te uzmu ljudi **** uhvatiš se mog post counta. Jebote ko da si blizanac Bege Gutića.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma necu brato zayebajem se koji ti je rackuPenaltiky je napisao/la:Pa uzmi pregledaj kad, ako ti je već stalo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ma ja nabijes 20 postova dnevno za 20 minuta![]()
Nije hvaljenje bilo nego moj klasicni sarkazam sa komsijom koji obostrano koristimo. Malo ste vi u tuzli zatupljeni pa taj vid ne kontate nego ste balvani pravi. I ko te yebe magarac jedan ne citiram ja tebe nego ti mene. Blejis li telefon 24 sata. Hija zekanePenaltiky je napisao/la: Naporan si, ne **** te niko na tvojoj temi ni jedan posto pa ovdje uletiš i hvališ se s Turskom, lad te uzmu ljudi **** uhvatiš se mog post counta. Jebote ko da si blizanac Bege Gutića.
De se pohvali kako piješ Hajneken i griješ se na struju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije hvaljenje bilo nego moj klasicni sarkazam sa komsijom koji obostrano koristimo. Malo ste vi u tuzli zatupljeni pa taj vid ne kontate nego ste balvani pravi. I ko te yebe magarac jedan ne citiram ja tebe nego ti mene. Blejis li telefon 24 sata. Hija zekanePenaltiky je napisao/la: Naporan si, ne **** te niko na tvojoj temi ni jedan posto pa ovdje uletiš i hvališ se s Turskom, lad te uzmu ljudi **** uhvatiš se mog post counta. Jebote ko da si blizanac Bege Gutića.
Opet ne kontas sarkazam. Brato nije ni cudo da ste tako kolektivno zatupljeni. Koliko visis na forumu postao ti je dio zivota i forumske price uvrstavas u zivotne. Tako mi te zao tj jednog beskorisnog mladog zivota protracenog ovdjePenaltiky je napisao/la:De se pohvali kako piješ Hajneken i griješ se na struju.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije hvaljenje bilo nego moj klasicni sarkazam sa komsijom koji obostrano koristimo. Malo ste vi u tuzli zatupljeni pa taj vid ne kontate nego ste balvani pravi. I ko te yebe magarac jedan ne citiram ja tebe nego ti mene. Blejis li telefon 24 sata. Hija zekanePenaltiky je napisao/la: Naporan si, ne **** te niko na tvojoj temi ni jedan posto pa ovdje uletiš i hvališ se s Turskom, lad te uzmu ljudi **** uhvatiš se mog post counta. Jebote ko da si blizanac Bege Gutića.
Koji si ti seljak pa de hvališ da se griješ na struju.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.