Transferi igrača PL BiH - 2018/19

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Denchi
Kontakt:

Re: Transferi igrača PL BiH - 2018/19

Post Postao/la Denchi » 09 dec 2018, 13:02

MortemHz je napisao/la: Krupa out, Borac in.
e sad tek će se moći oko Dujakovića pričat :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 dec 2018, 17:57

Krupa teško da će ostati , moraju se baš sad fino pojačati.Mladost DK se rješava ovih igrača koji im uglavnom nisu prva postava ili koji su imali minimalan učinak ovu polusezonu.Očekujem ih u žestokoj borbi za 4 mjesto (Neko od trojca Zrinjski,Sarajevo i Široki će osvojiti kup vjerovatno)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 09 dec 2018, 18:13

U Mladosti je samo čišćenje onih koji zauzimaju prostor mlađim i uzimaju pare bez veze, nikakav egzodus. Pored ova 3 odlaze još 2 ili 3 gotovo sigurno. Delić je sigurno out, Tandina isto tako, Nikolić bi mogao biti prvi veći transfer kod nas. Ne vjerujem da će biti nekih pojačanja osim mlađih igrača. Lelić je zanimljiv, Kulović iz GOŠKa je želja ali čisto sumnjam da će ga pustiti.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 09:24

Addict je napisao/la:U Mladosti je samo čišćenje onih koji zauzimaju prostor mlađim i uzimaju pare bez veze, nikakav egzodus. Pored ova 3 odlaze još 2 ili 3 gotovo sigurno. Delić je sigurno out, Tandina isto tako, Nikolić bi mogao biti prvi veći transfer kod nas. Ne vjerujem da će biti nekih pojačanja osim mlađih igrača. Lelić je zanimljiv, Kulović iz GOŠKa je želja ali čisto sumnjam da će ga pustiti.
Igrao je ovaj diallo ako se ne varam pocesto, ko ostaje na lijevom beku?

Za nikolica se tek za 2 godine moze uzeti prava lova, nista jos nije pokazao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 dec 2018, 10:29

Igrao Diallo kod Sabica, kao i Misic.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 10 dec 2018, 13:06

Diallo je startao sam par utakmica, više kod Šabe nego kod Zildžovića. I Mišića i Dialla je koštao jezik, nešto przne po treningu a ovaj to ne da. Meni lično su obojica sasvim solidni igrači, međutim prva dva stopera su Isaković i Marković, treći Hreljić a Diallo tek četvrti. Mišić je druga opcija DESNOG beka jer ga je mali Nikolić izbacio iz ekipe, pa se ovaj buni. Lijevo je Asani i sve je bolji i bolji a Delić jednostavno nije kalibar za PL. Ovo mu je drugi put da je kod nas i sve isto. Kiks igrač preko koga nam je Sarajevo dalo 3 gola kad smo ono dobili 6 od njih. Mali Dragutinović može igrati cijelu lijevu stranu a Vehab desnu. Prvom je 18 a drugom 21 godina pa će mislim to biti opcije umjesto Mišića i Delića.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 14:19

Evo Olimpik pokupi I Pandzu I K.Handzica

Extra igraci za njih

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 dec 2018, 14:19

Denchi je napisao/la:Evo Olimpik pokupi I Pandzu I K.Handzica

Extra igraci za njih
+ Zeba a neće tu stati, valja se boriti sa Veležom*
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 10 dec 2018, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 dec 2018, 14:22

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Evo Olimpik pokupi I Pandzu I K.Handzica

Extra igraci za njih
+ Zeba a neće tu stati, valja se boriti sa Olimpikom.
:bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 dec 2018, 14:29

Addict je napisao/la:Diallo je startao sam par utakmica, više kod Šabe nego kod Zildžovića. I Mišića i Dialla je koštao jezik, nešto przne po treningu a ovaj to ne da. Meni lično su obojica sasvim solidni igrači, međutim prva dva stopera su Isaković i Marković, treći Hreljić a Diallo tek četvrti. Mišić je druga opcija DESNOG beka jer ga je mali Nikolić izbacio iz ekipe, pa se ovaj buni. Lijevo je Asani i sve je bolji i bolji a Delić jednostavno nije kalibar za PL. Ovo mu je drugi put da je kod nas i sve isto. Kiks igrač preko koga nam je Sarajevo dalo 3 gola kad smo ono dobili 6 od njih. Mali Dragutinović može igrati cijelu lijevu stranu a Vehab desnu. Prvom je 18 a drugom 21 godina pa će mislim to biti opcije umjesto Mišića i Delića.
Pisao sam na temi Mladosti kako je Misic daleko najlosiji igrac ekipe. Ima znanje ali je nespreman i spor.
Za par meceva na pocetku sezone je glavni krivac i mislim da nije slucajno sto je ekipi krenulo kad je ispao iz tima. Ne kazem da je jedini razlog.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2018, 21:52

evo i mi se spominjemo :clap:
:njanjanja:
U Fudbalskom klubu Sarajevo definitivno nemaju namjeru “prespavati” predstojeći prelazni rok.

Još i prije posljednjeg kola prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH šef stručnog štaba bordo ekipe Husref Musemić na zvaničnoj press-konferenciji najavio je mogućnost odlaska nekih nogometaša.

Samim tim, izvjesno je da će klupsko rukovodstvo popunjavati igrački kadar nekim zimskim pojačanjima.

Kako saznaje ****.ba, jedna od meta aktuelnog lidera bh. prvenstva je slovenski veznjak Rok Kronaveter, trenutni član Olimpije.

Riječ je o iskusnom fudbaleru (32 godine), koji je osim u slovenskom šampionatu nastupao u Rumuniji (Petrolul), Mađarskoj (Gyori) i njemačkoj (Energie Cottbus), a sakupio je i četiri nastupa za reprezentaciju Slovenije (jedan gol).

Trenutno je u nemilosti Olimpijinog predsjednika Milana Mandarića te bi vrlo lako mogao napustiti Ljubljanu bez obeštećenja, što u bordo klubu svakako namjeravaju iskoristiti… Da li će u tome i uspjeti, saznat ćemo narednog mjeseca, kada se “otvara” prelazni rok.
:pray:

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 12 dec 2018, 12:58

Hšk Zrinjski Mostar :
In :
Out:
Toni Jović ------> Raskid ugovara
Stefan Barić --->Raskid ugovora

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 dec 2018, 13:12

Baric ce biti solidno pojacanje nekom od klubova koji se ne bori za sami vrh.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 15:47

GradKamena2 je napisao/la:Hšk Zrinjski Mostar :
In :
Out:
Toni Jović ------> Raskid ugovara
Stefan Barić --->Raskid ugovora
Čabraja? in?

Baka:
"Volio bih Jovana Blagojevića, zatim Ševku Okića iz Čelika kao napadača i Irfana Hadžića iz Radnika. Eto, to su tri igrača koje bih volio vidjeti u Zrinjskom."
evo Šećerović slobodan isto , Sloboda, Čelik??? dobar igrač za sredinu tabele...

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 12 dec 2018, 16:37

A neznam jos za Cabraju ima nekih prica,vidit cemo sta ce bit.

Od ovih ostalih nebi ni ja imo nista protiv Blagojevica i Hadzica.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 17:24

GradKamena2 je napisao/la:A neznam jos za Cabraju ima nekih prica,vidit cemo sta ce bit.

Gržan,Marković hoće od njih neko ić?
Stanić?
Bekić?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 18:08

Zvijezda raskinula sa stoperom Damirom Memovićem

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 12 dec 2018, 20:05

Denchi je napisao/la:Zvijezda raskinula sa stoperom Damirom Memovićem
Zar nije bio odlican u zadnjem dijelu?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 12 dec 2018, 20:25

Denchi je napisao/la:
GradKamena2 je napisao/la:A neznam jos za Cabraju ima nekih prica,vidit cemo sta ce bit.

Stanić?
Bekić?
Navodno bi trebali ic Grzan,Stanic i mozda Pezer to sam cuo. neke informacije al niko nece da se odrekne dobri primanja realno nebi. niko normalan.

Sto se tice navijaca Hairlahovic,Cirjak,Rustemovic,Bekic sve bi. to bilo rascerano.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 dec 2018, 21:04

GradKamena2 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Stanić?
Bekić?
Navodno bi trebali ic Grzan,Stanic i mozda Pezer to sam cuo. neke informacije al niko nece da se odrekne dobri primanja realno nebi. niko normalan.

Sto se tice navijaca Hairlahovic,Cirjak,Rustemovic,Bekic sve bi. to bilo rascerano.
Pezer još ozljeđen?
ma ja to sam i mislio i onda ostajete sa 4 na krilima, 2 seniora i 2 mlada, dobar balans

dobro za ova 2 zadnja panja kontam, šta je s ovom prvom dvojicom? Čirjak je odigrao dosta, je li baš loš toliko ili nervira nečim?

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.