Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mig_Mig » 12 dec 2018, 00:02

SiamoNoi je napisao/la:Ovdje strah i dalje velik.Neviđeno nešto.Šta će bit u iducim godinama sve me strah i zamišljat.

Nego ima li onih Serie A 4/4 :lol: Liga nikad bolja :urnebes:
Smijehom strah pokrijemo. Gutas li knedle?
Max Allegri

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 12 dec 2018, 00:05

Napolija izbacio onaj kiks u Beogradu.

Inter očekivano ispao. Barca je daleko ispred, a luzerski Tottenham ima bolji tim također.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 dec 2018, 00:06

Denno je napisao/la:Sta se ovdje puta pisalo da samo timovi iz Milana uz Juve trebaju igrati lp, kao sta ce tu Roma, lazio i sl. Roma s pola gasa prodje grupu, interu se PSV Eindhoven usra u zivot :thumbup:.
jbg deno, ne može se ni u šali porediti grupa sa cska i plzenom unutra sa barselonom/kokoškama i psg/liverpulom.

roma bi u ove dvije grupe jedva treće mjesto izborila sa ovakvom formom.

stoji to da su oba kluba imala priliku u šaci i da su zavisili isključivo o sebi, ali ruku na srce, imali su nesreću da upadnu u dvije najgore grupe... i opet im za dlaku izmaklo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 12 dec 2018, 00:12

Osim13 je napisao/la:
Manuel je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Romanisti, hvala za Alju :kafa:
Isplatio vam se vec :salut:
Ne znam šta je moćnije, ovi bodovi što je spasio do sada u EPL, LP ili pucanje čireva na podforumu EPL-a :rol: :tokralju:
A snimak-foursome, to nista? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 dec 2018, 00:23

Dobar je China city...pogodili su stativu protiv Juventusa ..samo dok ritam ufate :urnebes:

Juvesampion
Kontakt:

Post Postao/la Juvesampion » 12 dec 2018, 00:31

Ljudi sta je sa vama opet će nas optužiti za namještanje jer smo im smjestili asamou i to u 2 bitne utakmice. Ja očekujem pokretanje postupka već sutra

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 12 dec 2018, 00:37

Juvesampion je napisao/la:Ljudi sta je sa vama opet će nas optužiti za namještanje jer smo im smjestili asamou i to u 2 bitne utakmice. Ja očekujem pokretanje postupka već sutra
Slijedece sedmice Corki to pokrece. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 dec 2018, 00:38

SiamoNoi je napisao/la:Ovdje strah i dalje velik.Neviđeno nešto.Šta će bit u iducim godinama sve me strah i zamišljat.

Jel ti shvatas da se ovim postom smijes sam sebi i sam sebe bukvalno sprdas/provociras. Ono cemu se podsmjehujes je ono za sta navijas.

Lik pobudalio od racunara. Vise ne zna koga da troluje, pa počeo sam sebe..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 dec 2018, 00:50

Cudo niste prosli sa Asamoahom najboljim lijevim bekom Juventusa 2017/18. :D

Bio je tad dobar, samo sto su svi zaboravili da je prije toga 3 godine najgori bio. :D

Veceras mi je bolji Napoli bio, oni su ispali nezasluzeno u ovoj grupi jer Liverpool nije pokazao nista vise. Ovo je moglo lagano biti i remi da Napoli prodje. Inter je sa druge strane imao 90% sansi da prodje i pobjedi mrtvi PSV. Nakon izvlacenja su sanse bile slabe ali onda je Tottenham kiksao par utakmica i Interu se otvorilo. Tako da je ovo veceras nevidjeni kiks Intera i kada nisu ovo dobili onda nisu zasluzili da idu dalje. Mozda je greska i sto nisu protiv Juventusa odmorili 7-8 igraca i to je to.
Napoli je sa druge strane baksuz jer kada se sagleda svih 6 utakmica oni su zasluzili prolaz podjednako kao i ostale ekipe u teskoj grupi iako su im se davale male sanse.

Ovo je bio jedan dostojanstven nastup 4 Ita ekipe sve u svemu s tim da je Inter mogao ovo vrlo lako napraviti boljim za Italijane ali su chokali.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 12 dec 2018, 02:55

Italia je napisao/la:
SiamoNoi STRAH je napisao/la:Ovdje strah i dalje velik.Neviđeno nešto.Šta će bit u iducim godinama sve me strah i zamišljat.

Jel ti shvatas da se ovim postom smijes sam sebi i sam sebe bukvalno sprdas/provociras. Ono cemu se podsmjehujes je ono za sta navijas.

Lik pobudalio od racunara. Vise ne zna koga da troluje, pa počeo sam sebe..
Nisi daleko od istine...lik STRAH ponavlja u svakom postu...konta da nas lozi, samo mu slabo ide..puko je skroz.. :mrgreen:

Ali...on je uporan i ceka svojih 2 minute...necemo ni mi biti prvaci dozivotno..stvari ce se kad tad promjeniti...i onda ce on da iskoci.. :beba:

Dobro sad...meni je drago da je nas coporase skinuo sa crne liste..veliki + za ovo Mr. STRAH.. :thumbup: we love u2

MR.STRAH, mozes nastaviti trolati i sa "liga nikad bolja"...to niko nije rekao, nego da je liga bolja iz godine u godinu, svidjelo se to tebi ili ne, ali je tako...uostalom, kako da je "nikad bolja", kad svi znamo da su talijani 90ih uzimali po tri trofeja u Evropi...pa ti kontaj matematiku.. :idea:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 dec 2018, 06:32

Nisam gledao Intera tako da ne mogu komentarisati. Ne bi mi bilo mrsko da su prošli.

Napoli je ukakio sa onim neriješenim sa Zvezdom, i sinoć su imali prvo Callejon pa Milik... promašili kad im najdraže bilo...jbm li im...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 12 dec 2018, 07:31

Napoli vazda sebi zakomplikuje . Najgore ispadanja gdje imas isto bodova..

A sto se tice Inde. Nista novo.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 dec 2018, 08:24

Ko ih J....vise para za Juve ...taman su nam godisnju platu Ronia castili ovim ispadanjem :kafa:

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 12 dec 2018, 08:48

Sramota je to ipak da ekipa koja ima najboljeg veznjaka Brozovica i najbolje stopere lige nemogu dobiti Velikog Psv jos kuci gdje sve imaju u svoje ruke.
Ako se nevaram nakon 3 odigrane utakmice su imali 6 bodova , Tottenham 1. Pa eto ....

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 dec 2018, 09:20

rope11 je napisao/la:
jbg deno, ne može se ni u šali porediti grupa sa cska i plzenom unutra sa barselonom/kokoškama i psg/liverpulom.

roma bi u ove dvije grupe jedva treće mjesto izborila sa ovakvom formom.

stoji to da su oba kluba imala priliku u šaci i da su zavisili isključivo o sebi, ali ruku na srce, imali su nesreću da upadnu u dvije najgore grupe... i opet im za dlaku izmaklo.
Ne sporim ja to, nego jednostavno zelim prikazati koliko su oni natpisi glupi do kurca i kako ti se niko nece skloniti na osnovu imena, neka lp igra onaj ko zasluzi kroz sezonu.

Istina Romu je sreca pomazila glede grupe, al istu tu srecu Roma je i zasluzila, godinama se igralo sa najjacima i bilo je tu ok rezultata, nije dr sesir dosao sam od sebe. Neki gube od faking Beer Sheve (ako se tako pise) u Europi i logicno da ce biti 4ti sesir i dobiti tezu grupu.

Napoli je sam sebi kriv, kiks u Beogradu, ispustanje pobjede u zadnjim minutama protiv PSG, sinoc poraz uz promasene dvije odlicne sanse pred sam kraj. Odlicne predstave na skoro svakoj utakmici, ali kratka klupa ili mentalitet, jbg :zzz:
embrace the chaos

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 12 dec 2018, 09:54

J1897 je napisao/la:Sramota je to ipak da ekipa koja ima najboljeg veznjaka Brozovica i najbolje stopere lige nemogu dobiti Velikog Psv jos kuci gdje sve imaju u svoje ruke.
Ako se nevaram nakon 3 odigrane utakmice su imali 6 bodova , Tottenham 1. Pa eto ....
Zaboravio si golmana i napadaca :urnebes:

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 12 dec 2018, 14:07

Ne mozes rec da je Napoli ispao zbog Beograda kad je I Liverpool tamo kiksao. Napoli je ispao direktno od Liverpoola.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 dec 2018, 14:09

chi3llo je napisao/la:Ne mozes rec da je Napoli ispao zbog Beograda kad je I Liverpool tamo kiksao. Napoli je ispao direktno od Liverpoola.
Napoli - Liverpool 1:0
Liverpool - Napoli 1:0

:?:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 12 dec 2018, 14:15

Lillard je napisao/la:
chi3llo je napisao/la:Ne mozes rec da je Napoli ispao zbog Beograda kad je I Liverpool tamo kiksao. Napoli je ispao direktno od Liverpoola.
Napoli - Liverpool 1:0
Liverpool - Napoli 1:0

:?:
Zabij im jos jedan onda.
Imali su u svojim rukama prolaz, da Liverpool nije kiksao protiv zvezde bilo bi sve rijeseno prije ove utakmice. Sbb kbb.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 dec 2018, 14:26

Napoli je ispao zbog one majstorije Di Marie u zadnjoj minuti kad je zabio za 2-2.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.