Ševčenko, ja sam mislio da je ovo tema o Sarajevu, ne Veležu, Želji, opet Željo, stvarno ste opsjednuti, pametnom dosta, ćao momci!!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uveli internet i na psihijatriji ....maestro< je napisao/la:Vjerovatno sto sam se jucer registrovao, imate datum registracije ispod nicka![]()
Ševčenko, ja sam mislio da je ovo tema o Sarajevu, ne Veležu, Želji, opet Željo, stvarno ste opsjednuti, pametnom dosta, ćao momci!!!
Ja kralju da sam opsjednut pisao bih po vašovoj temi,ne znam ja ko ovdje visi i ko je opsjednut čijim klubom???maestro< je napisao/la:Vjerovatno sto sam se jucer registrovao, imate datum registracije ispod nicka![]()
Pa stvarno nema smisla, jos u njihovoj "avliji"Megamon je napisao/la:
Ja bezobrazluka
kume,potpis za ovo...Batistuta je napisao/la:Kada se radilo za Zrinjski,izmišljali odlasci u Evropu za lišticu,guralo Želju prošle godine svim sredstvima,guralo Modriču to je sve bilo uredu.Kada se udarao igrač Sarajeva Sadović od strane navijača Borca(registrovana utakmica za Borac),prošle godine krađe u Mostaru,Travniku,u Tuzli(svi glasaju nelegalno da se utakmica ponovi,protiv svih pravila),lištica kući itd.,savez nas krao,delegiranje sudija se namještalo,to je svima bilo OK,e sada je gospodo došlo vrijeme da se stvari postave na svoje mjeste i da mačka kolo vodi a ne miševi.
NOBELOVA NAGARADApastore je napisao/la:kume,potpis za ovo...Batistuta je napisao/la:Kada se radilo za Zrinjski,izmišljali odlasci u Evropu za lišticu,guralo Želju prošle godine svim sredstvima,guralo Modriču to je sve bilo uredu.Kada se udarao igrač Sarajeva Sadović od strane navijača Borca(registrovana utakmica za Borac),prošle godine krađe u Mostaru,Travniku,u Tuzli(svi glasaju nelegalno da se utakmica ponovi,protiv svih pravila),lištica kući itd.,savez nas krao,delegiranje sudija se namještalo,to je svima bilo OK,e sada je gospodo došlo vrijeme da se stvari postave na svoje mjeste i da mačka kolo vodi a ne miševi.
To je tako i to su činjenice,a ima ovih "realnih" koji se javljaju kada se Sarajevu aut pogrešan dosudi.Hvala Bogu pa naš klub staje na prave noge i da neće kao neki trajati sezonu i odlaziti u zaborav,nego će opstati kao najveći u državijohnnyHZ je napisao/la:NOBELOVA NAGARADApastore je napisao/la:kume,potpis za ovo...Batistuta je napisao/la:Kada se radilo za Zrinjski,izmišljali odlasci u Evropu za lišticu,guralo Želju prošle godine svim sredstvima,guralo Modriču to je sve bilo uredu.Kada se udarao igrač Sarajeva Sadović od strane navijača Borca(registrovana utakmica za Borac),prošle godine krađe u Mostaru,Travniku,u Tuzli(svi glasaju nelegalno da se utakmica ponovi,protiv svih pravila),lištica kući itd.,savez nas krao,delegiranje sudija se namještalo,to je svima bilo OK,e sada je gospodo došlo vrijeme da se stvari postave na svoje mjeste i da mačka kolo vodi a ne miševi.![]()
![]()
potpisjohnnyHZ je napisao/la:NOBELOVA NAGARADApastore je napisao/la:kume,potpis za ovo...Batistuta je napisao/la:Kada se radilo za Zrinjski,izmišljali odlasci u Evropu za lišticu,guralo Želju prošle godine svim sredstvima,guralo Modriču to je sve bilo uredu.Kada se udarao igrač Sarajeva Sadović od strane navijača Borca(registrovana utakmica za Borac),prošle godine krađe u Mostaru,Travniku,u Tuzli(svi glasaju nelegalno da se utakmica ponovi,protiv svih pravila),lištica kući itd.,savez nas krao,delegiranje sudija se namještalo,to je svima bilo OK,e sada je gospodo došlo vrijeme da se stvari postave na svoje mjeste i da mačka kolo vodi a ne miševi.![]()
![]()
de bgti ne pricaj nebuloze.UPS je napisao/la:Ocekujem da konacno prorade nasi napadaci. Toliko smo se ispromasivali u ovih 10 kola da je red da nekog posteno natrpamo. A maleni su nam bas musterije posljednjih godina
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Napapijri, tutankamon1905 i 46 gostiju.