Šuknuli su oni sami sebi. Kad ne možeš dobit PSVa kući nisi ni za Evropa lige.Kaunas je napisao/la:Kako ga Barcelona suknu Interu
Callejon i Milik povadiše Manea.

Kakva noć luzeraja i muda ko u komaraca.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Šuknuli su oni sami sebi. Kad ne možeš dobit PSVa kući nisi ni za Evropa lige.Kaunas je napisao/la:Kako ga Barcelona suknu Interu
Jaro klop moze svakog izbaciti od nabrojanih timova dugo je do februara marta pool imam ekipu klopa koji i mrtvaca ce svojom motivacijom ozivjeti. Pull se nije nesto pokazo u grupnoj fazi ali to je tim. Koji ima snagu i sigurno moze izbaciti bilo koga od navedenih momcadiBarbarossa je napisao/la:Moguci protivnici Liverpoola u 1/8
Real Madrid
Bayern
Barcelona
Borussia Dortmund
Porto
Juventus
Kaunas je napisao/la:Da hoce ovog Lpoola zakacit u KO fazi neki normalan tim, tipa Reala ili Juveta a ne da opet odu u finale a igrali protiv jednog ozbiljnog protivnika od grupe pa do finala.
Ko viHendo je napisao/la:Daj nam Bayern da dokrajčimo Saurmana.
Ko je rekao da se bori, Calcio je odavno jednosmjerna ulica koja vodi u Torino.tajger je napisao/la:E pa sa kim se juventus bori za naslov prvaka Italije braco moja
Gdje ti tamo vidiš neku borbutajger je napisao/la:E pa sa kim se juventus bori za naslov prvaka Italije braco moja
Uzet je Runa, sljedeći je Messi.Derdiyok je napisao/la:Juve napravio monopol u Italiji, ali kad je klempa u pitanju kurko.
Sad kao Napoli bio los?let3 je napisao/la:Gdje ti tamo vidiš neku borbutajger je napisao/la:E pa sa kim se juventus bori za naslov prvaka Italije braco mojaljudi uzeli zaredom 7 titula i idu po još toliko
S kim si takav si.MElloo je napisao/la:Valjda je Icardi napokon skonto s kim igra i treba bjjezat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.