Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FoSte95
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la FoSte95 » 11 dec 2018, 10:08

Derdiyok je napisao/la:Je li neko imao problema sa kičmom ? Mislim na ozbiljnije probleme.
FoSte95 je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Pada li kod vas snijeg ? :roll:
Na Ilidži pada :kafa:
U kojem dijelu tačno ? Jel priznat snijeg :mrgreen:
federalnom :mrgreen:

biće referendum povodom toga pitanja :kafa:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 11 dec 2018, 14:12

Nešto najbolje što sam vidio u ovoj godini. :bow:

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 dec 2018, 14:34

Advokat i kardiolog iz Pakistana silovali 18togodisnju djevojku u Bihacu. Nema panike, oni su samo u prolazu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 dec 2018, 14:55

Dodik trazio da se sa sjednice iznese zastava BiH. Pa upravu je vala, treba ovu skloniti a postaviti ljiljane.

#respectdodo
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 dec 2018, 15:02

Bosniacum Lilium je napisao/la:Advokat i kardiolog iz Pakistana silovali 18togodisnju djevojku u Bihacu. Nema panike, oni su samo u prolazu
I onda idioti zale ovu stoku i imaju obraza da ih porede sa nasim izbjeglicama devedesetih ili cak sa nasim ljudima danas po Zapadu koji su civilizacijski u 25-tom stoljecu u usporedbi sa ovim pecinarima.

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 11 dec 2018, 15:07

@kajzer10
Sve su to pojedinici, u svakom zitu ima kukolja, ne osudjuj cjelinu zarad pojedinacnih slucajeva, bilo je sigurno primjera gdje su i nase izbjeglice radile nekad nesto negdje slicno.
BATMAN HAS NO LIMITS

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 dec 2018, 15:10

Kajzer10 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Advokat i kardiolog iz Pakistana silovali 18togodisnju djevojku u Bihacu. Nema panike, oni su samo u prolazu
I onda idioti zale ovu stoku i imaju obraza da ih porede sa nasim izbjeglicama devedesetih ili cak sa nasim ljudima danas po Zapadu koji su civilizacijski u 25-tom stoljecu u usporedbi sa ovim pecinarima.
Plasim se da cemo mi imati tamo problema zbog ovih debila. To je teska bagra koja silom namece svoju kulturu gdje god dosli. I to domicilno stanovnistvo mijesa sa islamom. Za silovatelje je jedina pravedna kazna - kastracija. Ja bih ovo sve otjerao nazad.

Rodjak koji inace radi kao izbacivac u jednom klubu u Njemačkoj, radio je na obezbjedjivanju tih kampova po Njemačkoj. Bukvalno je u 25 godina prosao sve po klubovima, ali kaze da nije vidio vecu stoku u zivotu od ovih migranata.

Nasa dijaspora u Europi je najbolja dijaspora ikad. Probale su Svabe i sa drugim nacijama, pa su vidjeli da nema hajra i opet otvorili granice za nas :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 dec 2018, 15:25

Gotham je napisao/la:@kajzer10
Sve su to pojedinici, u svakom zitu ima kukolja, ne osudjuj cjelinu zarad pojedinacnih slucajeva, bilo je sigurno primjera gdje su i nase izbjeglice radile nekad nesto negdje slicno.
Jah, pojedinci. Komesar jednog kantona izbaci podatke kako u prosjeku SVAKI DAN ti ljudi urade nesto lose, od kradja, provala, ubistava, napada, narusavanja JRM a evo poceli su i silovati i opet cemo brujiti o pojedincima. Odi do Krajine i upitaj tamosnje stanovnike kako zive i kako se ponasaju te "izbjeglice". Cuj izbjeglice.
Nevidjeni bezobrazluk je porediti nase ljude i ovu stoku.
Bosniacum Lilium je napisao/la: Plasim se da cemo mi imati tamo problema zbog ovih debila. To je teska bagra koja silom namece svoju kulturu gdje god dosli. I to domicilno stanovnistvo mijesa sa islamom. Za silovatelje je jedina pravedna kazna - kastracija. Ja bih ovo sve otjerao nazad.

Rodjak koji inace radi kao izbacivac u jednom klubu u Njemačkoj, radio je na obezbjedjivanju tih kampova po Njemačkoj. Bukvalno je u 25 godina prosao sve po klubovima, ali kaze da nije vidio vecu stoku u zivotu od ovih migranata.

Nasa dijaspora u Europi je najbolja dijaspora ikad. Probale su Svabe i sa drugim nacijama, pa su vidjeli da nema hajra i opet otvorili granice za nas :)
Europa od naseg covjeka dobije gotov proizvod. Zna raditi svoj zanat, ima polozen jezik, suti i radi svoj posao. Pakistance i co moras uciti od abecede pa dalje kako ce sta raditi a najgore sto taj i ne zeli raditi.

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 11 dec 2018, 15:36

@Kajzer

Isto takvo misljenje kao ti o njima, imat ce za nase ljude Hans iz Dortmunda, dok ce Philipp iz Gelsenkirchena reci sve najbolje o njima zavisi s kakvom je ko vrstom ljudi imao iskustva. Tako da ne postoji losa ili dobra nacionalna pripadnost, postoje samo losi ili dobri ljudi.
BATMAN HAS NO LIMITS

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 dec 2018, 15:52

Gotham je napisao/la:@Kajzer

Isto takvo misljenje kao ti o njima, imat ce za nase ljude Hans iz Dortmunda, dok ce Philipp iz Gelsenkirchena reci sve najbolje o njima zavisi s kakvom je ko vrstom ljudi imao iskustva. Tako da ne postoji losa ili dobra nacionalna pripadnost, postoje samo losi ili dobri ljudi.
Nas čovjek cuci ko pas pred ambasadom godinu dana za komad papira. Prvo nadje posao, polozi jezik i ode raditi. Sve legalno i transparetno.
Ovi bez icega, preko planine ilegalno i hoce socijalu. Na putu do te socijale, u jednom kantonu, na jednom malenom komadicu Europe pocine 250 krivicnih djela za 4 mjeseca. Ako to rade nasi ljudi, ja se stvarno izvinjavam. :thumbup:

Gotham
Kontakt:

Post Postao/la Gotham » 11 dec 2018, 15:56

Uzimas samo pozitivne primjere nasih ljudi, ali vjeruj da znam bezbroj nasih koji nisu bas pozitivni primjeri.
BATMAN HAS NO LIMITS

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 dec 2018, 16:10

Gotham je napisao/la:Uzimas samo pozitivne primjere nasih ljudi, ali vjeruj da znam bezbroj nasih koji nisu bas pozitivni primjeri.
:?
Ok stari.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 dec 2018, 16:13

Kod mene rodjak koji je citav zivot po Evropi, tamo odrastao, a ima sad 40 godina.
Jos prije 10 godina mi pricao kako nema necivilizovanijih ljudi od Pakistanaca.
Ni 0,1 % ne postuju zakone i drzavu gdje dodju.
On zivio u Italiji tada gdje ih ima najvise od svih zemalja u EU, i to bas mislim u gradu gdje ih ima najvise od svih EU gradova.

Nazalost, zbog prevelikog iseljavanja iz nase zemlje mi cemo morati takve da naseljavamo u nasu drzavu, i to sto prije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 dec 2018, 16:19

Gotham je napisao/la:@Kajzer

Nazalost, postoje vidne razlike u kulturi ljudi, i zbog tih kulturnih razlika je Njemacka napredna, mi smo neko dno Evrope, a Pakistan dno Svijeta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2018, 16:30

Ima kod nas ljudi koji su se sturili sto su ovi dosli realno. Koji se vise poistovjecuju sa nekom osobom koja je iz muslimanske zemlje nego sa Slavenima.
To se i desilo nama jer mi kao moramo prihvatiti izbjeglice jer su "muslimani". Isto kao sto bi se ovi iz RS digli da stizu neke pravoslavne izbjeglice. Stetno po drzavu, vidi se da u drzavi vlada nacionalizam cim ti imas i jednog sto pod parolom "jadni ljudi" ide tamo pomaze im. A ne zapita se kako su ovi usli u drzavu, znaci imamo ljude kojima je vjera ispred drzave.

U Tuzli ima onaj jedan momak ode nesto pomaze im. Odmah vidis da im ide pomoci ne jer je dobar covjek vec jer su muslimani.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 dec 2018, 16:38

tuzlak1987 je napisao/la:Ima kod nas ljudi koji su se sturili sto su ovi dosli realno. Koji se vise poistovjecuju sa nekom osobom koja je iz muslimanske zemlje nego sa Slavenima.
To se i desilo nama jer mi kao moramo prihvatiti izbjeglice jer su "muslimani". Isto kao sto bi se ovi iz RS digli da stizu neke pravoslavne izbjeglice. Stetno po drzavu, vidi se da u drzavi vlada nacionalizam cim ti imas i jednog sto pod parolom "jadni ljudi" ide tamo pomaze im. A ne zapita se kako su ovi usli u drzavu, znaci imamo ljude kojima je vjera ispred drzave.

U Tuzli ima onaj jedan momak ode nesto pomaze im. Odmah vidis da im ide pomoci ne jer je dobar covjek vec jer su muslimani.
Nama se desilo jer smo na granici sa EU, svakako nam dolaze preko pravoslavnih zemalja.

Za drzavu bi najbolje bilo kad bi pokrenuli kakve programe pa da ih zaposlimo u neka deficitarna zanimanja koja vec postoje kod nas ili koja ce postojati u buducnosti. Da pokusamo malo nadomjestiti to sto nam ljudi odose u druge drzave.
5 godina nek rade kod nas, dobiju nase papire i nek idu za Njemacku.
Dobro i nama i njima, a dobro i Njemackoj.
Ali sama pomisao da mi pokrenemo neke programe.

Da, onaj lik sto je medresu zavrsio, citajuci ga covjek bi rekao da su to sve buduci Bil Gejtsovi, a ne judi koji su samim dolaskom u nasu zemlju pocinili krivicno djelo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2018, 16:46

Ne primati ih nikako jer nemaju papire. Za 2-3 godine cemo mi kao drzava imati probleme jer ce Hrvatska i Srbija te onakvi kao Madjarska da nas optuzuju za terorizam samo jer iz upustaju oni iz RS-a pa onda ih kao moraju Bosnjaci primati jer je ista vjera.
Bosnjacki vrh se nije ogradio od ovoga znaci fucka se njima za gradjanskom drzavom oni se vode dzamijom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 dec 2018, 16:51

tuzlak1987 je napisao/la:Ne primati ih nikako jer nemaju papire. Za 2-3 godine cemo mi kao drzava imati probleme jer ce Hrvatska i Srbija te onakvi kao Madjarska da nas optuzuju za terorizam samo jer iz upustaju oni iz RS-a pa onda ih kao moraju Bosnjaci primati jer je ista vjera.
Ne mislim na njih, primati one koji imaju papire, isto kao sto Nijemci nase ljude primaju.
Mi kao drustvo smo vec usli u fazu kad trebamo poceti djelovati po pitanju ovih odlazaka, sad to mozda ne vidis, ali kad ti cijene pocnu skakati zbog nedostatka radne snage u pojedinim zanimanjima onda ces sigurno vidjeti.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 dec 2018, 16:52

tuzlak1987 je napisao/la:Ima kod nas ljudi koji su se sturili sto su ovi dosli realno. Koji se vise poistovjecuju sa nekom osobom koja je iz muslimanske zemlje nego sa Slavenima.

Manjina se poistevjecuje sa njima zbog toga. Kod nas se misljenje uopste ne razlikuje toliko od bilo koje druge zemlje koja je zahvacena krizom.
Ima svjesnih i nesvjesnih.
Ne vidim ni zasto bi se neko poistevjecivao sa Slavenima. Zaboli me za Slavene.

ASD, ne mozes zaposliti nikog kad nece da rade ovdje tj ne zele da budu ovdje. Cilj je preko Hrvatske doci do Italije ili Slovenije i onda im je nebitno gdje ce zavrsiti. Samo da nije Balkan i istocna Europa.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 dec 2018, 16:57

Kajzer10 je napisao/la:
ASD, ne mozes zaposliti nikog kad nece da rade ovdje tj ne zele da budu ovdje. Cilj je preko Hrvatske doci do Italije ili Slovenije i onda im je nebitno gdje ce zavrsiti. Samo da nije Balkan i istocna Europa.
Znam, ali svakako papire nece dobiti od Njemacke, niti bilo koje druge EU drzave.
To bi im bio jedini nacin da se dokopaju Njemacke, da rade kod nas odredjeno vrijeme, izganjaju nase papire pa cekaju u redu kao i mi.
Ne mislim na ovu stoku sto bez mozga ide preko granica nego na ljude koji makar malo mozga imaju i shvataju da je to jedini nacin. U svakom slucaju im je bolje ovdje nego tamo odakle su.

To isto Slovenija i Hrvatska rade s nasim ljudima.
Idu kod njih raditi neko vrijeme (doduse krace) pa onda idu za Njemacku.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Homelander, JackW, Quartararo i 20 gostiju.