Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
koliko je slaba liga ove sezone kad je ovakav Milan na 4. mjestu 

Don't believe the hype.
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da niste upravu jer Milanu fakticki fali pola ekipe. Ovako losa predstava je morala kad-tad doci. Slabije su Rimske ekipe, ali bez obzira na slabije predstave izborili su prolazak u svojim grupama.
Napoli u najjacoj grupi Lp ima realne sanse za prolazak, Inter isto tako. Mislim da liga svake godine ide uzlaznom putanjom. Tome svjedoce rezultati u Lp, dolazak ekstra igraca u ligu, sve bolja posjecenost na ligaskim utakmicama.
Napoli u najjacoj grupi Lp ima realne sanse za prolazak, Inter isto tako. Mislim da liga svake godine ide uzlaznom putanjom. Tome svjedoce rezultati u Lp, dolazak ekstra igraca u ligu, sve bolja posjecenost na ligaskim utakmicama.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Gledaj milanista sto osporavaju jacinu lige, cak usput srozavajuci i sebe, a sve u cilju omalovazavanja Juventusove dominacije. Ovako nesto se moglo ocekivati od smrdljivih interista, ali od milanske gospode... jok. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
To samo ovi pojediniGefufna je napisao/la:Gledaj milanista sto osporavaju jacinu lige, cak usput srozavajuci i sebe, a sve u cilju omalovazavanja Juventusove dominacije. Ovako nesto se moglo ocekivati od smrdljivih interista, ali od milanske gospode... jok.

To što je milan 4. trenutno je odraz pada rome i lazia i glupih gubljenja bodova.
A liga je sigurno jača, pa eto sutra ako prodju 4 od 4 među 16 u LŠ je valjda nekakav pokazatelj,majku mu.
A liga je sigurno jača, pa eto sutra ako prodju 4 od 4 među 16 u LŠ je valjda nekakav pokazatelj,majku mu.
nemoj da te strah,,,doci ce i vama mozda nekad opet period dominacije za 100 godina,krece interova,,,era,,,uzivajJuventinisimo je napisao/la:Uzeli ste vi nama i Moggija...pa dosao jos veci lopov nego on..SiamoNoi je napisao/la:haha druze vidi se da ti je krivo pravo sto smo vam beppea dragog ispred nosa uzeli,osjecam taj strah,,,,od dominacije iducih,,10 godina...Juventinisimo je napisao/la: Kume, zelim vam i dalje da ubijate brasno u nama, uredno gubite i gledate nam u ledja...![]()
Sudije su i dalje na nasoj strani, dzaba vam onaj VAR i pregledanje u Milanu..Kinezi su rospije, samo pare vole..
Marottu smo vam dali gratis, istrosio se stari prdonja...![]()
![]()
![]()
Sada smo vam dali istrosenog prdonju, da nam ne smjestite farsopoli 2...ovoga puta smo puno oprezniji..![]()
Kineske vjestice su puno gore nego Italijanske...cak i VAR pregledaju...

Al' malo previše gube bodove, pogotovo Roma. Lazio manje-više, ovo je otprilike neki njihov maksimum.dinoo je napisao/la:To što je milan 4. trenutno je odraz pada rome i lazia i glupih gubljenja bodova.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam šta fali "ovakvom Milanu", igra se sasvim ok i osvajaju se bodovi, čak i uprkos činjenici da se već duže vrijeme igra bez skoro pola prvotimaca radi čega se morao mjenjati čitav sistem i taktika.
Niie igra uvijek bajna, ali čija jest? Pa ni Juventus ne igra uvijek dobro, ali gaze sve pred sobom.
Istina, lošija forma Rome i Lazija jeste od pomoći, ali Milan jest četvrta najbolja ekipa Italije u ovom momentu, što će još više doći do izražaja nakon merkata.
Niie igra uvijek bajna, ali čija jest? Pa ni Juventus ne igra uvijek dobro, ali gaze sve pred sobom.
Istina, lošija forma Rome i Lazija jeste od pomoći, ali Milan jest četvrta najbolja ekipa Italije u ovom momentu, što će još više doći do izražaja nakon merkata.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakva mašina je Koulubaly 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bravo merdasi.
Hajmo smetljari i vi jedan.

Hajmo smetljari i vi jedan.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Strah je veLik 

Kako igrali tako prosli ....
Napoli sta je promasio ono je za plakati
Napoli sta je promasio ono je za plakati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fuj luzera. Ne mogu jedne prilike napravit ovim polovnjacima.
Nista, idemo opet EL i zalit se kako Juve kupuje sudije i namjesta lige. Barem su tu jaki ovi talijani.
Cestitke i interu.
Nista, idemo opet EL i zalit se kako Juve kupuje sudije i namjesta lige. Barem su tu jaki ovi talijani.

Cestitke i interu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Vratio se Inter gdje i pripada 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!