ovaj helco naivan ko da nisam 500 m od njegOsim13 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Ne treba tiSarmelino je napisao/la:dajte link
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Šta je ovdje za XD de mi objasni. Pogledaj na temi Dinama i Hr repke.emir18 je napisao/la:Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Druze ti bi od mene dobio 6b sigurno al sam skroz zaboravio, nisam se mogo nikog pametnog sjetit pa sam onda helci daoMarsal je napisao/la:Nikad manje bodova nisam dobio otkad sam na forumu, tacno niste zasluzili.Derdiyok je napisao/la:Sad kad Marsal izbije na prvo mjesto za forumaša
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nije nista pitam samo ima li neko,nisam mislio na tuđu.Penaltiky je napisao/la:Šta je ovdje za XD de mi objasni. Pogledaj na temi Dinama i Hr repke.emir18 je napisao/la:Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
A umri u najgorim mukama yebem ti sve.
Ovo kao da se neko zayebavao sa spomenikom, pa ne liči uopšte na TuđmanaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
Ovo mi je baš nekako u duhu komunizma. Bravo Hrvatska

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ljepši je neg što je bioRaonffa je napisao/la:Ovo kao da se neko zayebavao sa spomenikom, pa ne liči uopšte na TuđmanaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Ljepši je neg što je bioRaonffa je napisao/la:Ovo kao da se neko zayebavao sa spomenikom, pa ne liči uopšte na TuđmanaOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
dubrava i lillard i siamo noiemir18 je napisao/la:Jel ima neko iz ZG ovdje na forumu XD
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Komentari krvaviASD je napisao/la:Imao je potencijala da za puno manje pare izgleda kao Marija Serifovic.

Mislim da sam upravo gledao nesto najgluplje ikada na tvu

Na rtlu savršeni gospodin

Je li moguce ovako nesto snimiti

Na rtlu savršeni gospodin

Je li moguce ovako nesto snimiti

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam tebe nagradio 1 bodom, sjetio sam se kakva si legenda, da si pravi nosilac europskih vrijednosti, upoznat si sa idejom i konceptom ZS-a i pritome jos opasno nerviras one moje sa teme CelikaRigoletto je napisao/la: Druze ti bi od mene dobio 6b sigurno al sam skroz zaboravio, nisam se mogo nikog pametnog sjetit pa sam onda helci dao

Realno zasluzujes svih 6 ali morao sam ispostovat topnicku bracu.
Oni sa teme Celika mogu samo za kante godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
ima finih likova na temi Celika, ali ima ih par za kante.Marsal je napisao/la:Ja sam tebe nagradio 1 bodom, sjetio sam se kakva si legenda, da si pravi nosilac europskih vrijednosti, upoznat si sa idejom i konceptom ZS-a i pritome jos opasno nerviras one moje sa teme CelikaRigoletto je napisao/la: Druze ti bi od mene dobio 6b sigurno al sam skroz zaboravio, nisam se mogo nikog pametnog sjetit pa sam onda helci dao![]()
Realno zasluzujes svih 6 ali morao sam ispostovat topnicku bracu.
Oni sa teme Celika mogu samo za kante godine.

Aveniju sam nagradio bodovima, ostale nisam mogao zbog konkurencije.
Na Ilidži padaDerdiyok je napisao/la:Pada li kod vas snijeg ?

Je li neko imao problema sa kičmom ? Mislim na ozbiljnije probleme.

U kojem dijelu tačno ? Jel priznat snijegFoSte95 je napisao/la:Na Ilidži padaDerdiyok je napisao/la:Pada li kod vas snijeg ?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.