jbt muzike

repka Luxemburga, simpaticno:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Jesu ludi al ja bi ih licno volio u Sarajevu ili bilo gdje drugo u BiH. Njih 20-ak se lafo nesto diglo, u svom na svom i pjevaju kako im se pale Džamije i tako to. Kakve to veze ima sa fudbalom, pa ja neznam ni kako se njihov klub zove. Fuj Fuj FujNukeR_G1970 je napisao/la:Najludji su!![]()
[youtube][/youtube]
ma zato je i postavio klip da se ovi sad nalože na njihove pjesme tipa svaki turčin...,pale mi se pale...maestro< je napisao/la:Jesu ludi al ja bi ih licno volio u Sarajevu ili bilo gdje drugo u BiH. Njih 20-ak se lafo nesto diglo, u svom na svom i pjevaju kako im se pale Džamije i tako to. Kakve to veze ima sa fudbalom, pa ja neznam ni kako se njihov klub zove. Fuj Fuj FujNukeR_G1970 je napisao/la:Najludji su!![]()
[youtube][/youtube]
to i jeste jedino što valja u kompletnoj grupi, momak je i precizan a i prebrzDevil je napisao/la:Ja sam davno rekao da se nestavljaju slike iz Srbije ali se opet stavljaju, ja stavim samo na nasoj temi po neku sliku i klip i to je to,pre sam stavljao ovde iz sve tri lige slike ali sam prestao.
Samo da kazem vezano za ovaj klip da momci imaju najjaceg bubnjara od svih ekipa pa cak i najjacih.
maestro< je napisao/la:@ Sarajlija
Evo ovaj snimak govori koliko je značajan ovaj derbi u Italiji i koliko je to velika utakmica.
[youtube][/youtube]
Ja kažem da je bruka da imate, pa hajde recimo podjednake navijače, ne bolje ni lošije, sa Torinom, pogledaj samo ovdje brojnost, srcanost, navijanje. Neznam kako hoćete, za mene Toro ima najbolje ultrase u Italiji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.