e sad tek će se moći oko Dujakovića pričatMortemHz je napisao/la: Krupa out, Borac in.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
e sad tek će se moći oko Dujakovića pričatMortemHz je napisao/la: Krupa out, Borac in.
Igrao je ovaj diallo ako se ne varam pocesto, ko ostaje na lijevom beku?Addict je napisao/la:U Mladosti je samo čišćenje onih koji zauzimaju prostor mlađim i uzimaju pare bez veze, nikakav egzodus. Pored ova 3 odlaze još 2 ili 3 gotovo sigurno. Delić je sigurno out, Tandina isto tako, Nikolić bi mogao biti prvi veći transfer kod nas. Ne vjerujem da će biti nekih pojačanja osim mlađih igrača. Lelić je zanimljiv, Kulović iz GOŠKa je želja ali čisto sumnjam da će ga pustiti.
+ Zeba a neće tu stati, valja se boriti sa Veležom*Denchi je napisao/la:Evo Olimpik pokupi I Pandzu I K.Handzica
Extra igraci za njih
MortemHz je napisao/la:+ Zeba a neće tu stati, valja se boriti sa Olimpikom.Denchi je napisao/la:Evo Olimpik pokupi I Pandzu I K.Handzica
Extra igraci za njih
Pisao sam na temi Mladosti kako je Misic daleko najlosiji igrac ekipe. Ima znanje ali je nespreman i spor.Addict je napisao/la:Diallo je startao sam par utakmica, više kod Šabe nego kod Zildžovića. I Mišića i Dialla je koštao jezik, nešto przne po treningu a ovaj to ne da. Meni lično su obojica sasvim solidni igrači, međutim prva dva stopera su Isaković i Marković, treći Hreljić a Diallo tek četvrti. Mišić je druga opcija DESNOG beka jer ga je mali Nikolić izbacio iz ekipe, pa se ovaj buni. Lijevo je Asani i sve je bolji i bolji a Delić jednostavno nije kalibar za PL. Ovo mu je drugi put da je kod nas i sve isto. Kiks igrač preko koga nam je Sarajevo dalo 3 gola kad smo ono dobili 6 od njih. Mali Dragutinović može igrati cijelu lijevu stranu a Vehab desnu. Prvom je 18 a drugom 21 godina pa će mislim to biti opcije umjesto Mišića i Delića.
U Fudbalskom klubu Sarajevo definitivno nemaju namjeru “prespavati” predstojeći prelazni rok.
Još i prije posljednjeg kola prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH šef stručnog štaba bordo ekipe Husref Musemić na zvaničnoj press-konferenciji najavio je mogućnost odlaska nekih nogometaša.
Samim tim, izvjesno je da će klupsko rukovodstvo popunjavati igrački kadar nekim zimskim pojačanjima.
Kako saznaje ****.ba, jedna od meta aktuelnog lidera bh. prvenstva je slovenski veznjak Rok Kronaveter, trenutni član Olimpije.
Riječ je o iskusnom fudbaleru (32 godine), koji je osim u slovenskom šampionatu nastupao u Rumuniji (Petrolul), Mađarskoj (Gyori) i njemačkoj (Energie Cottbus), a sakupio je i četiri nastupa za reprezentaciju Slovenije (jedan gol).
Trenutno je u nemilosti Olimpijinog predsjednika Milana Mandarića te bi vrlo lako mogao napustiti Ljubljanu bez obeštećenja, što u bordo klubu svakako namjeravaju iskoristiti… Da li će u tome i uspjeti, saznat ćemo narednog mjeseca, kada se “otvara” prelazni rok.
Čabraja? in?GradKamena2 je napisao/la:Hšk Zrinjski Mostar :
In :
Out:
Toni Jović ------> Raskid ugovara
Stefan Barić --->Raskid ugovora
evo Šećerović slobodan isto , Sloboda, Čelik??? dobar igrač za sredinu tabele..."Volio bih Jovana Blagojevića, zatim Ševku Okića iz Čelika kao napadača i Irfana Hadžića iz Radnika. Eto, to su tri igrača koje bih volio vidjeti u Zrinjskom."
Gržan,Marković hoće od njih neko ić?GradKamena2 je napisao/la:A neznam jos za Cabraju ima nekih prica,vidit cemo sta ce bit.
Od ovih ostalih nebi ni ja imo nista protiv Blagojevica i Hadzica.
Zar nije bio odlican u zadnjem dijelu?Denchi je napisao/la:Zvijezda raskinula sa stoperom Damirom Memovićem
Navodno bi trebali ic Grzan,Stanic i mozda Pezer to sam cuo. neke informacije al niko nece da se odrekne dobri primanja realno nebi. niko normalan.Denchi je napisao/la:Gržan,Marković hoće od njih neko ić?GradKamena2 je napisao/la:A neznam jos za Cabraju ima nekih prica,vidit cemo sta ce bit.
Stanić?
Bekić?
Pezer još ozljeđen?GradKamena2 je napisao/la:Navodno bi trebali ic Grzan,Stanic i mozda Pezer to sam cuo. neke informacije al niko nece da se odrekne dobri primanja realno nebi. niko normalan.Denchi je napisao/la:Gržan,Marković hoće od njih neko ić?GradKamena2 je napisao/la:A neznam jos za Cabraju ima nekih prica,vidit cemo sta ce bit.
Stanić?
Bekić?
Sto se tice navijaca Hairlahovic,Cirjak,Rustemovic,Bekic sve bi. to bilo rascerano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.