Ti si 13 bodova dao istoj osobiVolimTz je napisao/la:dvokorak - 6b : Ako ovo ne pobjedi ova igra gubi smisao. Parazit društva. Obitava na temi PLBiH prepucavanja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ti si 13 bodova dao istoj osobiVolimTz je napisao/la:dvokorak - 6b : Ako ovo ne pobjedi ova igra gubi smisao. Parazit društva. Obitava na temi PLBiH prepucavanja.
Sarmelino je napisao/la:Prosle godine je bilo za forumasacoelho41 je napisao/la:sve bi ovo bilo zanimljivije kad bi glavna nagrada za kantu bila mjesec dana u banovićima
presli u forumase godineRigoletto je napisao/la:1 covjek koji neredovno pise na prepucavanjima u igri za kantu godine. Stvarno je ona tema pala kur.cu za usi otkako se ekipa s viškom kromosoma gađa gifovima i lyricsima
Glasao radi reda da ispunim svoju građansku dužnost, a glasovi su dati čijeg sam se nicka sjetio, a da je kratak i jednostavan za napisatBrokula je napisao/la:6b anell
4b Jack
3b Sarmelino
2b GOAT
1b Aerials
Drago mi je sto mislis na meneBrokula je napisao/la:Glasao radi reda da ispunim svoju građansku dužnost, a glasovi su dati čijeg sam se nicka sjetio, a da je kratak i jednostavan za napisatBrokula je napisao/la:6b anell
4b Jack
3b Sarmelino
2b GOAT
1b Aerials
To je to.S-Y-L-A-R je napisao/la: 4b Sariel - Ko god je pročitao makar jedan njegov post u životu, jasno mu je.
PotpisS-Y-L-A-R je napisao/la: 4b Sariel - Ko god je pročitao makar jedan njegov post u životu, jasno mu je.
3b MocMahale444 - Najneinteresantniji lik na forumu. 30 miliona postova, 0 smisla. Loš ukus za muziku, lošiji pokušaj humora, najlošije motanje(i generalna priča o "opijatima").
Momčino, glasa se po sistemu 6-4-3-2-1, tako da ti je 1 višakKK_Bosna je napisao/la:Konkurencija medju debilima je nevjerovatno velika, ali sam izdvojio trojicu koji mogu komotno i zamijeniti 6, i 4 boda po zelji. Ostala trojica su tu iz razlicitih razloga.
6 Vainglorious
5 Hendo
4 sekerbey
3 Donnie Darko
2 Samozdravlje
1 Brokula
Šta fali brt. ja jutros prvo sašio u 7:20Osim13 je napisao/la:I to ponedjeljak
Popio sam i ja al još bodem tastaturuPenaltiky je napisao/la:Šta fali brt. ja jutros prvo sašio u 7:20Osim13 je napisao/la:I to ponedjeljak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.