Ti si 13 bodova dao istoj osobiVolimTz je napisao/la:dvokorak - 6b : Ako ovo ne pobjedi ova igra gubi smisao. Parazit društva. Obitava na temi PLBiH prepucavanja.
KANTA GODINE - 2018 - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samoposteno
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - 2018 - DISKUSIJE
@delinjo 6b
@Torres 4b
@AA23 3b
@Mello 2b
@coelho41 1b
Cirkuzanti foruma
Raspored bodova ne igra neku ulogu kod ove velike petorke
@Torres 4b
@AA23 3b
@Mello 2b
@coelho41 1b
Cirkuzanti foruma
Raspored bodova ne igra neku ulogu kod ove velike petorke
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sarmelino je napisao/la:Prosle godine je bilo za forumasacoelho41 je napisao/la:sve bi ovo bilo zanimljivije kad bi glavna nagrada za kantu bila mjesec dana u banovićima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U anketu trenutno ulaze:
Barbarossa 73
Hendo 58
Policeman 41
Rokoko 37
japa 26
Epidaurus 25
Sarmelino 22
Lillard/Stripper 18
Barbarossa 73
Hendo 58
Policeman 41
Rokoko 37
japa 26
Epidaurus 25
Sarmelino 22
Lillard/Stripper 18
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
1 covjek koji neredovno pise na prepucavanjima u igri za kantu godine. Stvarno je ona tema pala kur.cu za usi otkako se ekipa s viškom kromosoma gađa gifovima i lyricsima
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kačavenda vs. Bešić ne vidim ko se tu može umiješati, Rio je malo pokasno počeo, da je ranije bio bi u Top 5
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
presli u forumase godineRigoletto je napisao/la:1 covjek koji neredovno pise na prepucavanjima u igri za kantu godine. Stvarno je ona tema pala kur.cu za usi otkako se ekipa s viškom kromosoma gađa gifovima i lyricsima
Zarathustra
Al ljudi piletu daju bodove, kakav trag je ostavio 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da li se može glasati za ove komentatore sa portala? Da nominujem Benjamingst, Ziky i Raikkonena. 
it's football day
Glasao radi reda da ispunim svoju građansku dužnost, a glasovi su dati čijeg sam se nicka sjetio, a da je kratak i jednostavan za napisatBrokula je napisao/la:6b anell
4b Jack
3b Sarmelino
2b GOAT
1b Aerials
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Drago mi je sto mislis na meneBrokula je napisao/la:Glasao radi reda da ispunim svoju građansku dužnost, a glasovi su dati čijeg sam se nicka sjetio, a da je kratak i jednostavan za napisatBrokula je napisao/la:6b anell
4b Jack
3b Sarmelino
2b GOAT
1b Aerials
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Miralemovci 6b
Interisti 4b
Milanisti 3b
Unitedovci (izuzev tigra i paje) 2b
SiamoNoi 1b
Kratko i jasno - straight from the gut.
Interisti 4b
Milanisti 3b
Unitedovci (izuzev tigra i paje) 2b
SiamoNoi 1b
Kratko i jasno - straight from the gut.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
6b Barbarossa - Attention wh*re i to na očajan način. Ali eto, zaslužuje da mu se ispuni želja.
4b Sariel - Ko god je pročitao makar jedan njegov post u životu, jasno mu je.
3b MocMahale444 - Najneinteresantniji lik na forumu. 30 miliona postova, 0 smisla. Loš ukus za muziku, lošiji pokušaj humora, najlošije motanje(i generalna priča o "opijatima").
2b RafaGarros - Tard. Razlog što nije bolje pozicioniran je što nije dugo pisao.
1b dvokorak - U početku imao potencijala za prepucavanja. Kasnije pretjerano loši pokušaji(uglavnom isti kalup). Šteta talenta.
4b Sariel - Ko god je pročitao makar jedan njegov post u životu, jasno mu je.
3b MocMahale444 - Najneinteresantniji lik na forumu. 30 miliona postova, 0 smisla. Loš ukus za muziku, lošiji pokušaj humora, najlošije motanje(i generalna priča o "opijatima").
2b RafaGarros - Tard. Razlog što nije bolje pozicioniran je što nije dugo pisao.
1b dvokorak - U početku imao potencijala za prepucavanja. Kasnije pretjerano loši pokušaji(uglavnom isti kalup). Šteta talenta.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BoixosNois1899
- Kontakt:
To je to.S-Y-L-A-R je napisao/la: 4b Sariel - Ko god je pročitao makar jedan njegov post u životu, jasno mu je.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
PotpisS-Y-L-A-R je napisao/la: 4b Sariel - Ko god je pročitao makar jedan njegov post u životu, jasno mu je.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Konkurencija medju debilima je nevjerovatno velika, ali sam izdvojio trojicu koji mogu komotno i zamijeniti 6, i 4 boda po zelji. Ostala trojica su tu iz razlicitih razloga.
6 Vainglorious
5 Hendo
4 sekerbey
3 Donnie Darko
2 Samozdravlje
1 Brokula
6 Vainglorious
5 Hendo
4 sekerbey
3 Donnie Darko
2 Samozdravlje
1 Brokula
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Momčino, glasa se po sistemu 6-4-3-2-1, tako da ti je 1 višakKK_Bosna je napisao/la:Konkurencija medju debilima je nevjerovatno velika, ali sam izdvojio trojicu koji mogu komotno i zamijeniti 6, i 4 boda po zelji. Ostala trojica su tu iz razlicitih razloga.
6 Vainglorious
5 Hendo
4 sekerbey
3 Donnie Darko
2 Samozdravlje
1 Brokula
Tek 8 sati, a ti već haman pijan
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Šta fali brt. ja jutros prvo sašio u 7:20Osim13 je napisao/la:I to ponedjeljak
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Popio sam i ja al još bodem tastaturuPenaltiky je napisao/la:Šta fali brt. ja jutros prvo sašio u 7:20Osim13 je napisao/la:I to ponedjeljak
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.