Sekica? Mama? Cerka? Samo neka nastave da dolazeBlueSEVER je napisao/la:Mostar u srcu Vrapcici do groba

Sekica? Mama? Cerka? Samo neka nastave da dolazeBlueSEVER je napisao/la:Mostar u srcu Vrapcici do groba
ugrozeni PVC OLIMPIĆ FASISTE STE BILI I OSTALI KAO I INJSKIBlueSEVER je napisao/la:Bit ce i u Vrapcicima 2032
BlueSEVER je napisao/la:Bit ce i u Vrapcicima 2032
Ma ide novo sve bratoFSB je napisao/la:Modriča je zapala u krizu. Ako bude prodavala stadion, treba kupit ove stuboveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Svidja mi se ovo u Modrici
Budimo realni vi ste picke obicne, a mi smo najveci ****. Roknut cemo vas u martu mjesecu. Velez 96 Olimpik/c/ć 25BlueSEVER je napisao/la:budimo realni vi ste vrapćićari.
jao dosade ove sta je ovo Tito dragi,gnjida prava .BlueSEVER je napisao/la:budimo realni vi ste vrapćićari.
Dabog sacuvaj koji zatupljeni i iskompleksirani miki mausrodjak je napisao/la:jao dosade ove sta je ovo Tito dragi,gnjida prava .BlueSEVER je napisao/la:budimo realni vi ste vrapćićari.Jesmo vrapcicani i haj sad razligu,eto priznamo
.Jebote dodjem da nesto novo procitam ali od debila ne mozes oka otvoriti
![]()
Raja pustite ovog bolesnika nek sam sa sobom prica ,sam ce sebi dosaditi,imamo mi presnijih tema za pisati nego se prepirati sa ovom dosadom.A lika jebote ,sta je ovo
![]()
Nije ti nimalo lako.BlueSEVER je napisao/la:Novi dan nova nafaka, novi ifarbanibstub.
Tebi je bas dosadno i tesko u zivotu, dok god konstantno upadas na temu i provociras. Zao mi te...BlueSEVER je napisao/la:Novi dan nova nafaka, novi ifarbanibstub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.