Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Inter je dobar tim, naravno da ne moze ici sve po loju jer mora tu proci jedan ili dva jos dobra mercata, ali ovo je ok. Mogli su iskoristiti sto i Juve nije na nekom top nivou forme, a pogotovo neke zadnje minute gdje se tradicionalno brani.
Juve kanibal, jednostavno previse kvalitete i iskustva, cak i sa nekom losom predstavom se dobije, a to je odlika najvecih.
Juve kanibal, jednostavno previse kvalitete i iskustva, cak i sa nekom losom predstavom se dobije, a to je odlika najvecih.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Inter za nijansu bolji bio u prvom, al Juventus puno bolji u drugom. Sve u svemu zasluženo
Il Club più titolato al mondo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne moze ovako i da budu onda zalbe zbog toga sto je liga nezanimljiva. Nema niko viziju kojom bi cak i uduplali prihode. Da se nesto pokrene sa strane stadiona u vlasnistvu klubova sigurno bi se stvorila konkurentnija liga.
Treba pratiti samo Atletico sada, tipujem da narednih 10 godina njima Barca i Real nece pobjeci u trofejima jer vec jedan period rade planski i dugorocno, narednih par godina ima da budu puni novca.
Treba pratiti samo Atletico sada, tipujem da narednih 10 godina njima Barca i Real nece pobjeci u trofejima jer vec jedan period rade planski i dugorocno, narednih par godina ima da budu puni novca.
Bitno je da su seljacine demolirale svoju tribinu....frutracije jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
rope11 je napisao/la:Apsolutno niko nije napisao da je Inter razbio Jube![]()
Ovaj @Italia je jedan od najvećih lažova na podforumu, ništa čudno za njega. Jednom sam ga uhvatio u laži jer je ubacivao riječi u usta milanovim navijačima koje nikad nismo izgovorili i zahtjevao da mi navede citate koji bi potkrijepili njegove tvrdnje, ali je strateški pobjegao jer se nije mogao izvući.
Znači baci nekoliko teških laži i pobjegne kada zatražiš da navede odakle je iskopao te izjave, koje baj d vej ni ne postoje.
Upisujemo u tekicu da sa ovim likom ne vrijedi ulaziti u diskusiju.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Odbijam, zato što lažeš.
Možda se nabacila priča da Milan ima po imenima jednu od najjačih odbrana u ligi, ali P-O I-M-E-N-I-M-A, što nije neistina jer su u tom momentu Conti-Bonuci-Romagnoli-RR puno obećavali. Za ovaj ostatak mogu životom garantovati da lažeš.
Ako smatraš da sam u krivu, izvoli pa navedi citate koji to tvrde, pogotovo ovo u vezi veznjaka.
Naravno, očekujem da i ovaj put zabiješ glavu u pijesak i pobjegneš.
Možda se nabacila priča da Milan ima po imenima jednu od najjačih odbrana u ligi, ali P-O I-M-E-N-I-M-A, što nije neistina jer su u tom momentu Conti-Bonuci-Romagnoli-RR puno obećavali. Za ovaj ostatak mogu životom garantovati da lažeš.
Ako smatraš da sam u krivu, izvoli pa navedi citate koji to tvrde, pogotovo ovo u vezi veznjaka.
Naravno, očekujem da i ovaj put zabiješ glavu u pijesak i pobjegneš.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U pravu je Italia. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Samo objektivnost 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Juventinisimo
- Kontakt:
Samo mi zao sto ne pobjedismo iz kakvog shupackog penala...
u ruke i da citam podforum.. 
Ima ovaj VAR i jos u milanu smjesten..stvara nam probleme, kinezi ga pregledaju...
Radujte se krampoliju...evo oderali guzove nonama..

Ima ovaj VAR i jos u milanu smjesten..stvara nam probleme, kinezi ga pregledaju...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kao što sam i pretpostavio... 
Još frajer slaga na pravdi boga, kaže neko par postova iznad izjavio da je inter razvalio jube, kao da nemamo oči i da ne možemo provjeriti i vidjeti da apsolutno niko nije napisao tu rečenicu, kru' ti yebem.
Mene stid.

Još frajer slaga na pravdi boga, kaže neko par postova iznad izjavio da je inter razvalio jube, kao da nemamo oči i da ne možemo provjeriti i vidjeti da apsolutno niko nije napisao tu rečenicu, kru' ti yebem.

Mene stid.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Razbili smo ih sinoć.Trebalo je jedno 4-0 bit još u prvom dijelu.Uvijek se izvuku uz pomoc sudacke protekcije.
Veće su seljačine na terenu bile u dresu domacina prijatelju.Očita frustriranost odvratne pojave Miralema kao izraz nemoći pred olujom koja dolazi.Pantelija je napisao/la:Bitno je da su seljacine demolirale svoju tribinu....frutracije jbg
Ovo na tribini je samo emotivnost.Znaš kakvi smo ti mi emotivni.Ne zamjeri ništa.
Oderali smo vam guzove.Tko bi čitao ovaj podforum da se niste izvukli iz pomoc sudacke protekcije.Juventinisimo je napisao/la:Samo mi zao sto ne pobjedismo iz kakvog shupackog penala...u ruke i da citam podforum..
2 penala nisu svirana druže.Opet su vas suci vukli kao kroz Calciopoli period.Ali sad dolazi Marota pa ćemo poravnat.JuventinoVero je napisao/la:E sad da čujemo od stručnog žirija koliko penala nije svirano za inter, koliko faulova nam je sudija oprostio i zašto je gol juventusa neregularan.
Usrali ste se neviđeno.Pogledaj face Miralema koji skače ko preplaceni djecacic na svaku sudačku odluku,a dole piša u gaće od straha da se ne počne sudiz za Inter sada kada smo angažirali Beppea dragog.jelle je napisao/la:Strah je veLik
Realno druže ubismo vas.Što ti je problem priznat.Strah je velik?Italia je napisao/la:Na koju fintu je inter razbio Juventusa u prvom polu? Zbog stative i jednog dobrog suta. A par minuta poslije iste takve suteve imao Juventus. Razbijanje na nivou
Hahah opet ste se jedva izvukli.Inter tri puta bolja ekipa samo da nam je još bolji status kod sudaca,ali i to bi trebalo nadoć.Ostaj mi zdravo druže do tada.Pogba je napisao/la:Inter je dobar tim, naravno da ne moze ici sve po loju jer mora tu proci jedan ili dva jos dobra mercata, ali ovo je ok. Mogli su iskoristiti sto i Juve nije na nekom top nivou forme, a pogotovo neke zadnje minute gdje se tradicionalno brani.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Hahaha samo se tješi druze,,,,,,sad kreće dominacija
,,,,

Corki je za staro gvozdje. 

Cagliari

ova roma je za izučavanja
ne samo što prospeš 2 gola razlike nego ga primiš u 95-oj sa dva igrača više na terenu.
mi ovdje uživamo

ne samo što prospeš 2 gola razlike nego ga primiš u 95-oj sa dva igrača više na terenu.

mi ovdje uživamo

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne vjerujem šta uradiše...
Ako večeras EDF ne dobije otkaz ne znam. Nije loš trener, oslabili su ekipu preko ljeta, ali imao je baš idiotskih poteza.
Ako večeras EDF ne dobije otkaz ne znam. Nije loš trener, oslabili su ekipu preko ljeta, ali imao je baš idiotskih poteza.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.