naravno da da, spiku da je vjernik prodaje ograničenim i priglupim za glasoveASD je napisao/la:Nego sta mislite, jel pije ubica alkohol i smrce bijelo kad je u njenom drustvu?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Rio aka Suad Karamustafić.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Mogli ste i preskociti ovo koloDonnie Darko je napisao/la:Bit će ba, polako, ne sumnjajte u mene kad mi napišetemadridist je napisao/la:DD, liga.Donnie Darko je napisao/la:

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
A što ga i ti us.ra, ne mogu da vjerujem.topnik1 je napisao/la:Evo primjer jednog mumina koji klanja, ide u džamiju, petkom džuma a ne piva, ponosni musliman, porodica, akšam, jacija, selam alejk.
http://www.klix.ba/clanak/180317086
Mislim zaboli me k. i za njega i njegovu kriminalnu hobotnicu, ali ti je poređenje niđe veze.
Gledao sam snimak nesreće.
Krivina od 90 stepeni u koju je nemoguće ući brže od 40.
Po mojoj procjeni, on je vozio oko 40,možda i manje jer je u pitanju golf
vještak je jedino morao ispitati zašto je on ulazeći u krivinu otišao skroz lijevo.
Mislim da bi u igri mogao biti telefon tj da je vozač pričao na telefon i tako previdio pješaka.
Kako god, kriv je.
Krivina mi izgleda pregledna tako da je morao vidjeti pješaka.
Ali je neuporedivo sa onim pijanim narkomanom.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Al je uporedivo porediti forumaše i istog onog debila od sinoć, jer eto pijemo i ne idemo u džamiju 
Riov me post ostavio bez teksta sinoć, na prvu sam mislio da je Hendo pa haj ne čudi me, al od njega inače normala lika baš bezveze šost, da se ne izražavam još više

Riov me post ostavio bez teksta sinoć, na prvu sam mislio da je Hendo pa haj ne čudi me, al od njega inače normala lika baš bezveze šost, da se ne izražavam još više

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sad bi mu dao 6 za kantu da nisam racuno poene nikako
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Do I smell licemjernost in the airSarmelino je napisao/la:sad bi mu dao 6 za kantu da nisam racuno poene nikako

what do u meanOsim13 je napisao/la:Do I smell licemjernost in the airSarmelino je napisao/la:sad bi mu dao 6 za kantu da nisam racuno poene nikako
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa nije rio bio ovakav dok je bio singlOsim13 je napisao/la:Al je uporedivo porediti forumaše i istog onog debila od sinoć, jer eto pijemo i ne idemo u džamiju

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Doduše to si upravu, bolji je bio kao samotnjakLillard je napisao/la:Pa nije rio bio ovakav dok je bio singlOsim13 je napisao/la:Al je uporedivo porediti forumaše i istog onog debila od sinoć, jer eto pijemo i ne idemo u džamiju

Kad će presjek?Sarmelino je napisao/la:what do u meanOsim13 je napisao/la:Do I smell licemjernost in the airSarmelino je napisao/la:sad bi mu dao 6 za kantu da nisam racuno poene nikako
Veceras, ili u toku dana. Trebao sam sinoc, al su me izjedacavali sa svakakvim ljudima jer sam izaso u petakOsim13 je napisao/la:
Kad će presjek?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Selam brate Samele
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Ma dobro je, kišovina odo gledati utakmice poselami Hellera i Osima kad ih sretneš u džamijiSarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Selame nazad.legenda reala je napisao/la:Ma dobro je, kišovina odo gledati utakmice poselami Hellera i Osima kad ih sretneš u džamijiSarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
kakav on i džamija, kreno u Tušanjsku završi kod Ajše, u Šarenu završi kod Ismeta, u Medresu završi kod Nihade, u Prinčevo završi u Biffeu Kenonlegenda reala je napisao/la:Ma dobro je, kišovina odo gledati utakmice poselami Hellera i Osima kad ih sretneš u džamijiSarmelino je napisao/la:Selam legendo, kako silegenda reala je napisao/la:Selam brate Samele
Kako ti generaliziras stvari, to nije normalno. Kod tebe postoje vjernici, odnosno dobri ljudi, i nevjernici, losi ljudi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jah, ne znam ko se ovdje hvali time što je teški kroner i alkoholičar. Kod mene u džamiji na namaze dolazi par ljudi, većinom starijih i niko od njih ne pije, hadžije su većina.
A u mom društvu isto niko ne pije. Zato se i ne družim sa puno ljudi.
Ne boj se, necemo puno.Pegi10 je napisao/la: Mogli ste i preskociti ovo kolo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Džamija je rješenje svih problema, da nam političari više vremena u crkvama i džamijama provode bolje bi nam bilo. Oh wait.Narin je napisao/la:Kako ti generaliziras stvari, to nije normalno. Kod tebe postoje vjernici, odnosno dobri ljudi, i nevjernici, losi ljudi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jah, ne znam ko se ovdje hvali time što je teški kroner i alkoholičar. Kod mene u džamiji na namaze dolazi par ljudi, većinom starijih i niko od njih ne pije, hadžije su većina.
A u mom društvu isto niko ne pije. Zato se i ne družim sa puno ljudi.
Samo šerijat uvest..u tome je spas! Uvest ateistima i krscanima porez 50% da placaju, zabranit alkohol(sto da ljudi skontaju da je nesto lose, bolje zabranit), i normalno ostavit kradju i prevare, qaranje djevojcica u orgijama ali samo za pozicije nacelnika i iznad( ministri, parlament), jer to je haramčić...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...