Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
ma meni je bio uzasan na svakom dijelu terena ali eto..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dalot je bio grozan sa onim puštanjem Seja,hoce nake ofsajde da pravi 3 metra od linije ofsajda,i u ofanzivi je bio los,svaki su mu centaršut izblokirali,bice bolje
Bice dobro al iduće godine,do tad opće rasulo,ko je sumnjao u obračun Mourinjo i Pogbe sad je dobijo potvrdu da je izvor bio pravi
Bice dobro al iduće godine,do tad opće rasulo,ko je sumnjao u obračun Mourinjo i Pogbe sad je dobijo potvrdu da je izvor bio pravi
Decko ocito je da ne poznajes fudbal i ne vidis nista i grozzn si navijac ili simatizer vise ili najvise dosadni smarac.
Dalot ima 19 god,ocito nike fizicki spreman i poceo je prvu utakmicu a 10tu od prilike u prof.ligi . Dok je mogao bio je solidan ali vazda ima neko kao ti.
Dalot ima 19 god,ocito nike fizicki spreman i poceo je prvu utakmicu a 10tu od prilike u prof.ligi . Dok je mogao bio je solidan ali vazda ima neko kao ti.
Zeljeznicar! 1921 !
Haj bjezi ti budalo,kazem ovu bio los on bi meni i ovako da odigra igrao prije valencija i younga tako mi ne izigravaj patriotu balavac jedan
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja koliko sam upratio, pao je sa snagom totalno bio, nije mog'o sprinta u drugom poluvremenu napravit, očekiv'o sam da ga zamijeni.Belmin6 je napisao/la:Je li samo meni mali Dalot bio uzasan u odbrani?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Uh, blagi napredak u odnosu na prethodne utakmice, ali samo po pitanju borbe i trke, ostali segmenti su ponovo izostali. Arsenal se večeras mogao pobijediti. Bio je to šaren sastav, gosti su puno griješili, a šta smo mi uradili? - Malo, skoro pa ništa da to iskoristimo. Bilo je sigurno 3-4 situacije za kontru i brzu tranziciju, međutim ništa se od toga nije napravilo. Ili nema dovoljno igrača u ofanzivi, ili se donesu brzoplete odluke. Naravno, i pored grešaka indivudalaca, glavni krivac je isključivo trener za takvo stanje. Ponovo se ušlo u utakmicu sa taktikom kako ne primiti gol, a kako ga postići je već stvar inspiracije igrača. Pa hoće li ikada postojati plan kako napasti protivnika kad je lopta u posjedu? Zašto čekati grešku protivnika za tako nešto? Nalzaiš se na sredini tablice, a ne radiš ništa da promijeniš to stanje, da napreduješ, a za to ti je potreba ofanzivnija igra i plan u napadu. Idi u qrac više Jose. Fakat uprava sa strane gleda kako tonemo dublje i dublje već godinama a oni sve što rade je dolijevanje ulja na vatru. Ovom klubu treba žestok restart, od trenera do čistačice. Toliki prihodi, a ovamo toneš kao titanic. Yebote biznis ako ću svake sedmice gledati patnju na terenu. 

Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 05 dec 2018, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
kreteni ja imam djete tvojih godina ,balavac. Idi radi nesto **** te vise mourinhoi unitedtajger je napisao/la:Haj bjezi ti budalo,kazem ovu bio los on bi meni i ovako da odigra igrao prije valencija i younga tako mi ne izigravaj patriotu balavac jedan
Zeljeznicar! 1921 !
Pa mozda ti je tajger sinFormat je napisao/la:kreteni ja imam djete tvojih godina ,balavac. Idi radi nesto **** te vise mourinhoi unitedtajger je napisao/la:Haj bjezi ti budalo,kazem ovu bio los on bi meni i ovako da odigra igrao prije valencija i younga tako mi ne izigravaj patriotu balavac jedan

suti nedaj BozeBelmin6 je napisao/la:Pa mozda ti je tajger sinFormat je napisao/la:kreteni ja imam djete tvojih godina ,balavac. Idi radi nesto **** te vise mourinhoi unitedtajger je napisao/la:Haj bjezi ti budalo,kazem ovu bio los on bi meni i ovako da odigra igrao prije valencija i younga tako mi ne izigravaj patriotu balavac jedan
Zeljeznicar! 1921 !
Uhh izvini deda onda,ajd smaraj nekog drugog ja ću da im jbm sve dok su spali na ovo,a ti mi nemoj ocjenjivati ko je navijač i simpatizer a ko ne,hajd djete to pripaziFormat je napisao/la:kreteni ja imam djete tvojih godina ,balavac. Idi radi nesto **** te vise mourinhoi unitedtajger je napisao/la:Haj bjezi ti budalo,kazem ovu bio los on bi meni i ovako da odigra igrao prije valencija i younga tako mi ne izigravaj patriotu balavac jedan
U zadnje 4 utakmice lige, poraz i 3 remija..nema se sta dalje pricati
Format je napisao/la:kreteni ja imam djete tvojih godina ,balavac

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa smaras sve ovde sa glupim komentarima ev duze vrijeme,ohladi malo covjece skontali smo da ti niko ne valja i zdravo.
Zeljeznicar! 1921 !
Ok,halali druže 

Pustite se tih gluposti ko je pojedinacno bio dobar ili los ova taktika je sramotna i tu sva prica zavrsava pa lik nikakvu zelju takticki nije pokazao u 2pol da zeli pobjedu a vi tu raspravljate da li je 19godisnji Dalot u derbi debiju bio dobar ili los
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ne treba se svadjati i vrijedjati....ako imamo razlicita misljenja desava se ...nije vrijedno da jendi drugima **** majke ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slažem se, čovjek je odahnuo kad kraj svira sudija, kao da je tri boda osvojio, još živaca sjebat dok ovaj otkaz popije
Sabura raja, bit će bolje.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lopetegui dobije otkaz u Rejalu nakon tri mjeseca i to još ne zaostaje ni blizu za Barcom kao mi za Cityem, i mi ovog moramo do kraja sezone trpiti, Allahu jedini smiluj nam se 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.