FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 00:51

Daj gol Picula je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:KOJASEVIC,DZAKMIC,JAHOVIC,ARSENIJEVIC,SCEPANOVIC ce im presuditi:D
I ja mislim 2 naša ...Odakle vam je došao Kojašević zabija ga redovno ...Pozz

Ta dvojica se nece vidjeti od tog koji ga zabija redovno :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 18 okt 2010, 00:53

Rule_hz je napisao/la:
Daj gol Picula je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:KOJASEVIC,DZAKMIC,JAHOVIC,ARSENIJEVIC,SCEPANOVIC ce im presuditi:D
I ja mislim 2 naša ...Odakle vam je došao Kojašević zabija ga redovno ...Pozz

Ta dvojica se nece vidjeti od tog koji ga zabija redovno :D
Nemoj zezati dobar je Bane a Vucina tu i tamo zna nekad odigrati ;)Ma oni žive za to da ga zabiju Strumfovima :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 okt 2010, 00:54

Ljubav udari cesto tamo gdje netreba i kad joj se covjek najmanje nada .....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 18 okt 2010, 00:54

24.10.1946 - 24.10.2010. :D

Hocemo pobjedu pobjedu za rodjendan.... joj kako cemo da ih mlatnemo.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 18 okt 2010, 01:04

Bane se nalozio pravo, kaze danas ovim rijecima - ma poderacemo strumfove :lol:

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 18 okt 2010, 01:12

nikad_izvini je napisao/la:Samo pošteno momci. Nego da priupitam nešto. Zašto je poništen gol Travniku. Meni se čini jer su poveli :lol:
Jeste li odigrali ijednu utakmicu, osim sa Zrinjskim, a da nije bilo pljačke protivničkih timova ?
Ozbiljno pitam. Samo se Zrinjski nije bunio na suđenje, 9 od 10 utakmica :lol: Podsjećate me na Široki u najboljim "izdanjima" :mrgreen:
jedino se borac žalio i taj isti borac je pobijedio. 8-)

Pokušavaš da našu buduću titulu poistovjetiš sa vašom iz prošle sezone u kojoj se niko nije žalio poslije tekmi jednostavno svi su bili zadovoljni,poraženi novčano a seljo bodovno i onda pokazano pravo lice u evropi kao i inače i sad ti i dalje nastavi u istom tonu ozbiljno,ozbiljno,ozbiljno,ozbiljno,ozbiljno.......ozbiljno i za tebe ozbiljno pitanje jesil sam sebi smiješan kad staneš pred ogledalo????

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 01:16

Genije je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Samo pošteno momci. Nego da priupitam nešto. Zašto je poništen gol Travniku. Meni se čini jer su poveli :lol:
Jeste li odigrali ijednu utakmicu, osim sa Zrinjskim, a da nije bilo pljačke protivničkih timova ?
Ozbiljno pitam. Samo se Zrinjski nije bunio na suđenje, 9 od 10 utakmica :lol: Podsjećate me na Široki u najboljim "izdanjima" :mrgreen:

Pokušavaš da našu buduću titulu poistovjetiš sa vašom iz prošle sezone u kojoj se niko nije žalio poslije tekmi jednostavno svi su bili zadovoljni,poraženi novčano a seljo bodovno i onda pokazano pravo lice u evropi kao i inače i sad ti i dalje nastavi u istom tonu ozbiljno,ozbiljno,ozbiljno,ozbiljno,ozbiljno.......ozbiljno i za tebe ozbiljno pitanje jesil sam sebi smiješan kad staneš pred ogledalo????
Ne valja lagati. Naraste ti nos :mrgreen: Navedi naše pljačke prošle sezone ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 01:27

vako gledajuci... davna vremena sve do sad na grbavici imamo 3 Pobjede 3 Remija i 2 poraza... gol razlika : 7:11
evo po redu idemo:
10 October 1954:FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 1:6 YU First Division
21 October 1979 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo 1:1 YU First Division
09 October 1991 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo 0:0 YU First Division
26 October 1997 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo 1:2 Prva liga BiH
10 October 1999 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo2:0 Premier Liga BiH
15 October 2000 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo1:0 Premier Liga BiH
14 October 2006 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo1:2 Premier Liga BiH
08 October 2007 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo0:0 Premier Liga BiH
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2010, 01:32

Rule_hz je napisao/la:vako gledajuci... davna vremena sve do sad na grbavici imamo 3 Pobjede 3 Remija i 2 poraza... gol razlika : 7:11
evo po redu idemo:
10 October 1954:FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 1:6 YU First Division
21 October 1979 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo 1:1 YU First Division
09 October 1991 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo 0:0 YU First Division
26 October 1997 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo 1:2 Prva liga BiH
10 October 1999 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo2:0 Premier Liga BiH
15 October 2000 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo1:0 Premier Liga BiH
14 October 2006 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo1:2 Premier Liga BiH
08 October 2007 FK Zeljeznicar-FK Sarajevo0:0 Premier Liga BiH
gledam sta pises,nije mi jasno :mrgreen:

trebo si naznacit u Oktobru,valjda si na to mislio 8-) 8-) :)

Ostajemo u plusu i nakon nedjelje..

SARAJEVO SAMPION 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 01:38

Zaboravih napisat.. ali bitno je da je nasa tradicija u ovom vremenskom periodu a i rodjenadan nam je... daBog da se ponovilo velikih 1:6.. naravno naplata ovih fula kuci i na strani proslih kola... vako i gledajuci sve ekipe u premijer ligi ove sezone imaju kikseve tj poraze kod kuce samo zeljo nema... pa valjda ce i ovo sad kolo da ima kiks od nas:)))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 18 okt 2010, 01:48

nikad_izvini je napisao/la:
Genije je napisao/la:

Ne valja lagati. Naraste ti nos :mrgreen: Navedi naše pljačke prošle sezone ;)
Ima debel spisak vasih kradja,od Mostara ove godine,nekakvi nepostojeci penali i crveni,koliko vidim cista pobjeda protiv Travnika kao suza,ko vam je kriv sto vas Travnik rastavi na proste faktore,kako je lijepo cuti kad kazu Sarajevo duplo bolje u Gradaccu,pa u Prijedoru itd. a kad vi uzmete ljudi se zgroze kazu odma kradja!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 01:49

Nije mi bilo mrsko. Čisto da razbijem zablude. Zbog SAMO PAR ovakvih utakmica tokom CIJELE prošle sezone, navijači manjeg i mlađeg sarajevskog kluba su nas prozivali da štimamo, bla, bla :mrgreen: Nakon deset kola, imamo pobjednika :lol:

1. Kolo Sarajevo Čelik 1:0

Trener zeničkog Čelika Abdulah Ibraković nakon primljenog gola u 96. minuti, bio je ljut.
"Zaslužili smo barem bod po svemu što smo večeras pružili na terenu. Gol smo primili u šestoj minuti sudijske nadoknade, iako je sudija utakmicu produžio sam četiri minute", kazao je nakon susreta za SportSport.ba Abdulah Ibraković.

"Ipak, utakmica je bila sasvim dobra. Došli smo se nadigravati, a imali smo i svoje prilike, pogotovo u drugom poluvremenu, kada nismo iskoristili nekoliko kontranapada. Igrači su, međutim, bili istrošeni i nedostajao nam je taj zadnji pas. Nadam se da ćemo protiv Borca ponoviti ovakvu igru i zabilježiti pobjedu", rekao je Ibraković.

2. kolo Slavija Sarajevo 2:1

Rad, želja i borba mojih momaka pokazali su da možemo dobiti i jače ekipe od nas. Ne bojimo se nikoga i u narednom kolu putujemo u Mostar da se nadigravamo, pa zašto da ne kažem i pobijedimo. Šteta je samo što naš kapiten Bojan Regoje neće imati pravo nastupa na ovoj utakmici - kaže Bjelica.

Utakmicu između Slavije i Sarajeva pokvario je svojim neznanjem ili namjerno, glavni arbitar Anto Živković koji je u 75. minutu u najmanju ruku poklonio penal Sarajlijama, a prethodno je već na startu drugog poluvremena isključio kapitena domaćih, Bojana Regoju. Isključio je Živković i Todorovića iz Sarajeva, ali je "plavo-bijelim" momcima podijelio još sedam žutih kartona.

3. kolo Sarajevo Sloboda 3:0

sve čisto :mrgreen:

4. kolo Sarajevo Zrinjski 1:0

5. kolo Budućnost Sarajevo 1:2

Munever Rizvic

- Bila je ovo dobra i jaka utakmica sa mnogo akcija i dosta dubinskih pasova. Imali smo rezultat, ali su situaciju prelomile sudijske odluke koje su nas ostetile i davale priliku Sarajevu da dobije loptu u posjed. I pored svega, cestitam gostima na ostvarenom rezultatu.

6 kolo Sarajevo Borac 0:1

Gledao sam utakmicu, cirkus :mrgreen: Klasična pljačka :mrgreen:

7. kolo Rudar P Sarajevo 1:1

poništen gol Rudara. Ne kažem kako i što al je poništen.

8. kolo Sarajevo Olimpik

Gledao utakmicu. Smiješan penal. Mahači mahali ko blesavi u prvom poluvrmenu. Zaustavili par čistih kontri Olimpika. Gracić je pitar pa me ne čudi što se nisu bunili.

9. kolo Zvijezda Sarajevo 1:1

10 kolo Sarajevo Travnik 1:0

poništen gol Travnika

7 od 10 utakmica. Nije to malo ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 18 okt 2010, 01:53

Sine dragi pogledaj sve te utakmice sto si naveo pa vidi jel posteno,uostalom da nam oce protiv vas svirat tri penala pa pricaj onda do zore,kupili ste titulu pa ste primili ekspresno petardu u evropi gledaj kako to mi radimo,prodje nas Cluj koji Romu odere i nesretno izgube,prodje nas jedva,uglavnom vidjeces silovanje na tribinama, a sto se terena tice vidjecemo u nedelju! Ovaj djecak navija za Sarajevo pa spava na nasim temam lik!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 01:57

samo sarajevo je napisao/la:Sine dragi pogledaj sve te utakmice sto si naveo pa vidi jel posteno,uostalom da nam oce protiv vas svirat tri penala pa pricaj onda do zore,kupili ste titulu pa ste primili ekspresno petardu u evropi gledaj kako to mi radimo,prodje nas Cluj koji Romu odere i nesretno izgube,prodje nas jedva,uglavnom vidjeces silovanje na tribinama, a sto se terena tice vidjecemo u nedelju! Ovaj djecak navija za Sarajevo pa spava na nasim temam lik!
Pitarska logika. Kupili ste titulu jer ste doživjeli debakl u Europi. Svi koji uzmu titulu, moraju da odigraju dobro. Hapoel je tu negdje sa Trnavom ili Helsinborgom :lol: Nisi ti baš dobar :mrgreen: Brzo si zaboravio Bešiktaše, Sartide i Bazele ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 okt 2010, 01:59

Jaci je hapoel od cluja sigurno i od genka (prije par godina ) jel de?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 02:01

ma vidis da se boje ba... :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 02:02

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jaci je hapoel od cluja sigurno i od genka (prije par godina ) jel de?
Ma jok, Genk je garant jači od Hapoela :lol: Dabog sačuva. Šta mu je :lol: Cluj je uzeo 3 boda u EL kada vas je izbacio iz Europe i završio zadnji u grupi. Hapoel je bio prvi u grupi iste sezone ;)

PS da, bojim se Kaplana, već sam to napisao

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 18 okt 2010, 02:04

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jaci je hapoel od cluja sigurno i od genka (prije par godina ) jel de?
Ma jasta prvi put igraju u historiji LP i nemogu bod da uzmu nikom,a vidi kako igra Cluj sa identicnim timom koji je ptoriv nas igrao! Zaboravise brzo oni Litexa! Vidis skretnicarsku logiku mi igramo svake godine u evropi a njih na mapi nije bilo godinama,svaki go koji sudija ponisti ekipama protiv nas to je njima kradja haha cak ni trener Travnika kaze da smo zasluzeno pobijedili,pa onda ste vi svaku tekmu kupili jer su vam svirani neki ne postojeci fulovi ahha! Samo vidi Cluj a vidi Hapoel,a vidi i taj Helsinborg i njegove uspjehe i uspjehe jadnog Hapoela sa Lalama nekim i anonimusima od igraca! Otvoricemo ovom liku temu FKSarajevo samo za naseg velikog fana i vijernog fana koji u ove kasne sate posjecuje nasu temu a svoju je zapostavio,valjda mu se zgadio danasnji poraz pred 2000 gostujucih navijaca takozvanih timijevaca
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 18 okt 2010, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 02:05

Njanje i njihova izvrnuta logika.

Odoh da spavam :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 18 okt 2010, 02:06

Pusti ba strumfove brate ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, broj6, ebi46, Hajdeee, hibrid, James1987, riki46 i 47 gostiju.