Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravu si drug, ali sta sad mozemo. Mozemo svirati q.urcu da izvinesAmmim je napisao/la:A za koliko ga para nas Zeljo pokloni moj Dince.Eto to je ono sto boli covjeka da mi sami nemamo pojma sta imamo pa nam to eto "neki"drugi to mogu iskoristiti.Pa njegov ce manadzer dobiti vise od Zelje.Pozdrav za tebe Dince i sve Manijake.
ti ga klonira u 8 Dzekabosnas_ je napisao/la:Gledao sam Dzeku protiv Bayerna,sta reci osim da je Dzeko fantastican igrac i sigurno medju 3 najbolja napadaca Evrope! Svaka mu cast,on je ponos nacije! Real,Barcelona,Milan,Mancester,Juventus,Arsenal,Liverpul i Celzi,to su klubovi gdje ce Dzeko na kraju sezone zavrsiti,sasvim sigurno!
Evo prevoddzenidm je napisao/la:moze li ovo ko prevesti bre
dzeko misimovic grafite die haben einfach weltklasse format diese 3 spieler sind wie die halbe bundesliga wert ist so das war der unterschid ihre tore und torvorlagen sagen ja einiges aus...wobei wäre das schade wenn sie die bundesliga verlassen dzeko mit 22 steht hoch im fokus...
znate nisu me danas edinovi golovi obradovalo koliko misketovi potezi, jer njemu ova utakmica posebno znaci...... mater im cigansku pustili ga za dzaba u bohum a danas dvije asistencije.... ciganiemchoz je napisao/la:Miske 16 asistencija
a vidi sta im je zabio golcinu prosle godinedzenidm je napisao/la:znate nisu me danas edinovi golovi obradovalo koliko misketovi potezi, jer njemu ova utakmica posebno znaci...... mater im cigansku pustili ga za dzaba u bohum a danas dvije asistencije.... ciganiemchoz je napisao/la:Miske 16 asistencija
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Zglavkar i 41 gost.