Prosla Nefisa u QF , a i SF nije nedostizno . SretnoEsport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Prošao prvo kolo, ispao u drugom
Nefisa igra u Milovicama - Češka
prošla prvo kolo danas(29.11) igra u drugom

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Prosla Nefisa u QF , a i SF nije nedostizno . SretnoEsport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Prosla Nefisa u SF , a za finale 16-snjakinja(vjerovatn neka talentovana, ranking 977). Nadati se Finalu . Sretno Tuzlanako .Samozdravlje je napisao/la:Prosla Nefisa u QF , a i SF nije nedostizno . SretnoEsport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Cestitke Nefisi,a i tvom povratku. Nekako si nas zanemario , ti si uvijek prvi u pracenju ITF . Pozdrav.oldtown1990 je napisao/la:Nefisa u finalu. Bravo
Izgubila, imala je 3:1, u trećem, gem loptu za 5:3, i na kraju 5:7.Samozdravlje je napisao/la:Cestitke Nefisi,a i tvom povratku. Nekako si nas zanemario , ti si uvijek prvi u pracenju ITF . Pozdrav.oldtown1990 je napisao/la:Nefisa u finalu. Bravo![]()
Ma joj preselio se za Njemacku pa dok sam se smjestio dok sta... Uglavnom vratio sam seSamozdravlje je napisao/la:Cestitke Nefisi,a i tvom povratku. Nekako si nas zanemario , ti si uvijek prvi u pracenju ITF . Pozdrav.oldtown1990 je napisao/la:Nefisa u finalu. Bravo![]()
Pozdrav i tebi , aBd da nas Nerman usreci novom titulom.Pazi ovo o drugim sportovima @Uno. to sankcioniseoldtown1990 je napisao/la:Ma joj preselio se za Njemacku pa dok sam se smjestio dok sta... Uglavnom vratio sam seSamozdravlje je napisao/la:Cestitke Nefisi,a i tvom povratku. Nekako si nas zanemario , ti si uvijek prvi u pracenju ITF . Pozdrav.oldtown1990 je napisao/la:Nefisa u finalu. Bravo![]()
Pozdrav za pitara od pitara
![]()
![]()
Sve su one naše ljepotice, koje nam donose osmijeh na lica, kada pobjeđuju.babino je napisao/la:Esport, znas da si pisao o nefisi a ne o dei?:-)
Što je čudno, kad ima kvrga, lošiji je protok vazduha, pa se zahvati, takve vrste, ne rade samo radi estetike.Samozdravlje je napisao/la:Nemoj se zezati , je li stvarno ? Ja lupio . Ako je salaforgempp je napisao/la:Mirza imao operativni zahvat na nosu i zavrsio sezonu malo ranije, kako sam vidio, nos mu je sada prav, tj. nema one kvrge.![]()
![]()
![]()
Darko nastavlja u Kamerunu igra i ove sedmice, dubl i singl danas,Esport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Prosao i singl i dublEsport je napisao/la:Darko nastavlja u Kamerunu igra i ove sedmice, dubl i singl danas,Esport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Prosao i singl i dubl[/quote]Esport je napisao/la:Darko nastavlja u Kamerunu igra i ove sedmice, dubl i singl danas,Esport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Mogao bi do jos 3 boda , protivnik nije neko ko uliva strah. Je li 25 ili 25+H . Novi bodovi i + 50 mjesta.Dobar odabir turnira 8. nosioc.Samozdravlje je napisao/la:Prosao i singl i dublEsport je napisao/la:Darko nastavlja u Kamerunu igra i ove sedmice, dubl i singl danas,Esport je napisao/la:Darko opet kreće u Africi, sada u Kamerunu F1.
Sada ima kvalifikanta pa wild card/kvalifikant, trebao bi najmanje do polufinala a ja se nadam finalu.oldtown1990 je napisao/la:Nerman prosao u 2.kolo u Turskoj kao i Nefisa u Ceskoj
Tako je majstore , pusti se Njemacke vidis da ima posla za tebe i u dragoj nam BiH.oldtown1990 je napisao/la:Nerman prosao u 2.kolo u Turskoj kao i Nefisa u Ceskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.