mozemo mi kukat prije derbyja al cete vi plakat poslije.Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Njihov je posao da kukaju .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Megamon je napisao/la:Seemir Kaplanprigoda je napisao/la:Ko sudi derbi?

KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
- Megamon
- Kontakt:
Svi znamo ko je navikao plakatiplava_pruga je napisao/la:mozemo mi kukat prije derbyja al cete vi plakat poslije.Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Njihov je posao da kukaju .

[youtube][/youtube]
Ugodna noc

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hej Mandrak pogledaj malo odakle su nabrojani igraći,izuzev Todorovića,pa tek onda komentiraj odakle su neki igrači koji igraju u Sarajevu ili su igrali,nemoraš bez veze pisati neke glupostiMandrak je napisao/la:AdministracijaUPS je napisao/la:A oni opet imaju 4 srbijanaca sumadijca i nesto se javljajuMegamon je napisao/la: Ma sta me ima vrijedjati,u ekipi imamo 2 Crnogorca,sta treba da ko S.Koreja zatvorimo granice prema ostalima![]()
...nacionalizam klasicni
ima li kakvih sankcija za ovakvo pisanje, vrijeđa ljude iz cista mira.
To su oni isti koji su pisali Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha! i to vi tolerišetepa ovo je sramota u šta se pretvorio ovaj forum, u nacionalisticka vrijeđanja....niko nikad njih nije nazivao vlasima kad su za njih igrali Mackic,Šaraba, Grujić, Milošević,Todorović i ostali igraci....evo šta vi dozvoljavate i evo kako se pravi cirkus od foruma kad daš primitivcima mogucnost da nešto pišu i iznose svoje mišljenje.
Onaj piše svijetla obraza krmetnjak![]()
ljudi ginuli za taj stadion u ratu, a on se pravi majmun cccc
-
- Kontakt:
pa normalno da znamo ko je plakao, za evropom na kraju, a cije su bile suze radosnice.Megamon je napisao/la:Svi znamo ko je navikao plakatiplava_pruga je napisao/la:mozemo mi kukat prije derbyja al cete vi plakat poslije.Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Njihov je posao da kukaju .![]()
[youtube][/youtube]
Ugodna noc
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- Megamon
- Kontakt:
Dugo cu dugo sanjati nocima,sanjati nocima suze u njenim plavim ocima.
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
znali ste da se morate rastati,OD TITULE RASTATI.....Megamon je napisao/la:Dugo cu dugo sanjati nocima,sanjati nocima suze u njenim plavim ocima.
otiso brko nema vam bodova,bodova u gostimaaaaaaaaaaaaa.....plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo jeeeee,samo suze kapi kise......I NISTA VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Za nas je samo bitno da kod njih u vrhu napada bude Popovic a ne Colic ili Rovcanin ko vec igra,jel bi imali strasnih problema ako neko od ove dvojice budu igrao u vrhu jel smo svjesni da nasi stoperi imaju problema sa brzinom tako da im Popovic savrseno odgovara jel je sa brzinom ko i nasi stoperi na vi a na snagu ih nemoze uzeti,i svaka ekipa do sada nam je pravila problem na taj nacin kad podvale loptu po zemlji a nasi nemogu stici to...mada i odbrana nece stajati presiroko ko na Kosevu a i teren je manji
Nego meni se svidjelo kako je Lede odigrao jucer na stoperu,nevjerovatno da taj igrac moze igrati na svakoj poziciji u timu,jucer je bio na stoperu zadnjih pola sata je bio poluspic,inace igra i lijevog i desnog beka...i mislim da on moze uletiti na tu poziciju stopera kad protiv sebe imamo brze igrace jel je jucer svaki start i svaku loptu na vrijeme procitao,znaci savrseno odigrao mada eto kazem za nadati se da ce Osim staviti Popovica u napad i tako i nama olaksati jel ce Lede moci na bek da se ganja sa brzim Beslijom
Znaci Osime pomozi nam i stavi Popovica
Nego meni se svidjelo kako je Lede odigrao jucer na stoperu,nevjerovatno da taj igrac moze igrati na svakoj poziciji u timu,jucer je bio na stoperu zadnjih pola sata je bio poluspic,inace igra i lijevog i desnog beka...i mislim da on moze uletiti na tu poziciju stopera kad protiv sebe imamo brze igrace jel je jucer svaki start i svaku loptu na vrijeme procitao,znaci savrseno odigrao mada eto kazem za nadati se da ce Osim staviti Popovica u napad i tako i nama olaksati jel ce Lede moci na bek da se ganja sa brzim Beslijom
Znaci Osime pomozi nam i stavi Popovica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nikad_izvini
- Kontakt:
Samo pošteno momci. Nego da priupitam nešto. Zašto je poništen gol Travniku. Meni se čini jer su poveli
Jeste li odigrali ijednu utakmicu, osim sa Zrinjskim, a da nije bilo pljačke protivničkih timova ?
Ozbiljno pitam. Samo se Zrinjski nije bunio na suđenje, 9 od 10 utakmica
Podsjećate me na Široki u najboljim "izdanjima" 

Jeste li odigrali ijednu utakmicu, osim sa Zrinjskim, a da nije bilo pljačke protivničkih timova ?
Ozbiljno pitam. Samo se Zrinjski nije bunio na suđenje, 9 od 10 utakmica

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ja neznam da se neko iz Travnika bunio na sudjenje ili da je spomenuo taj ponisten gol 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zato što su oni navikli da ih guraju u Travniku. Da se previše bune, mogli bi dobiti normalno suđenje na svim utakmicama pa izletiti iz lige naglavačke
Ozbiljno pitam, jel neko zna razlog poništenog gola Travnika.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Jbga takva liga trebas bit respektabilan klub sa dobrom organizacijom pa da je ekpiama poput travnika cast igrat s nama a rezultat je krajnje nevazan nebi se oni bunili ni da im dva gola poniste jer su vidjeli evropu na kosevu
nikad_izvini je napisao/la:Zato što su oni navikli da ih guraju u Travniku. Da se previše bune, mogli bi dobiti normalno suđenje na svim utakmicama pa izletiti iz lige naglavačke![]()
prekrsaj u napadu bio pasa!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
prekršaj u napadu, kao, mada nisam vidio dobro, brzo je prošlonikad_izvini je napisao/la:Zato što su oni navikli da ih guraju u Travniku. Da se previše bune, mogli bi dobiti normalno suđenje na svim utakmicama pa izletiti iz lige naglavačke![]()
sta se ovi plave bune stalno !
Poklanjaju nam bodove sudije al i vamam isto
Poklanjaju nam bodove sudije al i vamam isto
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nebilo nekome mrsko da postavi klip sa tim momentom. Da se izvinem ako je bio, što mi nije baš običaj
ili da nastavim sa teorijama urote
Meni se čini da sam bliži teoriji urote 

ma prepali se ba:D nema im premija nema nista pa zna se kako je kad dodjemo mi na sugavicu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
KOJASEVIC,DZAKMIC,JAHOVIC,ARSENIJEVIC,SCEPANOVIC ce im presuditi:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Da nam ne presudi Kalpan
ili mahači. Kako je počelo, ne bi me čudilo 

- Daj gol Picula
- Kontakt:
I ja mislim 2 naša ...Odakle vam je došao Kojašević zabija ga redovno ...PozzRule_hz je napisao/la:KOJASEVIC,DZAKMIC,JAHOVIC,ARSENIJEVIC,SCEPANOVIC ce im presuditi:D
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 69 gostiju.