Sve ok, govorim o terminu.JavierBosnia je napisao/la:Odlican termin ne znam sta je problem? Ista stvar kao sa Americkom turnejom, a dobili smo igrača prve postave tu.hurem je napisao/la:Prije svega termin je preglup!
Igraci ce svega par dana biti na pripremama, i to fizickim.
Ne znam kojim debilitosima je naumpalo da se tada igra...
Sarajevo recimo uglavnom krece s pripremama oko 7,8.
Neki timovi i 7 dana kasnije.
Wtf...
Zovu se igrači u reprezentaciju da se pokazu i na malo širem nivou od ove lige, da se dokazu selektoru i da ovaj probere ako se ima sta probrati.
Igracima je to uspjeh i san, i svojevrsna nagrada. Ko hoce pustiti igrace nek pušta, ko nece- ne mora.
Svaka utakmica znaci, pogotovo jer sad i nema mjesta za prijateljske zbog Lige nacije i popunjenosti termina kvalifikacijama
Americka turneja se igrala krajem januara, 28-31.ako se dobro sjecam, igraci su vec bili 3 sedmice na pripremama...ovako nisam siguran da je 12.01.pametan termin, igraci tek dolaze s odmora...kazem ti, posto pratim Sarajevo znam da s pripremama uvijek krecu oko 7,8. janura, drugi timovi cak i kasnije.
Valjda znaju sta rade u Savezu...pretpostavljam da ce pozvani igraci krenuti prije s pripremama pod palicom Robija nego sto ce krenuti klupske pripreme, sto je opet nelogicno.
Kako god, samo da ne bude povreda.