jedino ako nisi Edin Madi il slično
 jedino ako nisi Edin Madi il slično  necemo ti kuci dolaziti
 necemo ti kuci dolaziti  
Moderator/ica: GracanicaAA
 jedino ako nisi Edin Madi il slično
 jedino ako nisi Edin Madi il slično  necemo ti kuci dolaziti
 necemo ti kuci dolaziti  
semso2345678910 je napisao/la:14.12 se blizi,svi kod Akija i mene dobrodosli hehehehBlueSEVER je napisao/la:Tako ibtreba, u tisini raditi. Neka strucni stab radi u miru, dsjmo im mir, oni ce nama rezultat ☺
PODRZIMO VOLJENI KLUB . Btw cuo sam da je Mace dobar igrac u dvoranama,trebali bi ga zbog toga ostaviti

Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti

Izgleda da ti jedno 12 godina imas (na osnovu tvojih postova).semso2345678910 je napisao/la:Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti

Hoce JohnDoe hahahaahhaaJohnDoe je napisao/la:Izgleda da ti jedno 12 godina imas (na osnovu tvojih postova).semso2345678910 je napisao/la:Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti

Hoće li te otac povesti na plavu vece?
Papak jedan, gospodin ti može otac biti.JohnDoe je napisao/la:Izgleda da ti jedno 12 godina imas (na osnovu tvojih postova).semso2345678910 je napisao/la:Pa semso haha poznati vlasnik ovog restoranaHeliosIzDomzala je napisao/la:Svi kod Akija i mene? Kojeg tebejedino ako nisi Edin Madi il slično
necemo ti kuci dolaziti

Hoće li te otac povesti na plavu vece?

Ja ovdje podrzavam Akija i Semsu da se zna ,dobri odlicni ljudiBlueSEVER je napisao/la:Nemoj te tako prema Semsi, ako je uopste Semso.
A ni Aki to nije zasluzio...
Zato svi u Alpinu 14.12.2018

Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Do sada me ni jedno nije ofulalosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!
Pazi, ti si je već najavioplavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!

dakle ti si krivac ako bude nešto slično
 dakle ti si krivac ako bude nešto slično   

Bolje da nam dojavi kakvu bombu za neki transfer, dugo se nije pricalo ni o komeplavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!

Ma ovdje sve živi bombaši internet bombašisemso2345678910 je napisao/la:Bolje da nam dojavi kakvu bombu za neki transfer, dugo se nije pricalo ni o komeplavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!

Ako ne piše plaćene hvalospjeve onda je klasični forumašBlueSEVER je napisao/la:Hehe koja je tvoja svrha na forumu (plavobijeli)?plavobijeliii je napisao/la:Bluesever ce dojavit bombu sigurnosemso2345678910 je napisao/la:Ko ne podrzi Plavo vece,Toskovac nije hehehe. Ocekujem Bluesevera,Johndoe,plavooobijeli,atomac123,imbecilni ludak,tesanj1975..... !!!!

Melka ? Navijač Olimpika ?plavobijeliii je napisao/la:Melka dobro je ba
Pusti me da odmorim od TOSK-a dok ne pocnu transferi, nemoj smarat
 Da li ce se igraci pojaviti
  Da li ce se igraci pojaviti  
Ostaje 95% igračkog kadra i u drugoj polusezoni, a doci ce , jasta negosemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
Jedva čekamsemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
 Nadam se da će  poslati posebnu pozivnicu za gospodina Šaranovića i da će mu uručiti plaketu za uspješno odrađen projekat "nestajanje pomoćnog terena"
 Nadam se da će  poslati posebnu pozivnicu za gospodina Šaranovića i da će mu uručiti plaketu za uspješno odrađen projekat "nestajanje pomoćnog terena"   

pored tog projekta doticni gospodin ima dugova po tesnju i sarajevu toliko da ga BiH neće vidjet dugooooo,,, nesto poput miralema merdicaImbecilniLudak je napisao/la:Jedva čekamsemso2345678910 je napisao/la:Prema najavama odlicna zabava nas ocekuje 14.12 u najboljem restoranu u graduDa li ce se igraci pojaviti
Nadam se da će poslati posebnu pozivnicu za gospodina Šaranovića i da će mu uručiti plaketu za uspješno odrađen projekat "nestajanje pomoćnog terena"

#TŽV

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.