Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sta je Klopp rekao na kraju u kameru? Stu od prve naredne utakmice nek se Firmino malo ohladi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Al zato bez lovrena u odbrani brutala,novi cs.
Da je kako Bajernu uvalit Lovrena da imamo bar odbranu sigurnu
Da je kako Bajernu uvalit Lovrena da imamo bar odbranu sigurnu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
I 2015. je usao protiv West Broma pa dao onaj gol u 96. minuti za 2-2.
Tri godine kasnije slicna situacija, samo ovaj put za pobjedu.
Sto se tice utakmice, nazad standardno dobro izuzev one greske kada Alisson i Gomez spasavaju cist gol.
Naprijed fali koncentracija. Mane se tri puta nalazi u odlicnoj poziciji, i svaki put odabere pogresnu opciju, a Shaq je ono morao dati. Mislim da je ovo na kraju zasluzeno, srecu treba i zasluziti.
Tri godine kasnije slicna situacija, samo ovaj put za pobjedu.

Sto se tice utakmice, nazad standardno dobro izuzev one greske kada Alisson i Gomez spasavaju cist gol.
Naprijed fali koncentracija. Mane se tri puta nalazi u odlicnoj poziciji, i svaki put odabere pogresnu opciju, a Shaq je ono morao dati. Mislim da je ovo na kraju zasluzeno, srecu treba i zasluziti.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Da da vratio je bukvalno u teren, rukama isao preko precke i tako se i zafelsala nazad pred gol. Komedijafera je napisao/la:legenda krenuo u odbranu al ako sam dobro vidio pickford je vratio loptu u teren il je samo precka bila ipak?mcmanaman je napisao/la:gol sezoneDijk vec kreno konta nabio na tribine
Kiki Musampa djece mi! 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Al je ove sezone gomez napredovao. Nakon trenta prosle i gomeza ove nadam se bar wilson da ce uskociti naredne, vec u predsezoni sam pisao da je zasluzio i ove godine šansu. Woodburna vratiti s posudbe jer nikako skoro ne igra, mozda ga poslati u rangerse ako nista naredne sezone. Curtis Jones mi se ljetos najvise svidio, nisam ga od tad pratio jel igra za rezerve.
You are someone else I am still right here
Sve ti oprastam.gaston je napisao/la:Origi se ubi trčeći a lopte nije primio![]()
Drag mi je momak iz nekog razloga, ali sve više mislim da smo kupili pogrešnog Belgijanca.
Batchuayi-a smo trebali kaparisati
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kak' si sam' procjenio, jasno nam je sve. Jirgen i ti čekali automatizmegaston je napisao/la:Sve ti oprastam.gaston je napisao/la:Origi se ubi trčeći a lopte nije primio![]()
Drag mi je momak iz nekog razloga, ali sve više mislim da smo kupili pogrešnog Belgijanca.
Batchuayi-a smo trebali kaparisati

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Alert alert, dzini prisutni, alert alert...Hendo je napisao/la:Koliko samo Fabinho bolje uzgleda na terenu od Hende.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Woodburn je propustio svoj voz,kad je igrao najbolje trebao je igrati redovno i razvijati a ne sjediti na klupi.Mi bas ne znamo sta treba raditi sa mladim igracima,svaki igrac koji je najavljen kao neko ko bi mogao u buducnosti igrati u prvom timu je propadao jako brzo il itotalno nestao sa radara.fera je napisao/la:Al je ove sezone gomez napredovao. Nakon trenta prosle i gomeza ove nadam se bar wilson da ce uskociti naredne, vec u predsezoni sam pisao da je zasluzio i ove godine šansu. Woodburna vratiti s posudbe jer nikako skoro ne igra, mozda ga poslati u rangerse ako nista naredne sezone. Curtis Jones mi se ljetos najvise svidio, nisam ga od tad pratio jel igra za rezerve.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Koja je lakrdija ova Zlatna Lopta 
Pored živog Origija...

Pored živog Origija...

Delegat mi se javio i rekao da Origi starta.
Sutra imam zadnji ispit i nisam mislio gledat utakmicu, ali kad sam vidio ovaj sastav, moram vidjeti na šta će to ličiti 

You'll never walk alone.

Sretno sutraBelieve je napisao/la:Sutra imam zadnji ispit i nisam mislio gledat utakmicu, ali kad sam vidio ovaj sastav, moram vidjeti na šta će to ličiti

Jao tima Boze 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Kakav sastav
nadam se da je ovo bar prava 4-4-2 da neće izmišljat sa Origiem ili Sturridgeom po krilima. Zadnji put smo igrali 4-4-2 sa Origiem i Sturridgeom protiv Sotona u kupu kad smo ih poprilicno razbili.
I da, sve mi je oke i mogu donekle podržati ali to da MORENO i nakon što u svakoj utakmici napravi kiks igra to mi je nepojmljivo

I da, sve mi je oke i mogu donekle podržati ali to da MORENO i nakon što u svakoj utakmici napravi kiks igra to mi je nepojmljivo

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jedino sto mi ima logike je da ga odmara nakon tri vrlo dobre utakmice koje je odigrao bas punim intenzitetom, a vec u subotu u pola 2 ceka gostovanje B'mouthu, a utorak odlucujuca sa Napolijem.StevieG8 je napisao/la:I da, sve mi je oke i mogu donekle podržati ali to da MORENO i nakon što u svakoj utakmici napravi kiks igra to mi je nepojmljivo
Steta sto nema tu boljih alternativa, al za nadati se da nece napraviti sranje. Mada vec vidim kako ga Gudmundsson prolazi...
Spamm
Spamm
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
442 dakako
Meni se svidja postava
Meni se svidja postava

35 minuta se dodajemo na nasoj polovici , efektivno igrali 2 minute 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.