FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

plava_pruga
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 22:30

Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Njihov je posao da kukaju .
mozemo mi kukat prije derbyja al cete vi plakat poslije.
G A Z I
Željo sve do pobjede

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 17 okt 2010, 22:30

Megamon je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Ko sudi derbi?
Seemir Kaplan :D
:D
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 22:32

plava_pruga je napisao/la:
Svi znamo ko je navikao plakati :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Ugodna noc :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

smhz
Kontakt:

Post Postao/la smhz » 17 okt 2010, 22:32

Mandrak je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Megamon je napisao/la: Ma sta me ima vrijedjati,u ekipi imamo 2 Crnogorca,sta treba da ko S.Koreja zatvorimo granice prema ostalima :?
A oni opet imaju 4 srbijanaca sumadijca i nesto se javljaju :lol: :lol:
Administracija :?: ...nacionalizam klasicni :!: ima li kakvih sankcija za ovakvo pisanje, vrijeđa ljude iz cista mira.
To su oni isti koji su pisali Bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha! i to vi tolerišete :!: pa ovo je sramota u šta se pretvorio ovaj forum, u nacionalisticka vrijeđanja....niko nikad njih nije nazivao vlasima kad su za njih igrali Mackic,Šaraba, Grujić, Milošević,Todorović i ostali igraci....evo šta vi dozvoljavate i evo kako se pravi cirkus od foruma kad daš primitivcima mogucnost da nešto pišu i iznose svoje mišljenje.
Onaj piše svijetla obraza krmetnjak :oops: :oops: ljudi ginuli za taj stadion u ratu, a on se pravi majmun cccc
hej Mandrak pogledaj malo odakle su nabrojani igraći,izuzev Todorovića,pa tek onda komentiraj odakle su neki igrači koji igraju u Sarajevu ili su igrali,nemoraš bez veze pisati neke gluposti

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 17 okt 2010, 22:34

Megamon je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:
Svi znamo ko je navikao plakati :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Ugodna noc :mrgreen:
pa normalno da znamo ko je plakao, za evropom na kraju, a cije su bile suze radosnice.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 okt 2010, 22:36

Dugo cu dugo sanjati nocima,sanjati nocima suze u njenim plavim ocima.
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 17 okt 2010, 23:12

Megamon je napisao/la:Dugo cu dugo sanjati nocima,sanjati nocima suze u njenim plavim ocima.
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise :mrgreen:
znali ste da se morate rastati,OD TITULE RASTATI.....
otiso brko nema vam bodova,bodova u gostimaaaaaaaaaaaaa.....plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo jeeeee,samo suze kapi kise......I NISTA VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 okt 2010, 00:05

Za nas je samo bitno da kod njih u vrhu napada bude Popovic a ne Colic ili Rovcanin ko vec igra,jel bi imali strasnih problema ako neko od ove dvojice budu igrao u vrhu jel smo svjesni da nasi stoperi imaju problema sa brzinom tako da im Popovic savrseno odgovara jel je sa brzinom ko i nasi stoperi na vi a na snagu ih nemoze uzeti,i svaka ekipa do sada nam je pravila problem na taj nacin kad podvale loptu po zemlji a nasi nemogu stici to...mada i odbrana nece stajati presiroko ko na Kosevu a i teren je manji

Nego meni se svidjelo kako je Lede odigrao jucer na stoperu,nevjerovatno da taj igrac moze igrati na svakoj poziciji u timu,jucer je bio na stoperu zadnjih pola sata je bio poluspic,inace igra i lijevog i desnog beka...i mislim da on moze uletiti na tu poziciju stopera kad protiv sebe imamo brze igrace jel je jucer svaki start i svaku loptu na vrijeme procitao,znaci savrseno odigrao mada eto kazem za nadati se da ce Osim staviti Popovica u napad i tako i nama olaksati jel ce Lede moci na bek da se ganja sa brzim Beslijom

Znaci Osime pomozi nam i stavi Popovica :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 00:26

Samo pošteno momci. Nego da priupitam nešto. Zašto je poništen gol Travniku. Meni se čini jer su poveli :lol:
Jeste li odigrali ijednu utakmicu, osim sa Zrinjskim, a da nije bilo pljačke protivničkih timova ?
Ozbiljno pitam. Samo se Zrinjski nije bunio na suđenje, 9 od 10 utakmica :lol: Podsjećate me na Široki u najboljim "izdanjima" :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 okt 2010, 00:30

Ja neznam da se neko iz Travnika bunio na sudjenje ili da je spomenuo taj ponisten gol :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 00:37

Zato što su oni navikli da ih guraju u Travniku. Da se previše bune, mogli bi dobiti normalno suđenje na svim utakmicama pa izletiti iz lige naglavačke :mrgreen:

Ozbiljno pitam, jel neko zna razlog poništenog gola Travnika.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 18 okt 2010, 00:41

Jbga takva liga trebas bit respektabilan klub sa dobrom organizacijom pa da je ekpiama poput travnika cast igrat s nama a rezultat je krajnje nevazan nebi se oni bunili ni da im dva gola poniste jer su vidjeli evropu na kosevu

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 00:41

nikad_izvini je napisao/la:Zato što su oni navikli da ih guraju u Travniku. Da se previše bune, mogli bi dobiti normalno suđenje na svim utakmicama pa izletiti iz lige naglavačke :mrgreen:

prekrsaj u napadu bio pasa!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 18 okt 2010, 00:42

nikad_izvini je napisao/la:Zato što su oni navikli da ih guraju u Travniku. Da se previše bune, mogli bi dobiti normalno suđenje na svim utakmicama pa izletiti iz lige naglavačke :mrgreen:

prekršaj u napadu, kao, mada nisam vidio dobro, brzo je prošlo

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 18 okt 2010, 00:44

sta se ovi plave bune stalno !

Poklanjaju nam bodove sudije al i vamam isto
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 00:45

Nebilo nekome mrsko da postavi klip sa tim momentom. Da se izvinem ako je bio, što mi nije baš običaj :mrgreen: ili da nastavim sa teorijama urote :mrgreen: Meni se čini da sam bliži teoriji urote :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 00:45

ma prepali se ba:D nema im premija nema nista pa zna se kako je kad dodjemo mi na sugavicu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 okt 2010, 00:48

KOJASEVIC,DZAKMIC,JAHOVIC,ARSENIJEVIC,SCEPANOVIC ce im presuditi:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 18 okt 2010, 00:49

Da nam ne presudi Kalpan :roll: ili mahači. Kako je počelo, ne bi me čudilo :roll:

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 18 okt 2010, 00:50

Rule_hz je napisao/la:KOJASEVIC,DZAKMIC,JAHOVIC,ARSENIJEVIC,SCEPANOVIC ce im presuditi:D
I ja mislim 2 naša ...Odakle vam je došao Kojašević zabija ga redovno ...Pozz

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, vedinjo98 i 81 gost.